Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle powiem

Polskie dziewczyny sa przepiekne...

Polecane posty

Gość tyle powiem

Dzis zrobilem rundke po miescie i malo nie urwala mi sie glowa...Jedna piekniejsza od drugiej :)

Gość frustrated
chyba kazda taka sama :D

Gość chyba żartujesz
same kurduplaste niereprezentacyjne pasztety o brzydkich wiejskich twarzach lub tandetne paskudy-tanie panienki z pubów o zdzrowatych gębach-zyli zero urody. 1 na 100 jest naprawde ładna

Gość No ja też robiłem dziś rundkę
po Lublinie , i dla mnie żadna nie była urocza...

Gość tyle powiem
kwestia gustu... mnie sie podbaja. a kilka to juz szczegolnie bylo wyjatkowo ladnych... widac mam mniejsze wymagania:P

Gość radio
a mnie się głowa obraca jak u sowy-są ładniutkie, nie ma co :D

Gość tyle powiem
to do mnie ?? naprawde swietne sa moim zdaniem... i to mowie o dosc szerokim przekroju wiekowym. :)

Gość chyba slepi jestescie
wiekszosc to małe niewyrostki o tepych twarzach bez urody.dużo też jest grubowatych klemp. Ja np. uwielbiam duże oczy i usta zarazem(pełne) a wszystkie prawie mają wąskie i małe

Gość tyle powiem
chyba jednak mamy inne spojrzenie na te sprawy... zaczynam sie zastanawiac czy mowimy o Polsce czy moze niektorzy pisza z za granicy :P

Gość chyba slepi jestescie________-
chyba ty :O plus zero kultury: wejsc na forum dla kobiet i pisac takie rzeczy FUUUUUUUJJJ :O

Gość frustrated
kazda jest jednakowa, albo wymalowane lalunie albo szare myszki, ktos ma racje mowiac ze jedna na 100 jest ok :o

Gość a to kobiety tak na siebie
ladnie pisza??:) tzn. polki tak pisza o polkach,ze kurduple bez wyrazu itd.??:P gratuluje w takim razie samooceny:P

Gość tyle powiem
hmmmm ciekawe... no coz widze ze mam do czynienia z koneserami ktorzy maja dziewczyny oslepiajace blaskiem swojej urody :P

Gość zabaaaaaaaaa
ja nie wiem na prawde co wy chcecie od polskich dziewczyn. Pojedzcie sobie do innego kraju to jak wrocicie to kazda w Polsce bedzie piekna. Jedzcie sobie np. do Niemiec, Belgii lub nie wiem do USA to wtedy sie przekonacie jakie macie piekne dziewczyny w kraju.....

Gość noo właśnie
dzie dzieki:) a niemki naprawde sa takie brzydkie??bo amerykanki wiem, że przy kości:P

Gość tyle powiem
wlasnie dlatego to pisze :) naprawde mnie sie wydaja piekne a nie mam problemo z naiwazywaniem kontaktow mialem dziewczyne i to zaden problem wiec nie pisze tego dlatego bo jestem napalony na jakakolwiek i zdesperowany

Gość eeeeeeeeeeee
polki sa ladne ale nie potrafia swojej urody wyeksponowac, ubieraja sie tandetnie, maluja jak zdziry, po co? przeciez wystarczy delikatny makijaz pasujacy do urody, koloru oczy etc, jakos normalnie sie ubrac i ok, beda piekne...

Gość prawda_jest_taka
że wiekszkosć to pospolite, te wymalowane tandety jak podejdzie się bliżej to widać od razu że to pasztety pod spodem, alebo kurweskie tandetne mordy tylko wysmarowane make-upem.Jak ja nie lubie niskich dziewczyn też.

Gość eeeeeeeeeeee
foch przeciez to prawda. zdarzaja sie dziewczyny fajneiw ygaldajace, ale wiekszosc chodzacych po ulicy to przecietniary, ktore po odpowiedniej stylizacji dopasowanej do typu urody bylyby naprawde ladne.

Gość tyle powiem
trafiles w SAMO SEDNO bywam zlosliwy hehehe 🖐️ .. oni wszystko porwnuja do swoich dziewczyn schowanych pod lozkiem hehehe Troche Photoshopa i juz chlopcy maja w glowie idealy niedoscignione :P nie potrafia moze zauwazyc piekna w kazdej kobiecie... a ono jest w kazdej ktora spotkalem kiedykolwiek, na niektore pewnie by nie spojrzal nikt z tych gimanzjalistow tu sie wypowiadajacych.

Gość Nomyzs
Polecam wycieczke na zachód. Wrocisz i pokochasz nasze.

Gość rumiany Boluś
absolutnie masz racje.konkurencja duza tylko tych biznesmenow jakby coraz ,mniej....

Gość dasd
do eeeeeeeeeeee Polki są tandetne? Nie potrafią sie ubrać/wymalowac? Stuknij sie w czoło! Własnie Polski słyną z tego ze potrafią sie bardzo gustownie i ładnie ubierać i dobierac odpowiednio stroje

Gość Lisa Rowe
Bzdura Od miesiaca jestem za granica i dopiero tu zobaczylam prawdziwe pieknosci. Polki, ktore tu ogladam wypadaja kiepsko- tyandetne stroje i te okragle twarze :O Wygladamy jak kartofle w porownaniu do takich np. Tajek :O