Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziaczka

Czy ktoś potrafi to przetłumaczyć?Bardzo proszę!

Polecane posty

Gość buziaczka

This error might occur if there is a missing or invalid path in the registry. These registry entries need to be fixed in order for the installation to complete successfully. Problem z kompem mam...

Gość buziaczka
ależ skąd

Ten blad mogl wystapic z powodu blednego lub brakujacego wpisu w rejestrze. Wpisy w rejestrze powinny zostac poprawione aby proces instalacji zostal ukonczony pomyslnie. Innymi slowy, instalujesz jakis program, ktory nie moze znalezc wpisow jakiegos innego programu w rejestrze systemu windows - a jest to niezbedne do zakonczenia instalacji. Napisz jaki program/gre instaluje a moze pomoge :)

nie oburzaj sie, nie oskarżam cie - każdy z tego korzysta - Masz jakiś problem z rejestracją. Nie dokonczysz intalacji bo była błędna rejestracja

Gość buziaczka
a to:Check to see if this key contains (at least) the following values in the Name and Data columns. Instaluje cos do naprawiania rejestrów, żeby móc zainstalowac Pande,ale to mój facet nie ja:)

Gość buziaczka
plis,plis

Sprawdz, czy ten klucz zawiera ( przynajmniej) nastepujace wartosci w kolumnach \"Nazwa\" i \"Dane\". A nie jest czasem tak, ze instalujecie pande na innym windowsie niz XP?

Gość buziaczka
Ja tylko przekazuję informacje i nie wiem za bardzo; Teraz to: An invalid path If any of these keys are point to an invalid path, the installation will fail to properly install. For example, if the Common Desktop pointed to %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs instead of %ALLUSERSPROFILE%\Desktop, the installation may fail. Follow the instructions in If a key is pointing to an invalid path section above to create a valid path.

Gość to zdecydowanie pirat
:) poszukaj se klucza gdzies na pirackich stronach bo inaczej nie zainstalujesz pandy

Ivalid path - niepoprawna sciezka. Jezeli ktorykolwiek z tych kluczy wskazuje na niepoprawna sciezke, instalacja nie zostanie wlasciwie ukonczona. Np, \"Wpolny pulpit\" wskazuje na %ALLUSERSPROFILE%Start MenuPrograms - (to wpis w rejestrze), zamiast na %ALLUSERSPROFILE%Desktop, instalacja sie nie powiedzie. Postepuj zgodnie z instrukcja, by wskazac wlasciwa sciezke. Wlasnie jestem na stronie pandy i musze przyznac, ze dawno tak popieprzonego programu nie widzialem. Juz wiem dlaczego ona jest tak niepopularna - bo zrobili to jacys amatorzy. A Wasze bledy niekoniecznie wynikaja z pirackiej wersji, tylko dlatego, ze panda jest oparta na przestarzalym kodzie \"install shield\". niezle jaja :)

Panda to w ogóle najbadziewniejsze badziwie jakie moglo powstac wsród programów antywirusowych :O Kazdy kto to miał narzekał na ten program, tyle ile ona przepuszcza wirusów, niewykrywa trojanów itp. itd nie ma chyba takiego drugiego ! Zaisnstalujcie sobie lepiej darmowego AntiVira z tej stronki http://www.db2.ovh.org/