Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksiulka

staruchy chamotą przemawiają!

Polecane posty

dlaczego starsi ludzi przemawiają chamotą?Spotykając ich na ulicy w autobusie w sklepie gdzie kolwiek pchaja sie na chama sa bezczelni a mowia zwe mlodziez jest niekulturalna:D:D:D

Gość sendo sprawy
dlaczego starsi mlodzi przemawiają chamotą?Spotykając ich na ulicy w autobusie w sklepie gdzie kolwiek pchaja sie na chama sa bezczelni a mowia zwe starsi sa niekulturlani

Gość gumka scierna
normalnie chamówa!!! siedzę sobie bezczelnie rozwalony a tu taka trzęsącą mi tu nawija ,ze ją kręgosłup boli i by se siadła

Gość bleee fujj
nienawidze staruch upierdliwych- niektore to powinno sie poddac obrobce termicznej!!!

Gość sendo sprawy
starsi od mlodszych, widza ze nie sa szanowani to odpowiadaja tym samym - bez sensu ten twoj temat

nei sadze mam inne zdanie na ten temat.JEsli jestem uprzejma do starszej osobya ona do mnie z pyskiem?I za co?No sory ale to ma byc kultura?

siedzi sobie taki staruch a tu młody se nie ma gdzie dupy posadzić...o zgrozo:D

nie chodzi o ustepowanie miejsc bo chya nie wiecie o czym za bardzo pisze chodzi o to ze starsi sa jacys chamscy podchodzi do nich uprzejmie to zaraz ktos z pyskiem kiedys stoje na przystanku a jakis stary dziad do mnie a pani to tez takie spodnie dlugie nosi nei ma w sklepach innych?(normalne dzinsy wcale nie dlugie jemu bardzie przeszkadzalo chyba to ze ejst nie byly kroju prostego tylko rozszerzonego)a co to kogo obchodzi jak ja sie ubieram?

Gość sendo sprawy
maksiulka to straszne :D "chamota" jest powszechna w spoleczenstwie i wiek tu nie ma za wiele do rzeczy, chyba ze udowodnisz ze ma?

gratuluję MAKSIULKA tematu \'\'staruchy chamotą przemawiają\'\' ty będziesz miała zawsze 18 lat!!żałosna jesteś!! ciekawa co twoja matka na to ,pewnie ty jej wrzeczysz z drugiego pokoju eee,stara zrób mi herbaty ale szybko

pracuje w branzy uslugowej i spotykam roznych ludzi i zauwazam ze starsi ludzie przychodza z takim bojowym nastawieniem w razie jakiegos nei porozumienia czy reklamacji wyzywaja dosownie!

Gość sendo sprawy
samo zalozenie takiego tematu zle maksiulka o tobie swiadczy, mam nadzieje ze tylko o twoim bardzo mlodym wieku

Gość sdfghgsadfgfds
ja jestem chora na nerwice serca.. kiedyś kiedy jeszcze o tym nie wiedziałam dostałam jakiejś arytmi właśnie w autobusie.. dusiłam sie itp, widac było po mnie na kilometr ze ledwo dycham i jestem blada jak sciana.. myslałam ze wtedy wykituje a jakiś stary babsztyl stanoł nademną. ja nie mogłam sie nawet ruszyc ani odezwac słowem to mnie zwyzywał na cały autobus ze oo ona ma prawie 80 lat itp..

a czy ja napisalam ze wszytskie staruchy poza tym nei matka tylko mama a poza tym nie stara tylko mama i nie zachowuje si etak wiec wypraszam sobie takich komentarzy!

Gość a ja rozumiem autorke
nie mowi ona przeciez ze wszytscy starsi ludzie tacy sa ale faktycznie czesto spotyka sie stare wredne baby,plotkary i chamki takie ze tragedia..owszem sa tez naprawde mili i uprzejmi ludzie starsi od ktorych bije takie cieplo i takich ludzi bardzo sznauje ale tych wredot nie trawie

chyba nam nie powiecie ze nigdy nie spotkaliscie sie z chamstwem ludzi starszych i z wpychaniem sie pazurami w kolejke w sklepie tylko dlatego ze sa starsi i uwazaja ze im sie wszystko nalezy w pierwszej kolejnosci

nie pisze ze wszytskie bo mam babcie 2 w wieku starszym ale sa mile do ludzi a niektore starsze kobiety to az razi!za co?przeciez czlowiek podchodzi do nich z uprzejmoscia i pomoca.Wiec nei rozumiem dlaczego tylu ludzi jest tak bojowo nastawionych!a jeszcze najlepszy tekst jak cos doradzam a taka kobieta do mnie a co pani tak moze wiedziec o tym chyba ja wiem lepiejno to co o tym myslec?

Gość kakamulaska
haha ja kiedyś podchodze do dwóch staruszek na przystanku i chce sie zapytac o godzine, jedna łapie za torbe odsuwa się i pociąga ta drugą za ręke i coś do niej jeszcze gada na mój temat haha czy oni myslą ze kazdy dosłownie to tylko czeka zeby ukraść im te drobne z portwela????

Gość sendo sprawy
duzo czesciej mozna sie spotkac z chamstwem i nietolerancja u ludzi mlodych

ojjj maksiulka nawet nie wiesz jak dobrze Cie rozumiem

dla mnei duzo jest w slowie matka nigdy nie powiedzialam do swojej mamy matka ze wzgledu na szacunek i na to ze ja kocham!

ja akurat do swojej mamy tez mowie inaczej. Ale nie widze nic zlego w slowie \"matka\" dlatego pytam :) W koncu jest DZien Matki, a nie DZien Mamy :)

ciesze sie ze mnei rozumiesz:)Ale przeciez ja nie jestem wrogo do nich nastawiona wystarczy pwoiedziec jak mile slowo dla mnie duzo znaczy wystarczy zapytac sie uprzejmie a nie chamsko cos zrobic i wtedy czlowiek sie wkurza.

oczywiście TWOJA mama(nie matka) i TWOJE dwie babcie są super,do rany przyłóż ale wszyscy inni to wredne staruchy!!powtarzam jesteś żałosna a moze twoją mama gdzieś indziej sie wykłóca,wiesz na 100%?? no chyba ,nie jesteś jej cieniem

Gość sendo sprawy
ten temat jest "z dupy", za staruchy mozna wpisac dowolne slowo (murzyni, kelnerzy, mlodziez)