Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAamelka

czy to normalne

Polecane posty

Gość JAamelka

jestem z chlopakiem kolo roku i tak naprawde nie wiem co do niego czuje to znaczy :albo go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego jeszcze innym razem mam wrazenie ze to wszysto nie ma sensu ze go nie kocham ,i juz mysle jak tu z nim zerwac, nie wiem co mam o tym wszystkim myslec czy to normale?Macie moze tak samo??J

Gość mam tak samo
jestesmy ze soba prawie 2 lata... wczesniej tak nie mialam a teraz coraz czesciej. nie wiem co o tym myslec. w ty masz jakies konkretne powody? bo ja same blahostki. podobno.

Gość JAamelka
JA mam to samo np trzy dni temu chcialam z nim zerwac za jakoms blahostke mialam poprostu jego dosc a dzisiaj mysle to ten jedyny.boje sie ze naprawde kiedys z nim zerwie na serio i bede tego bardzo zalowac.

Gość JAamelka
to moj pierwszy powazny zwiazek i tak dlugi.zawsz uwazalam ze jak sie kocha to to nie powino byc z tym zadnych watpliwosci

Gość guiogo
gdy kochasz a boisz się zaangażowania bo wchodzisz w świat którego nei znasz, z człowiekiem, którego też tak naprawdę jeszcze nei znasz, to mimo miłości próbujesz się dystansowa i stąd te wahania nastrojów bezwarunkowa miłośc jest dobra... w pierwszych zauroczeniach, później jest trudniej