Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna_

co mam zrobic? blagam pomozcie...

Polecane posty

Gość bezradna_

moja najlepsza przyjaciolka jest z chlopakiem, ktory nic sobie z niej nie robi. ona ladna, on przystojny, jednak ona nie jest wcale inteligentna... ona za to jest i to bardzo. Ona ma na jego punkcie obsesje, ciagle sie kloca, a kiedy dochodzi do klotni ona wybiega z domu i wola, ze idzie sie zabic. On obraza ja na kazdym kroku. Laczy ich chyba tylko sex i to, ze on sie boi ze ona sobie cos zrobi. Ja zazwyczaj wszedzie z nimi jestem, jej chlopak do mnie robi slodkie oczy, mamy wspolny jezyk, gdy ktores z nas powie cos smiesznego smieje sie tylko ja i on, bo przyjaciolka nie rozumie wiekszosci kawalow... najgorsze jest to, ze ostatnio mi powiedziala, ze snilo jej sie, ze jej odbilam chlopaka. mam wrazenie, ze jej facet ma cos do mnie... nie chce jednak stracic ani jej, ani jego... pomozcie: co robic?

Gość przystojny i bogaty
to w końcu ona jest inteligentna czy nie jest bo nie rozumiem :O Jeśli jest - to nic nie rób sama sobie poradzi. Jeśli nie jest - to też nic nie rób, bo szkoda fatygi. Jedź na grzyby albo wypocznij sobie - i tyle. :classic_cool:

Gość bezradna_
ona nie jest inteligenta... wiem wiem zawila hostoria ale boje sie ze jak jej facet bedzie tak dalej robil do mnie slodkie oczy, to sie zakocham... o ile juz sie nie zakochalam :( co teraz?

Gość tosemja
Masz na niego ochotę i tyle.

Wygląda na to, że to Ty i on pasujecie do siebie. Odbijasz przyjaciółce chłopaka. Ot .co . Banał.

Gość La Otra
poczekaj az sie rozejda, wtedy bedziesz mogla go poderwac, ale sadze, ze ten chlopak moze sie interesuje Toba, bo jestes np atrakcyjna

Gość bezradna_
właśnie się obawiam czy będę dostatecznie atrakcyjna, kiedy okaże się że mam obfite wąsy, a na imię Kazimierz :O

Gość włacha
ona nie jest inteligenta... wiem wiem zawila hostoria ty za to widac masz IQ jak Sharon Stone :D

Gość bezradna_
a umówisz się ze mną?

Gość włacha
ja? :D

Gość bezradna_
no

Gość nie mogę
ja pierdole-zajebista z ciebie przyjaciółka hahaha nieźle się ubawiłam

Gość emanuellla
masz ochotę na chłopaka, który, jak to ujęłaś "nic sobie nie robi" z twojej przyjaciółki....?!?? moim zdaniem to cała wasza trójca inteligencją nie grzeszy ;)

Gość bezradna_
bo byś zobaczyła te jego oczy ...

Gość ech i och i ach
Jak dla mnie żenada. Przyjaźnisz się z osobą, którą tak nisko cenisz? To co najmniej dziwne. Chyba orgiastyczną przyjemność sprawiają Tobie porównania, które czynisz, kontrast : Ty - mądra, Ona - głupia ... upssss "mądra" Moim zdaniem masz o sobie zbyt wysokie mniemanie [po tym co tu piszesz ciężko uwierzyć, że przyjaciółka jest głupsza, wydaje się to być niewykonalne]. Zabierz jej tego chłopaka i baw się dobrze. Koncypuję jednak, że on obserwując was bawi się najlepiej ze wszystkich. :) Pozdrawiam

Gość bezradna_
do ech i och ja sobie wyraszam, niczego nie kocypuję, gdyż nie zwykłam wypróżniać się publicznie :O

Gość włacha
ehh ta dzisiejsza mlodziez...autorka topiku na prawdopodobnie nie wiecej jak 17 lat, tamta glupsza, ja madrzejsza a facet mnie woli srutututu pierdzielenie ma zyczenie...dziewczyno dorosnij

Gość bezradna_
a miałaś się ze mną umówić...

Gość włacha
przykro mi, nie ta orientacja :P

Gość włacha
wolę kobiety po pięćdziesiątce :classic_cool:

Gość bezradna_
a to rzeczywiście nie ta orientacja

Gość NIE OBRAZ SIE
ALE NIE JESTEŚ ZBYT ROZGARNIETA

Gość bezradna_
widzisz wlacha, piszą o Tobie że nie rozgarnięta jesteś :)

Gość włacha
no, to straszne :o

Gość bezradna_
widzisz, umów się ze mną to Ci pomogę, żebyś wiochy po forumach nie strzelała :O

Gość Po prostu ...
przestań wisiec im u tyłka, to co oni robią, czy się kłócą czy nie to nie twoja sprawa. Niech robia co chcą bo to ich zycie. Jeżeli ona jest twoja najlepszą przyjaciółką, to na pewno nie jest odwrotnie. Przestań sie wtrącac w ich zycie , nie masz innych zainteresowań jak to zeby być ta trzecią ?

Gość pimpo
A widziałaś oczy ważki ?