Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawiedziona_26

Mój mężczyzna wyjechał sam na wakacje...

Polecane posty

To zależy. Gdybyście mieli np. tylko dwa tygodnie urlopu, który możecie spędzić razem, a mój facet oznajmiłby, że on na te dwa tygodnie jedzie sam albo z kolegami, to nie byłby już moim facetem. Inna sprawa, jesli raz facet chce wyjechac sobie sam/z kumplami, a potem znajduje jeszcze czas, żebyście gdzies wspólnie wyjechali. Mam znajomego, który pracuje niemalże non-stop, ma zonę, dzieci i od paru lat ich wakacje wyglądają następująco: najpierw on jedzie na trochę sam lub z kumplami, odrywa sie od wszystkiego, potem wraca i razem z żoną i dzieciakami jada sobie w jakies fajne miejsce. Żona nie ma pretensji, bo widzi, że po takim samotnym wypadzie jej mąż jest wypoczęty i zrelaksowany, a jak potem jada na wakacje, to chętnie zajmuje się dziećmi, tak, że ona może sobie trochę odpocząć. Ale wybrać wakacje w samotności, zostawiając dziewczynę? Nie za bardzo to jakoś... zapytaj go, czy w takim razie znajdzie dla Ciebie czas jak wróci, bo chcesz z nim gdzieś wyjechać.

Gość Staniewska
Najważniejsze w związku jest zaufanie i chyba by mi serce pękło, gdybym mu zabroniła, a wszyscy jego kumple by jechali. Mój się ostatnio bardzo podjarał, bo znalazł tanie loty do Londynu https://www.fru.pl/tanie-loty/z-Warszawa+Modlin-WMI/do-Londyn-LON a marzył, żeby tam jechać. Ja niestety nie dostanę wolnego, więc pojedzie ze swoim bratem i nie mam z tym problemu.