Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puklanka

kobietki...powiedzcie mi czy jak dostałyscie PRACĘ...miałyscie zamiar..

Polecane posty

och..powiem Ci tylko,ze nie reprezentujesz soba nic wielkiego ,a ze mam racje to i tak splywa to po Tobie ,bo wlasnie taka glupiutka i pusciutka jestes...i dzieki za mile wejscie...Wyjatkowo wysoki poziom pani ktora uwaza ,ze nikt nic nie rozumie tylko ona...szkoda slow...

Gość och ....
Moniśka74...cofasz się?

Gość blehehe
a co za roznica czy jestem na pomaranczowo czy na czarno? Moge zarejestrowac moj nick ale po co? Bedzie taki sam. A tobie oh dziekuje prace wlasna mam. I gwarantuje ci ze zarabiam 3 razy wiecej niz ty. I w jakim celu czepiasz sie serduszek moniski? Tym gestem pokazalas wlasnie ze jestes na niskim poziomie.

Gość och ....
:) bez urazy ale chyba za stara na to jesteś nie sadzisz?

tak..cofam ...piszac z Toba,bo tak faktycznie to sama jestes zdrowo cofnieta...Ty jestes matka?Wspolczuje..Kultura i klasa kobiety...tego chyba Ci brakuje...

Gość och ....
a skąd ty mozesz wiedzieć o moich zarobkach hm? i o poziomie tu lepiej nie rozmawiajmy ty już swój pokazałaś..

Gość och ....
Moniska...jestem fatalna matką bo nie mam w podpisie kwiatuszka i serduszka.. :P...

Gość netar i oh
wracajcie do swoich mezow - szlifiarzy bo jak im nie zwalicie to znowu bedziecie musialy wielkie czarne bigle nosic

blehehe...na nic to pisanie..jesli ktos jest pusty to jak grochem o sciane..:)Ty swoje ona swoje i jeszcze Cie zbluzga bo...np. masz kwiatuszka:) a to jej corka takie robi:)

Gość och ....
:) fascynujące....

Gość blehehe
jaki ja pokazalam poziom? Co argumentow braknie? No takim jak ty czasem a nawet czesto sie to zdarza...

Gość och ....
hmm...mam 1o osobową załogę 6 uczniów....robię wesela na 150 osób ale co tam...nie mam kasy hehhe

...och...brak slow...odnosze wrazenie ,ze pod tym nikiem jest jakas smarkula,bo dorosla kobieta w taki sposob nie pisze...

Gość blehehe
restauratorzy? A moze ona prowadzi zwykle tanie bistro hehe. I za to ty nie wiesz ile sie zarabia w branzy komputerowej.

Gość och ....
Monisko 74 niestety sie mylisz...żal ci ze jestem młodsza a mam wiecej niż ty.....hmm no wiesz to bussnes rodzinny :P nie zadrość ...

Gość och ....
ok miło było panienki ale rano muszę do pracy :) ...mam wazniejsze sprawy niż motanie kogoś swoja ciążą...Tak czy innaczej pozdrawiam was wszystkie i zyczę miłoej nocki cmok

daleko mi do placzu ,bo jestem szcesliwa:)zazdroszcze..?niby czego ...ze masz sale weselna na dzialkach i twojej glupoty...?Prosze cie..nie rozsmieszaj mnie panienko po studiach,bo dzis nie zasnę..:)mam Ci pisac co ja mam...ile mam kasy i na jakim poziomie zyje..?Chyba musialabym sie sprowadzic do twojego prostackiego poziomu...mam to co mam i mam zajebiscie duzo ,ale nie to jest wyznacznikiem mojego zycia!Dobranoc.szkoda,ze nie mozna z toba normalnie na poziomie pogadac..oceniasz kogos nie wiedzac kto jest po drugiej stronie.Zal mi Cie.

Gość blehehe
moniska dajmy se z nimi spokoj :) po prostu smiac mi sie chce z takich kobiet. Ja nie afirmuje takich jak one i nie zamierzam dalej brnac w te ich watpliwie inteligentna dyskusje... zegnam

nie czytalam Cie wczesniej dlatego zapytalam...no widzisz ja mam dwojke...i nkogo nie musialam robic w konia bo pracuje u siebie...a ociezala krowa nie jestem ,bo waze 49 kg:)

uuuup przez takie osoby jak Ty, innym kobietom ciężko jest znalezc pracę!! utarło się ze kobiety w wieku rozrodczym lepiej nie zatrudniac bo za moment pojdzie na macierzynski. I kurrrrrde facet szybciej znajduje pracę.NOOOOO NIESTETY TAKA JEST PRAWDA.JA TEZ BYM MIALA OBIEKCJE ZATRUDNIC MLODA LASKE,KTORA ZA MIESIAC POWI MI ZE JEST OBLOZNIE CHORA NA CIAZE.

Gość dsvv
net iar i kindzia - pozostaje tylko zyczyc wam, zebyscie kiedys tak zostały potraktowane prze pracodawce. na szczescie nie wszyscy pracodawcy to debile, a ciezarne to lenie na zwolnieniach.