Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysica20

czy kupujecie tak jak ja koszule swojemu przyszłemu na slub?

Polecane posty

Gość tygrysica20

Moje Kochnaie powiedzilao z eon kupuje mi buty na wesele( dwie pary:*) ahh kochnay mysli o moich nózkach:) a ja jemu koszule i tez dwie bo przeciesz poprawiny:) a jak wy działacie:)??

Gość __zniesmaczona__
moze zajmiesz sie czym pozytecznym, tworzysz durne topiki ropieszczona gowniaro. idz do pracy

Gość tygrysica20
wyluzuj dziewczyno...jak jestes zniesmaczona...to sie zamknij w 4 ścianach:PP i posiedz az ci przejdzie, a nie wyrywaj sie z takim humorem do ludzi:) ahhh:(

Gość a to cos nadzwyczajnego
?

Gość __zniesmaczona__
zakladajac durne topiki o slubach i przechwalajac sie ze tatus kupuje ci suknie a "misio" "buciki" powodujesz moje zniesmaczenie. moze zamiast zerowac na rodzicach wezmiesz sie za prace?

Gość __zniesmaczona__
a tak na marginesie to znam glipi przesad ze jak facet kupi ci buty, to rozstanie pewne........

Gość a ja sie zastanawiam
po co ci takie informacje? kto komu co kupił- to ma wpływ na decyzje ktore bedziesz podejmowała czy to az taki wydatek, ze trzeba to roztrzasac poza tym jak kolezanka wyzej - przesąd znam i zycze powodzenia w takim razie ( bo raczej sie przyda :P)

Gość tygrysica20
a ja jestem katoliczka i nie wieze w zabombony;))))) wiec powoedznia w zyciu...a ja pracuje tylko dzis ejstem na noce;) kochane;PP ejejej zazdrośnice..no ale cóż...zawsze sie takie znajda

Gość tygrysica20
a poztym zal ci dupe ścicska ze tobie nie zrobia wesela...jejku to nie zadzrośc mi:((( daj spokoj:(

no powiedz mi co w tym dziwnego że kupujesz?

Gość __zniesmaczona__
ja nie wiem co to sa ZABOMBONY, i proponuje zamknac ten glupi topik bo prowadzi do nikad

a ja chce wiedziec dlaczego autorka uważa to za coś nadzwyczajnego?

Gość Rita 24 *
Nie wiem czy jest co zazdrościc, ale skoro cie to bawi ze ktos ci zazdrosci to mysl sobie tak dalej :(

Gość __zniesmaczona__
to ze mam odmienne zdanie niz ty - infantylna dziewczyno - to nie oznacza ze ci czegokolwiek zazdroszcze

Gość a ja sie zastanawiam
TYGRYSICA- ja naprawde Ci nie zazdroszcze - szczegolnie inteligencji- i nie zycze Ci źle, ale po prostu dobijają mnie Twoje problemy zyciowe i nie mów mi, że skoro Twój partner tak dba o Twoje stópki to czemu Ci każe chodzic do pracy? - chyba Cie nie kocha ... :O mój butów mi nie kupił ale do pracy by mnie nigdy nie wysłał ( raczki bym sobie zniszczyła) - sama powiedz jaki poziom jest tej wypowiedzi?

Gość tygrysica20
najpierw sobie przeczytaj co to znaczy byc osoba infaltywna;( bo obrazasz chore dzieci, chorych ludzi..oj przyktro z emasz taki poziom:( zebys zcasem w zyciu nie musiala opiekowac sie taka chora osoba..wiec zcasami sie zastanow zanim cos powiesz;( naprawde..sorki ze was temat zdenerwowal...tak chcialam spytac:(

Gość stara baba**
cholera a czy Wy jej az tak zazdroscicie ze za maz wychodzi ze az dokuczac musicie?? mnie wcale nie dziwi ze dziewczyna sie z tego cieszy i chce sie dzielic kazda radoscia i tym ze facet o nia dba.... jakbym wierzyla w zabobony to w ogole juz powinnam sie rozstac ze swoim mezem parenascie lat temu... bo widzial moja sukienke slubna, malo tego ... ze mna ja wybieral...

no odpowiesz? czy juz zapomniałas?

Gość tygrysica20
wiesz czemu napsialam o 2 parach butów...???? nie wiesz...bo mam jedna noge krutsza;(( i musze meic dwie pary butow bo jedne beda na stopce wyzszej a drugie na normalnej..biodro mi wychodzi i dlatego mam ktutsa..ale coz;(

co z koszulą?

Gość __zniesmaczona__
oslabiasz mnie coraz bardziej ---> do do tego "infaltywna" nawet nie potrafisz powtorzyc (nie mowiac o braku znajomosci) pojecia

Gość tygrysica20
prosze dla tych ktore uwazaja ze to nie choroba;( Infantylizm Z Wikipedii Skocz do: nawigacji, szukaj Infantylizm (w medycynie) - nienormalne pozostanie na poziomie dziecięcym rozwoju narządów lub psychiki. Przyczyną może być choroba genetyczna lub przebyte choroby. ejjj ile wy macie lat 16?

ponawim pytanie co z koszulą?

Gość do komentatorek
Ale Wy musicie być inflantywne, że wierzycie w zabombony! ;)

Gość __zniesmaczona__
no i wg mnie zatrzymals sie na poziomie dzieciecym - chodzi mi o psychike slabo mi coraz bardziej

Gość a wiesz moja droga
ze butow partnerowi sie nie kupuje bo to zle wrozy...!!

Gość __zniesmaczona__
ja nie wierze w ZABOMBONY, napisalam tylko ze znam taki glupi przesad.

Gość tygrysica20
ejjjj brakuje wam ejszce duzo;( rokaprysione dziewczynki:*** ale buzkalki i tak was przesyłam..moja siostra jest w zakonie w s.sączu powiem je zeby sie za was pomodlila :) dobra?

Gość __zniesmaczona__
ty sobie jaja robisz, nie wierze w to co piszesz

Gość tygrysica20
a poztym BRAVO TO SOBIE DEBILKO zakup i poczytaj bo prawie nadaje sie to czaspomismo dla ciebie;)