Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaaaawy

Seks we czworo

Polecane posty

Gość ciekaaaawy

Ostatnio z żoną rozmawialiśmy o swoich fantazjach i oboje doszliśmy do tego, że chętnie pokochalibyśmy się w towarzystwie innej pary, ale bez zamiany partnerów. Mam pytanie czy ktoś robił takie rzeczy i jakie są Wasze opinie na ten temat. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Mamy podobnie. Też chcielibyśmy spróbować z żoną czegoś takiego. Niestety ciężko znaleźć fajnch ludzi z którymi można by było to zrobić. Pozdrawiamy

Gość ciekaaaawy
Czy na tym forum jest ktoś kto tego doświadczył???

Gość fajnie bylooooo
jest fajnie,ale potem zaczyna brakowac czegos w waszym zwiazku,cos sie psuje..

Gość ciekaaaawy
A próbowaliscie szukać?? Jeśli tak to gdzie szukaliście??

Gość ciekaaaawy
Do: fajnie bylooooo - a możesz napisać coś wiecej? Bo rozwazamy wszystekie za i przeciw...

My zdecydowaliśmy się na podobny układ. Szukaliśmy pary ale z panią bi - seks polegał na pieszczotach wzajemnych pań, ale panowie pozostawali przy swoich partnerkach, czyli można powiedzieć, że pełnej wymiany nie było;) Nam to bardzo odpowiada, już kilka razy doświadczyliśmy takiego seksu. Poszliśmy nawet dalej i zaprzyjaźniliśmy się z tymi parami. Wszystko było super;) Nic się w naszym związku nie zepsuło, wręcz przeciwnie;) Teraz też szukaliśmy pary i chyba znaleźliśmy, choć pewna nie jestem;) Pozdrawiam:)

Gość ada75
Fajnie, tyle że trzeba się bardzo kochac i mieć do siebie nieziemskie zaufanie bo inaczej po pewnym czasie coś się psuje i juz się nie naprawi

Gorrąca - 👄 ;) Zgadza się, to nie jest układ dla każdego. Miłość, zaufanie i odpowiednie podejście - to podstawa:) Na pewno to nie jest dla osób zaborczych i nadmiernie zazdrosnych. No i trzeba też na samym początku ustalić pewne zasady i granice, których nie wolno przekraczać...

Gość ciekaaaawy
Dziękuję za wypowiedzi i proszę o jeszcze :)

Gość ijk
ech... chciałabym tak i to pełną wymianę ... ale mój nie potrzebuje takich rzeczy :(

Gość ciekaaaawy
A jeśli to robiliście, to jak wyglądała oprawa tego spotkania, czy robiliście to w swoich domach czy jakoś w hotelach? Czekamy z żoną na dalsze komentarze ;)

ciekawska ---> 🌼 👄 :) ciekawy - oprawa? Najpierw spotkaliśmy się kilka razy na neutralnym gruncie, żeby się poznać i zobaczyć, czy \"zaiskrzy\". Później było spotkanko u nas w domu. Dobra kolacja, winko, świece, ewentualnie jakaś wspólna kąpiel w pachnącej pianie, apotem samo się potoczyło, bardzo spontanicznie:)

Gość ciekaaaawy
Do:ona-bi - a jak ich znaleźliscie, to byli znajomi czy zupełnie obcy ludzie??

Gość ciekaaaawy
Sorki za znaczek to do CIebie ona :)

taki układ jest całkiem sympatyczny ona-bi 👄🌻 ...ja zdecydowała bym sie na obcych..jak nie wypali po prostu sie zapomina i nie ma plot;)

Nie szukaliśmy wśród znajomych, bo na tyle ich znamy, że wiemy, ze oni nie uznają takich zabaw;) Znaleźliśmy po prostu w necie:)

Ciekawska - bardzo sympatyczny;) zwłascza jak się taką parkę ma nie tylko do seksu, ale i do jakiegoś fajnego wyjścia na piwko, potańczyć, czy żeby wyjechać gdzieś razem na weekend czy Sylwestra;)

może i tak..ja na razie boje sie wplątać innych w swoje życie intymne ale kto wie:p co raz więcej chce i oczekuje;)

chyba nie dopuszczam myśli ,ze mój mąż może pożądać inna kobietę-nawet przez zwykłe patrzenie....cos mi się wydaje ,ze musiałabym być nieźle na stukana aby to zrobić:)

Gość ciekaaaawy
Proszę o dalsze uwagi i opinie :)

ciekawska - drinki pozwalają się troszkę rozluźnić;) Wiele robi też ogólna atmosfera i oprawa. Zasada jest taka - ma być miło, może do czegoś dojść ale nie musi. Głównie chodzi o dobrą zabawę i miło spędzony czas:)

Gość hehehe...........

Gość ja podejrzałem jak
moi starzy od dawna spotykaja sie z kilkoma parami w łykedy a mnie zawsze wysyłali do babki a ze teraz babka jest chora wiec zostałem chacie. przyszły dwie pary na pozadku było okey normalka siedzieli pili wóde i gadali wkoncu wygonili mnie spac poszedłem do pokoju i udawałem ze spie po jakims czasie przyszła mama z tata upewnic sie czy spie byli juz dobrze nawiani bo zachowywali sie głosno. kiedy poszli na dół do salonu wstałem i poszedłem ich podgladac bo czułem ze cos jest na zeczy.nie myliłem sie oni porozbierali sie do naga właczyli muzyke i tanczyli ze soba wszystkie trzy panie to fajne laski wiec miały co pokazac od tych tanców to facetom staneły fiuty i mnie tez od patrzenia.wkoncu zaczeli sie przytulac obmacywac i kochac było na co popatrzec. ale najlepsze było rano kiedy sie obudziłem tamtych juz nie było ojciec spał w sypiali starszych ale sam wiec poszedłem zerknac gdzie jest mama spała w salonie na podłodze naga i piana do nieprzytomnosci chciałem ja obudzic ale ie reagowała wiec pomyslałem ze mam okazje ja podotykac. Wymacałem ja dokładnie i obejrzałem sobie wszystko a na koniec zlałem sie na jej @@@e a ona nic bez reakcji. po południu wstali skacowani ale nie wiem czy czegos nie podejrzewaja bo sie dziwnie zachowuja ale to nic najwarzniejsze ze wymacałem sobie @@@e i ze znowu sa umówieni ze znajomymi a ja musze zostac w domu jakby to kogo interesowało to tata ma 40 lat mama 36 a ja 16 i mieszkamy w katowicach to nara jak cos bedzie to wam opisze

Gość ciekaaaawy
No w końcu znowu się umówiłem na dymanko. Teraz dla większych doznań zaprosiłem dwóch bezdomnych ciulów z dworca. Najpierw się naćpamy i napijemy denaturatu, potem oral, anal, fetysze, zoofilia, potem sex z naszymi dziećmi, a wszystko zakończymy nekrofilią. JAK TO JA PRZEŻYJĘ< TO DAM WAM ZNAĆ JAK BYŁO. Potem pomyślę chyba o sexie z biedronkami, ale w trumnie, bo kropki mnie strasznie podniecają. To chyba dlatego, że jestem też piegowaty. A trumna? Hyyyy, bo jestem grabarzem. To lecę na libacyjkę!!!!!