Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksenkaolenka

---------- KABARETKIiiiiiiiiii ----------

Polecane posty

Gość popatrz sobie jak się
ubierają gwiazdy na jakieś rozdania nagród, gale itd. Niektóre mają bardzo fajne sukienki, dość proste, pomysłowe. Wybierz sobie coś łatwego, kup materiał i sama uszyj, albo daj krawcowej. Taka letnia sukienka nie będzie droga;) A też zauważ, że wielkie gwiazdy nie zakładają zazwyczaj czarnych sukni na wileki okazje, bo to nie jest eleganckie ani modne. Jak ktoś nie ma pomysłu, to się wciska w czerń. Eleganckie kobiety zawsze mają piękne kreacje, ale rzadko są to czarne suknie.

Gość popatrz sobie jak się
co do kabarek - moim zdaniem te ciemne o drobnych oczkach wyszczuplają nogi. jasne - pogrubiają. duże oczka? paskudne z zalożenia :P i jak pomyslę o grubych nóżkach w dużych oczkach, to mi się kojarzy z salcesonikiem :D :D :D

uważam ze te z mniejszymi - ja ostatnio kupiłam bezowo- czarne z gatty (wygladaja super- polecam) na poczatku myslałam że beda wygladac bardzo młodziezowo--- ale nic bardziej mylnego --są super i bardzo ładnie wygladaja do mojej sukienki czarnej ;)-- miałam je nałozyc na ostatnie wesele ale zrobiło sie bardzo ciepło i zrezygnowałam, a do tego do kaberetek tych akutar mogłam załozyc sandałki na obcasie z odkrytymi palcami . POlecam- nie uwazam zeby pogrubiały