Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksiulka

staruchy chamotą przemawiają!

Polecane posty

nie sztuką być sympatyczną do córki i wnuczki!!!!!!!! \'\'masz maksiulko czekoladkę od babci\'\'ojojo a w sklepie,urzędzie to....zwykła chamska starucha

Gość jak ktoś był chamem za młodu
to i ztego na starość nie wyrośnie...

Gość Liberalna
Lubię ćpać ,dawać dópy,oraz koham pżyrodę i dyskoteki ! Ludzie do 25 roku rzycia są milósi i trendy ale powyrzej to do GAZÓ ! Ps.Na stódiach prawniczyh jest SÓPERSIK !!!

baja wcale nie nie wszyscy inni sa wrednymi staruchami poza tym moja mama sie nei wykluca gdzie indziej bo lezy chora w lozku od dawna wiec nie mow jesli nei ejstes czegos pewna.I znam wielu starszych ludzi ktorzy sa cudowni.I zalosna to jestes Ty nawet z tego wzgledu ze piszesz takie rzeczy ktorych nei ejstes pewna!

Gość ssssnęęę
a ja chcialam tylko spytać odnośnie stopki. nienawidzisz samej muzyki czy ogólnie całej kultury i górali? I jak słyszysz to co robisz? jak gleboka jest ta nienawisc ?

no ale ja właśnie piszę jak ty!!więc dlaczego się denerwujesz? mogłaś napisać\'\'dlaczego niektórzy STARSI ludzie są tacy i owacy...\"\" a ty dowalasz teksty staruchy,chamota,ale ...nie moja rodzina broń boże na drugi raz się zastanów.....

Gość ssssnęęę
zgwałcił Cie kiedyś góral?

Gość masz rację autorko
jesteś tak głupia i chamska, że nie będę się tu więcej wypowiadać

sory,ale czy ja się wypowiadam w twoim pamietniku??? nie na forum,i ty mi nie bedziesz gadać

Gość sparskałas sie baja

Gość włacha
racje ma autorka, mowa glownie o moherach :o starsi ludzie sa tragiczni po prostu, a dwa przypadki sa dl amnie w ogole niezrozumiale. 1. - siedza te stare lafiryndy od 5 rano w kolejce do lekarza albo wpychaja sie w kolejke bo sie zle czuja i potrzebuja pomocy natychmiastowej, a za chwile widzisz taka zapierdzielajaca kuźwa truchtem z siatka wypchana zakupami :o chora jest, no faktycznie.. 2 przypadek to staruchy w srodkach komunikacji miejskiej - chamstwo nie z tej ziemi. moja kolezanka jechala kiedys tramwajem i faktycznie zle sie czula (zle znosila ZNP), podszedl do niej jakis dziadek i zaczal ja napier*** po nogach laska zeby zeszla z siedzenia :o no zenujace po prostu, co to jacys bogowie kur** sa?

Gość asdfghjk
Wg mnie są 2 przyczyny: 1. Ci ludzie wychowani byli w PRLu, gdzie chamstwo było na porządku dziennym . A czym skorpuka na mlodu nasiąknie tym na starość trąci 2. Hitler i Stalin wymordowali polską inteligencję, w PRLu na siłę sprowadzano prostych ludzi ze wsi do miasta.