Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzesiiii

ile za baleyage w salonie welli?

Polecane posty

Gość dzesiiii

chodzi mi o baleyage odrostów ( okoł 5 cm) jeden kolor- blond, ile kosztuję? czy któraś z Was robiła? jakie efekty?:)

Gość dzesiiii
uppppppppppppppppppp

Gość wella zdziera
baleyage z czesaniem i strzyzeniem kosztowal mnie o ile pamietam ponad 200.Sam baleyage przynajmniej stowe, przy czym 2 razy skopali mi go ( raz za jasne w calosci,choc tlumaczylam, a drugi raz wyszla imzebra. Obrazilam sie na nich.

Gość dzesiiii
uppp

Gość dzesiiii
eh to może poradzicie jakis dobry salon? ja tez ciągle na złe trafiam i mam jajecznice na włosach choć z natury mam średni blond!

Gość rusik
Ja tez odradzam welle....w kwietniu babka wogole nie zrozumiala o co mi chodzi ( jestem szatynka i chcialam zeby ozywila mi kolor-mowilam ze chcialam kilka maksymalnie cienkich pasemek tylko na wierzchu zeby ich nie niszczyc i zeby odrost nie byl tak widoczny)A ona zrobila faktycznie te kilka pasemek a na reszte nalozyla farbe w kolorze g.....I zamiast mini baleyagu mialam rudo- gowniane wlosy i po 2 miesiacach juz odrost byl duzy i przy takim rozjasnieniu wyszedl prawie czarny....I ten kolor z kazdym zmycie sie okropnie zmywal....wella jakos nie sluzyla moim wlosom...I to wszystko kosztowalo mnie 250 zl.....:-(

Gość rusik mialam dokladnie to samo
tlumacze kobiecie, o co chodzi, a ona drze pysk,ze 10 lat pracuje w zawodzie i wie lepiej, efrkt- wygladam jak najgorsza dresiara, no ale taki byl gust panienki z welli. Szlag by to. No i kasa straszna.