Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasa

i co staruchy?? wy to nawet nie wracacie we wrzesnu,cały czas w robocie gnijecie

Polecane posty

Gość sasasasasa

ha ha ha!

Gość a je jestem starucha
i wracam do szkoły!!!!!!!!!!!

Gość sasasasasa
o boże... to gratuluje hahah co? wieczorówka?? :o

Gość a je jestem starucha
nie! doktorat!

Gość sasasasa
a ja ani dziecko, ani starucha :P wracam na studia, ale dopiero w pazierniku:D a nawet jesli wieczorowka to co? przynajmniej cos robia:P pfff

Gość sasasasasa
to gratuluje ha ha ha! doktorat dopiero na starość!! pff.. a studia to tez zaczełąs po 40-dziestce?

Gość do sasasasa
ciesz się młodości póki Cię starość nie dopadnie :D wtedy Tobie będą tak mówić :P:P :classic_cool:

Gość sasasasasa
jak na razie to staruchy nam dokuczają ze do szkoły my wracamy... a oni tylko nam zazdroszczą! ha ha ha!

Gość staruchy nie gniją w robocie
tylko byczą się na emeryturce

Gość Viki 24 **
temat do dupy

ja już jestem dobrze podgnity...orlica gnije tak już 14 rok trza mi nadać gnijąca nalepke unijną i znak jakości gnijącego internauty:D:D

Gość sasasasasa
do Krwawa_Orlica Nadgnita na pewno jesteś - i to bardzo!!! Nie rozumiem ludzi, którzy uczą się 12 miesięcy w roku. Ja ślizgam się jak tylko mogę. Fakt, że tak naprawdę to jestem analfabetką, można by nawet rzec półkretynką, ale nauką wciąż się brzydzę. Dla mnie studia to przede wszystkim zabawy i imprezy. Alkohol uwielbiam ponad wszystko, czasami w stanie mocnego upojenia zdarzy mi się obciągnąć jakiemuś frajerowi na dyskotece, ale raz w tygodniu niczemu nie przeszkadza - zresztą i tak na drugi dzień nigdy nie pamiętam ich twarzy... Zabawa jest zabawą - każdy powinien się wyszumieć w młodości. Ja nawet jak nie mam kasy, to jakoś sobie radzę - dam dupy za talerz zupy i po sprawie - to oczywiście przenośnia, może być za piwo, albo hamburgera. Chodzi o to, że pizda nie szklanka - ja przez ostatnie dwa lata zaliczyłam chyba z 60, może 70 gości i jakoś mi to nie przeszkadza. A na żarcie i chlanie zawsze miałam. Mówiąc ogólnie moje życie studencki jest zajebiste - jestem z siebie dumna...

Gość My z ciebie też...

Gość sasasasasasa
ponadto podkradam kostki dezynfekujące z męskich pisuarów, bo myślę że to miętusy