Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i_głowa_boli

chronicznie zmęczona

Polecane posty

Gość i_głowa_boli

Mam tego dosyć. Mam bardzo niskie ciśnienie (90/60), ciągle czuję się senna i bardzo zmęczona, bez energii, czuję niechęć do wszystkiego, mam wrażenie że najprostsze czynności mnie przerastają (sprzątam omiatając sufit wzrokiem..). Dziewczyny, czy któraś w was miała coś takiego i odmieniło jej się? Jeśli tak, to jak sobie poradziłyście? Na pomoc!

przyczyn moze byc mnostwo, kiedys szukalam bo odkad pamietam ciagle spie, ale zadna z przyczyn nie dotyczyla mojego przypadku, po prostu taka jestem i juz.nie pomagaja zadne cwiczenia, kawy moge wypic hektoltry i dalej spie.taka uroda:P

możesz: - cierpieć na niedobór składników mineralnych, - mieć niskie ciśnienie, czyli jak to się mówi, taka Twoja uroda - cierpieć na depresję - albo być najzwyczajniej w świecie przemęczona

Powodow moze byc mnostwo. Mam podobnie i...moze zbadaj sobie krew! Pozdrawiam i zycze zdrowka:)

Gość tarczyca
ciągle zmęczenie to tez problem z tarczyca, jestem senna i leczę się na Hashimoto, ale jeszcze nie niedoczynnosc, tez mnie to wkurza , bo lubie coś zrobic, przerobic, ale nie zawsze mi się chce

Gość katkka
ZAKOCHAJ SIĘ!!!!!!!WSZYSTKO BĘDZIE SUPER

Gość i_głowa_boli
katkka, zgadza się ale to szybko minie a problem zostanie, przerabiałam ;D hmm, nic mi nie pomagało, może jeszcze te badania krwi zrobię co do depresji czy przemęczenia, coś w tym jest ale nie wiem czy to przyczyna czy skutek dziewczyny, dzięki za rady, poczytałam, wyżaliłam się, i chociaż ruszyłam się trochę..

Gość lr.paulina
Witam Twoje objawy wskazują być może na zakwaszenie oraganizmu, polecam tabletki z firmy LR regulujące równowagę kwasowo-zasadową w organizmie, zapobiegają zakwaszeniu oraganizmu i działają zasadowo, ja zażywam od dwóch tygodni i czuję się zupełnie inaczej