Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle

koniec milosci

Polecane posty

Gość zle

jestem mezatka od11 lat zawsze kochalam mego meza i myslalam ze on mnie tez a teraz powiedzial ze odchodzi ze juz mnie nie kocha ze sie wyprowadzi i to z dzieckiem bardzo mi zle nie potrafie go zatrzyma niewiem jak nawet nie wiem czy kogos ma twierdzi ze nie

Gość moj tez sie wyprowdzil
ode mnie w sobote. twierdzil ze juz jak sie wprowadzil to nie wroci. w niedziele jeszcze gadalismy. mowil ze to koniec i nie wroci. a wieczorem telefon... ze mnie kocha i wraca... a wczesniej mowil ze mnie nie kocha itp. a kłociliscie sie ?

Gość zle
raczej zadko io bzdury choc od dawna sie cos psulo sama niewiem codziecko nas tez sklocalo jest nadpobudliwe

Gość zle
ja nie mam juz sily nie pozwala mi nawet walczyc o ten zwizek zadne rozmowy nic nie daja kompletnie amnie boli jak cholera nie chce mi sie zyc

Gość z tego co wiem to prawo
w naszym kraju mówi o tym, że dziecko powinno być z matką. Jak dla mnie, to opowiadasz bajki, bo nie może zabrać Ci dziecka bez Twojej zgody.

Gość zle
bez mojej zgody nie moze masz racje tylko nie zdajesz sobie sprawy co u nas sie dzieje adziecko slucha ibedzie dopiero pzrekichane iwalka dluga

Gość wiesz zle...
cos krecisz jakos dziwnie mowisz bo zawsze no w 99% dziecko placze do matki , no chgyba ze bylam ciulowa mamusia malo piszesz

Mój też się kiedyś wyprowadził do mamusi. A potem wrócił. Po jaką cholerę????? Teraz żaluję, że przyjęłam dupka z powrotem. To było ze 20 lat temu i nie zrobił tego drugi raz, bo wie, że bym go wykopała na dobre. :O