Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ireth

Firma ślubna od a do zet

Polecane posty

Gość Ireth

Co myślicie o firmie, która zajmuje się organizowaniem całego ślubu i wesela pod dyktando Młodych? Wiadomo, Młodzi mają zazwyczaj mało czasu na bieganie i załatwianie dokumentów, zespołów, wiązanek, sukien, garniturów ect. Jedna firma wyręcza Młodych we wszystkim, przyjeżdża do nich ze zdjęciami i propozycjami, oszczędzając im czasu i nerwów :)

Gość Synthia
Znalazłam w Tychach taką firmę,nazywa się MIX i kopleksowo organizuje wesela,przyjęcia itd.Mają swoja salę i bardzo przystępne ceny.Myślę,że to dobry pomysł,żeby taka firma zajęła się weselem,bo oni maja doświadczenie,a para młoda robi to poraz pierwszy i w trakcie przygotowań ciągle wychodzą jakieś niespodziewane rzeczy:)

Takie firmy w większości rzeczywiście pofesjonalnie zorganizują wesele, lub pomogą w jego organizacji. jest to szczególnie ważne gdy wesele przygotowane jest na duża liczbę gości - trudno to wtedy samemu zorganizować. Byłem na takich profesjonalnie przygotowanych ślubach i zawsze wszystko było w porządku więc polecam.\ http://naszewesela.pl