Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Doradźcie mi jak się malować...

Polecane posty

Gość agulenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bo ja naprawdę jestem zielona w tym temacie... i oprocz tuszu czarnego nie używam niczego innego... jakieś cienie, kreski, nie wiem :/ www.jaggna.fotka.pl tylko bez zbędnych komentarzy, głosów itd. Chcę tylko żeby jakieś doświadczone w tych sprawach kobietki mi powiedziały co i jak. Z góry dzięki

Gość nototu
naturalnie najładniej chyba.. :)

Gość Sistar
Myślę, że pasowałby Ci brąz wpadający w róż jako kolor cieni. Ostatecznie wydaje mi się, że ostre makijaże są brzydkie blee sztuczne. Lekkie przeciągnięcia owszem :]

Gość dstghrfbh
Tylko bardzo deliktany makijaż! Z tego co widać masz chyba ładną cere tylko trochę błyszczącą, więc powinnaś użyć czegoś na zmatowienie skóry. Raczej pudru matującego niż podkładu z wykończeniem pudrowym. Jesli już podkład to w bardzo małej ilości. I co najwyżej bardzo deliktany makijaz oka, w pastelach. Trochę błyszczyku w naturalnym odcieniu ust (lepiej bez drobinek, tylko kolor). Zainwestuj też w róż, ładnie podkreśli twoje rysy. Kolor różu...najlepiej dobrać w drogerii osobiście. Ale myślę że różowy byłby u Ciebie odpowiedni. Apropo to twój naturalny kolor karnacji czy oplenizna? Jeśli opalenizna to troszkę za mocna.

Gość masz bardzo ładną
buzię, po co chcesz się malować? Użyj może tylko tuszu do rzęs, aby wyeksponować troszkę oczy i wystarczy.

Gość iizzziiii
hm... zdecydowanie delikatny makijaz,proponuje nieduzo podkladu i kuleczki pudrowe -brązowe do musniecia kosci policzkowych w celu wyprofilowania twarzy

ja bym na twoim miejscu uzywala matujacego pudru,odrobiny brazujacych kuleczek lub rozu,cien zdecydownie brazowy(odcien czekolady),czarny tusz i blyszczyk... a na codzien mocno podkreslone tuszem oczy i blyszczyk...chyba ze masz duzo czasu to tak jak napisalam powyzej...

Gość jesteś naturalna
Cerę masz bardzo ładną, ale idealnie dobrany podkład jeszcze nikomu nie zaszkodził. Dla Twojej cery chyba najlepszy byłby Colour Adapt MF, ma konsystencję delikatnej mgiełki i idealnie stapia się ze skórą. Nie zapominaj o błyszczyku do ust. Usta masz fajne, kształt niezły, więc błyszczyk tylko je podkreśli. Wybierz kolor jasno różowy, albo coś bardziej odważnego- ciekawy, nie za ciemny brąz.

Gość bielu ś.......
nie maluj sie bo jestes bardzo ladna mozesz jedynie podkreslac czyms usta... np blyszczykiem ale masz piekna cery nie niszcz sobie jej....

Gość jakas tam niunia
Nie a to jak się dowartosciować się i wkleić swoje foto.Ohhhhh chce paniusia usłyseęc jaka to jest piękna i urocza a nie o makijaz jej chodzi haahha

Gość jakas tam niunia
Nie ma to jak się dowartosciować się i wkleić swoje foto.Ohhhhh chce paniusia usłyszec jaka to jest piękna i urocza a nie o makijaz jej chodzi haahha

Gość hurra hurra
zgadza się...Wcale nie chodzi o makijaż.... No więc jeśli chcesz prawdy,to muszę ci powiedzieć,że masz ogromny i szeroki nochal...A jak się uśmiechasz,to już masakra.....

Gość faktycznie...
..nos masz brzydki:O

Cerę masz bardzo ładną,więc nie męcz jej podkładami.Kulki brązujące lub delikatny róż na policzki jest oki.Z cieni raczej kolorki delikatne lub brązy w różnych odcieniach.Proponuję jasne beże,złoto,srebro,delikatne róże lub właśnie brązy np. mleczną czekoladę.Na usta błyszczyk ale delikatny :) Na wieczór możesz dodać jeszcze ciemną kreskę na dolnej powiece co mocniej zaakcentuje oczy.

Gość ach te Wasze kompleksy
Wiedziałam, że w końcu ktoś ją zjedzie, nawet się dziwiłam, ze tak długoe nie ma odezwu. Ja mam nos wąski, łany, a na zdjęciu wychodzi taki jakiś szeroki, kartofelkowy, więc fota jeszcze o niczym nie świadcy.

Gość przyszla panna mloda hyhy
ladna ale ma bardzo zniszczona cere od slonca,albo mi sie wydaje... nie opalaj sie tyle :/ i nie uzwyalabym blyszczyka bo to powieksza Twoje dodatkowo bardzo duze usta :/ podkreslialabym bardzo oczy,kreska i tusz obowiazkowo:)