Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no moze mi ktoś powie

jaki jest sens picia alkoholu? po co ludzie się upijają? nie rozumiem!

Polecane posty

Niech mi ktoś w końcu wytłumaczy dlaczego żadna impreza nie może być bez alkoholu bo jest wtedy uważana za drętwą. Czyżby ludzie nie umieli ze sobą już rozmawiać na trzeźwo? Jaki jest sens chlania litrami? Po to by to potem zwrócić? Albo przemiauczeć w łóżku z wiadrem wody przy głowie? Bo suszy?

Gość anonimowy alkohlik
masz racje nie ma sensu chlac litrami :D

czyżby wszyscy widzieli sens w piciu? na trzeźwo nie można juz nic zrobić?

Nie... protestuje!! Niektore imprezy sa bez alkoholu! Ale raczej jak ktos tam pije to lepiej zeby wszyscy pili, bo tym wstawionym pozniej trudno sie dogadac z tymi trzezwymi :D A ja pije piwo, bo mi smakuje, a nie zeby sie upic :O Czasem wiecej wypijam w normalny dzien, pracujac, niz na imprezie :P A na ognisku fajnie zulic piwo do kielbasek :)

Gość anonimowy alkohlik
piwo jest bardzo smaczne :D ostantio zasmakowal mi lech light, taki dla dzieci niby ale smaczne :D

Gość papapapa
bo imprezy są po to żeby sie zabawić upić NIE PRZESADZAJCIE!!!!!!!!!!jak sie wam to nie podoba to siedzieć w domu!!!!!!!!!!!!!!!

ok, rozumiem 1 czy 2 piwa mozna wypić. Ale dlaczego na imprezie jak człowiek nie pije to jest uznawany za debila? Krew mnie zalewa jak na drugi dzien po imprezie wszyscy marudzą: ale mnie glowa boli, ale kaczor, ale mnie suszy. To po cholerę pili?

Gość papapapa
JESTEś CIENKA JAK DUPA WężA

Gość ozon
jak nie lubisz rzygać wódą to zawsze możesz zajarać skręta ubaw po pachy!

papapapa - > ulżyło Ci?

Gość atakatamjednakobitka
nie rozumiesz chyba........ nie pije sie po to,zeby sie upic i zygac itd...pije sie dla przyjemnosci, dla humoru,;) no a kto nie przyzna ze po kilku piwkach zabawa jest lepsza?!! moze ktos zyga,ale to chyba jesli wypije sie za duzo , przesadzi... ale takie akcje to byly jak mialo sie po 15lat...bez przesady.... a jesli autorka nie lubi- jej sprawa. takich topikow mozna zalozyc tysiaca- np. Po co ludzie tancza na dyskotekach?itp.pozdrawiam ;)

Nigdy nie uznalam niepijacego za debila!! Bez przesady! A kaca tez nigdy nie mialam, ani tym bardziej nigdy mi sie \"film nie urwa;\" :O tego to juz w ogole nie rozumiem :P

Gość papapapa
ozon dobrze gadacie

Gość antyalkohol
ja tez nie przedpadam za upijaniem sie,to bez sensu,tylko glupoty sie robi. lepiej zarzucic dobry krazek albo koksiku pokreslic,impreza jak ta lala:)

Gość rudaaaa098
Udało ci się złapać kogoś w zabawnej sytuacji podziel się tym z innymi na foto-wpadki.pl

Gość Daniel1987
Po alkoholu łatwiej nawiązujemy kontakty, niwelujemy nieśmiałość, przełamujemy bariery, dzięki czemu łatwiej jest poznać drugą połówkę, a przecież do tego każdy dąży.