Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania25waw

klub mamus z warszawy

Polecane posty

Gość ania25waw

mamusie laczmy sie

Gość magda222
hejka to i ja sie podlacze :)

ja też dołączam. Mam prawie czteroletniego urwisa. W jakim wieku macie dzieciaczki?

melduje sie :-) moja starsza coreczka, Gabrysia, za 3 tygodnie kończy 3 lata, a na dniach mam nadzieje przywitac sie z kolejnym dzieciątkiem ;-)

Witam:) Padlinka Trzymam kciuki za Ciebie. Asik36 Za Ciebie oczywiście też;) Ja juz ten cud mam za soba :D:D Leży teraz w łóżeczku i próbuje sobie usnąc:):):) A drugi mój starszy cud chodzi i mi przeszkadza;) Buziaki dla wszystkich👄

Gość asiolek
hey mamusie, mam 3 letnia córeczke mieszkam w Raszynie pod warszawą chętnie sie przyłączę

Gość asiolek
pracuje w przedszkolu w chwili obecnej z grupa dzieci 4-letnich, to bedzie 9 rok mojej pracy. Jezeli potrzebujecie jakis informacji na temat pezedszkola-służe

Gość magda222
moj synek ma 13,5mies siedze jeszcze w domku z nim ale zaczynam powoli szukac pracy oczywiscie problem ze zlobkiem-gdzie jaki za ile

ja mam juz dwojke nastoletnich dzieci,co zreszta widac po stopce :) a teraz oczekuje na trzecie dzieciatko Zuzie :) mieszkam w Pruszkowie,ale poniewaz pracuje w Wawrszawie to mozna powiedziec ze mieszkam w niej ;) Kotska czesc :) Mam nadzieje ze Anulka szybciutko rosnie i jest grzeczniutka :) pozdrawiam wszystkie mamuski :)

Gość ooooooooopa

moje dziecie jutro idzie do przedszkola. Nawwet się cieszy, ale jak bedzie jutr - mam obawy, że nie będzie się chciał ode mnie odkleić. Ale najbardziej przerażają mnie zimowe choróbska. Jakoś będzie, prawda?

Gość magda222
hejka wszystkim :) ja mojego nionia w tym roku na grype napewno zaszczepie w zeszlym odwiedzalam przychodni 3 razy w tygodniu

Gość magda222
xaxa - a Twoj maluch chodzil do zlobka? czy to pierwsze rozstanie bedzie?

hej Magda, mójzbój nie chodził do żłobka, od marca chodził do przedszkola; miał dłuższą przerwę w wakacje. Ale, ale nie było tak źle, najpierw biegł do przedszkola,a już w samym przedszkola to buźka w podkówke i musiałam go zanieść do sali i oczywiście rozpłakał się jak odchodziłam :( .

Gość magda222
o kurcze ja nie wytrzymam jak moj bedzie plakal za mna :'( a w ogole to nie wiem co o zlobku myslec boje sie bo on nie umie sie sam soba zajac potrzebuje ciaglego zainteresowania i w ogole myslalam o prywatnym ale ile to kasy to tez nie wiem bo nigdzie nie ma zadnych namiarow :/ cholerka no nie wiem co robic

Gość magda222
a w ogole to gdzie sa wszyscy:) haho dziewczyny?

Hej dziewczyny !!!! Coś ten topik zamiera. Jak wasze pierwsze doświadczenia z przedszkolem?

ja niestety nie mam zadnych doswiadczen z przedszkole popelnilam kardynalny blad i moje dzieci nie chodzily do niego teraz stane na rzesach zeby Zuzia chodzila do przedszkola mam natomiast doswiadczenia szkolene, wiec w razie czego sluze rada :)

Gość Ania wawa1986
Czesc dziewczyny, ja co prawda dopiero bede mama, ale mam do Was ogromną prośbe. Jestem w 4 mieisiącu i musze znależć ginekologa ktory bedzie prowadzil mi ciaze w warszawie, bo do tej pory przebywalam w innym miescie. Poleccie mi swoich ginekologow. Nie znam tu nikogo:-(

Gość pomozcie dziewczyny

Hej jestem mamą od prawie 4 miesięcy, mój maleńki cud własnie śpi, ma na imię julka. Kocham ja bardzo, czekałam na nią długo, kilka lat. Teraz często siadam przy łóżeczku i wzruszam się bardzo patrząc na małą jak śpi, nieraz łza mi popłynęła z tego szczęścia. Szukam innych mam, które opiekując się swoim skarrbem spędzają większość czasu w domu, nie pracują i trochę im smutno z tego powodu. Mieszkam na solcu. Może są jakieś mamy z solca, choć nie jest to oczywiście jakiś warunek czy konieczność, fajnie będzie poznać każdą mamę i pogadać czasem. pozdrawiam Zaś co do lekarza to powiem że żle trafiłam więc naprawde nie polecę nikogo.Moja ciąża niestety nie nalezała do łatwych i bezproblemowych więc kilku lekarzy było, ael niestety ginekolog nie do polecenia. Mogę jedynie podpowiedzieć że trzeba znaleść lekarza, który pracuje w szpitalu w którym checie rodzić, ułatwi wam wiele spraw, pomoże. pozdrawiam mamy.