Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hinsta

Potwierdzenie

Polecane posty

Gość hinsta

Minął mi dzis termin do potwierdzania przybycia na wesele. Część osób sie nie pofatygowała i nie dała znac. Co robić ??? czy wypada zadzwonic, wyslas smsa ( to dla młodych ) o odpowiedz ????

Gość do basi...
ja mam zamiar tak robić...u nas mija 31 sierpnia, jeszcze jest troche czasu, ale od 2 wrzesnia dzwonimy do ludzi, na szczęście mama ma darmowe wieczory i weekendy:D

najwazniejsze zebyś ty byłas w pożądku do państwa młodych...określ sie albo\" wte\" albo \"wewte\" przeciez oni będa wydawać pieniądze na zaproszonych gości .nie rób im afrontu....podobno jestes dorosła więc zachowuj sie jak dorosła:D

Gość do basi...
ale założycielka zalicza sie właśnie do "państwa młodych":D chyba sama w stosunku do siebie jest w porządku, i w terminie dała sobie znać, czy przyjdzie, czy nie...Hinsta, zadzwoniłaś do siebie z potwierdzeniem???:D:D:D

Gość hinsta
do jacy : czytaj uważnie posty albo połóż sie juz spac :-)

my dzwoniliśmy, jak ktoś się nie pofatygował! na szczęście takich osób mało było. myslę, że wypada zadzwonic. no przeceiez wiadomo, że orgnizacja wesela to ogromne koszty, zwłaszcza jesli robi sę w restauracji. Do mojej kuzynki nie przyszło 10 par. niby to nie dużo jak na wesele na 150 osób, ale pomnóżmy sobie te 10 par czyli 20 osób po 130 zł (bo tyle płaciła od talerzyka) to daje juz sporą sumkę!

Gość smsa to moze nie
ale lepiej zadzwon. dziwi mnie, ze ludzie nie potrafia zdobyc sie nawet na ten jeden telefon zeby powiedziec, ze beda albo nie beda :O