Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa...

odezwac sie???

Polecane posty

Gość aaa...

miesiac temu poznalam chlopaka przez internet , aktualnie przebywa za granica i teraz on wyraznie wykazuje zainteresowanie moja osoba , mnie rowniez sie podoba ale poki co nie ujawniam sie z uczuciami , gdyz wole byc ostrozna . Ostatnio rozmawialismy prze telefon , jednak cos przerwalo nam rozmowe i od tej pory cisza .Ja czuje potrzebe odezwac sie do niego i teraz czy powinnam ?? czy czekac na jego odzew ?? Ja zawsze w takiej sytuacji czuje , ze sie narzucam czy faktycznie moglby to tak odebrac??

Gość m+k
Tak, odezwij się. Nie trać życia na zastanawianie się.

Gość aaa...
no wlasnie czuje ze je trace przez takie glupie zastanawianie sie wypada czy nie.. problem tylko , ze nie chce sie narazie z niczym ujawniac , chce podtrzymac kontakt ,zobaczyc jaki jest , dlatego jesli odezwe sie pierwsza czy nie poczuje ze tesknie za kontaktem z nim , a wolalabym sie upewnic, ze naprawde mu zalezy, a jesli tak jest to przeciez powinien sie odezwac tylko nie potrafie dlugo czekac , a zdaje sobie sprawe, ze jest za granica i czasem ciezko sie dodzwonic zreszta telefon kosztuje

Gość aaa...
oj dlaczego zaraz mam dac sobie spokoj a moze to jest czlowiek na ktorego czekam nie mam nic do stracenia

Gość aaa...
senny koszmar nie pomagasz mi

Gość 1111111111111111
odezwij sie sprawdz co u niego w koncu to tylko jeden telefon

Gość aaa...
oj straszysz mnie a to wcale mi nie pomaga ja pytam tylko jak moze odebrac facet takie odzywanie sie pierwszej zaraz na poczatku znajomosci

Gość aaa...
tzn ja nie chce dzwonic do niego chce wyslac mu smsa

Gość 1zx
no to do dzieła,wysyłaj tego smsa,a potem się zobaczy czy i jak znajomość się rozwinie!

Gość aaa...
pijawka ale co sugerujesz ? on wtedy dzwonil do mnie i to u niego cos przerwalo gdyby nie chcial rozmwiac to przeciez chyba by nie dzwonil potem jeszcze raz probowal chwile pogadalismy i znowu cos przerwalo u niego . Czyli on zadzwonil jako pierwszy i teraz ja chce wyslac sms

Gość aaa...
a zreszta nic nie wysylam jesli mu zalezy odezwie sie, chyba ze.... pomyslal ze nie spodobala mi sie rozmowa z nim bo wyczuwam ze jest troche niesmialy ale mu zalezy zreszta zdazyl mi o tym powiedziec.

ta, to dobre jest, jak kazda ze stron mysli, \"ze gdyby jej/jemu zalezalo, to by sie odezwal\". A pozniej podobnie rozpadaja sie malzenstwa. Dorosnijcie troche i wezcie sprawy w swoje rece ;)

Gość aaa...
lesne mruczeni czyli sugeruje jednak sie odezwac?? nie lubie tego robic jako pierwsza gdyz czuje ze sie narzucam nie wiem czemu ale e

Gość aaa...
oj wiem tego akurat nie musisz mi mowic ja chcialam sie jedynie poradzic myslalam ze moze tez jakis chlopka napisze jak czuje sie kiedy dziewczyna pisze jako pierwsza itp

no ale jak konkretnie ma sie wg Ciebie czuc? jestem facetem i nie sadze, by roznica w ogole miala miejsce. jak masz problemy z nawiazywaniem kontaktow interpersonalnych i mowienie jako pierwszej \"czesc\" z trudem przechodzi Ci przez gardlo, to polecam instytucje swatki. :)