Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

dobry fryzjer w koszalinie

Polecane posty

[29.08] 09:40 gregia kochane czy ktoras moze polecic super fryzjera w koszalinie????gdzie fajne pasemka i baleyage robia a przy okazji fajnie tez obetna wloski. gregia

Gość pepeLU
szukałas kiedyś piosenki :) there`s a stranger in my life ja też szukalem natknąłem sie na twój link nie znalazłem odpowiedzi i znalazłem może jeszcze szukasz??? there`s a starnger in my life , I know , I know http://mp3.teledyski.info/download-NXR0U3o1MXJ0T3E%3D__ID__YWRhbTgzNjc=.mp3 artist: grant miller

Gość majka karina
Najlepszy fryzjer moim zdaniem - moje najnowsze odkrycie to salon na Mlyńskaiej 21 w Koszalinie, robią również dobre upięcia, wyslalam tam moją przyjaciołkę na upięcie ślubne i była zachwycona wiem, że zawsze fryzjer musi nam "podejść" i każdy ma swoj gust, jakoś salony, które zachwalają inne Panie mi nie przypasowały.Będę wszystkim polecać salon na mlyńskiej chyba nie jest drogo za strzyżenie zaplacilam 30zł a baleyage z henna na brwi 120 zł, to chyba ogólno popularne ceny, nie pamiętam nr tel ale napewno można zanaleźć na neecie Plus dla tego salonu i Pań tam pracujących

Gość karolinakiki123
Najlepszy Salon BeautyPlaza na Chelmskiej w koszalinie.Swietne upiecia do slubu, i artystyczne pasemka polecam tam stylistke Ole, dobrala mi calkiem inna fryzurke i jestem bardzo zadowolona