Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiovsMisio

Trądzik po postinorze.

Polecane posty

Gość MisiovsMisio

Napiszcie jak to było z waszą cerą po zazyciu postinoru? pojawił sie trądzik? jesli tak to kiedy i do kiedy sie utrzymał? znikł samoczynnie czy siegałyście po taletki hormonalne? Przed zażyciem postinoru mialyście problemy z cerą czy nie, a po postinorze sie pojawiły problemy??

Gość MisiovsMisio
słyszałam, że po zażyciu postinoru cera sie pogarsza, wystapuje trądzik - czy tak jest zazwyczaj, czy to sporadyczne przypadki, ja wziełam postinor bo musiałam - a nie dla tego, ze tak mi sie chciało!

nie wydaje mi sie to wywola tradzik,co prawda ma silna dawke hormonow ale od 1 czy 2 tabl.nic sie nie stanie! pogorszyla co sie cera?

Gość trzydziestolatka1

Gość makarenka75
no pewnie że nie pojawi sie trądzik - mogą natomiast pojawić się jakieś zmiany na twarzy - bo to hormony ,dużo hormonów tyle w tym temacie a poza tym to o różnych konsekwencjach -tycie ,krostka na twarzy czy rozregulowany cykl - należałoby pomyśleć przed ,a nie po . ja mam 30lat i jakoś nigdy nie musiałam tego brać - myślcie dziewczyny więcej o sobie i lepiej na tym wyjdziecie

Gość delegatvonAus
Nie o tyciu to nie ma mowy po jednej tabletce?? Chyba przesadzacie i niepotrzebnie straszycie! Poza tym postinor biorą też osoby, które myslą o antykoncepcji, ale ona zawodzi - dlatego nie zgadzam sie z Tobą !

Gość makarenka75
jeżeli antykoncepcja zawodzi - zgadzam się po to jest postinor- do sporadycznego stosowania - przecież prezerwatywa nie pęka co 3-4 razy w miesiącu !!! przejrzyj co tu dziewczyny wypisują - przeciez one to stosują jako zwykłą antykoncepcję pytam po co??? wiesz ja mam córkę jest jeszcze malutka ale czas leci bardzo szybko i nie chciałabym zeby za pare lat była taka głupiutka i brała postinor bo tak o to mi chodzi zeby dziewczyny poradziły się kogoś mądrzejszego lekarza matki nie wiem, ale wiem że nie powinno to być takie powszechne.