Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carrmen_z_przemysla

głuche telefony

Polecane posty

Kochane kafetarianki i kafetarianie mam do Was pytanie. Od tygodnia czasu przyjmuje w domu głuche telefony. Zdarza się to kilka razy dziennie, odbieram a w aparacie głucha cisza i ktoś się rozłącza :/ Czasem zdarza się, żeby ktoś zadzwonił usłyszał obcy głos i się rozłączał, ale to zdarza się regularnie i zaczyna mnie drażnić Czy istnieje jakiś realny sposób dowiedzenia sie z jakiego numery są te telefony? Pomijając telefon z wyświetalniem numeru, bo na to mnie nie stać =/ Prosze o rade.

Gość lub kochanka męża
o ile go masz...

Gość albo włamywacz sprawdza czy
jest ktos w domu :O

Gość albo odbierz i powiedz
sexownym glose. Hej, tu twoja Kicia. Pobaraszkujemy? Ta przyjemnosc bedzie cie kosztowac jedyne 4,88zł/min.

pusc mu strzłake, to ci odesle:) to takie nietypowe jak na nasze materilane czasy;) wiem wazne zeby wiedziec ze to ten numer, od wielbiciela:)

Maciej co z tego, jak zdąże tylko powiedzieć Halo! a tu już ktoś odkłada słuchawkę :/ Wczoraj sie wkurzyłam po takim telefonie i siedziałam rozdrażniona w kuchni, nagle znowu telefon.. odbieram i się dre w sluchawke \"z kim rozmawiam do cholery\" a tu mój kochany tatuś :D to mi się oberwało za przywitanie :P:p ehhh

OOO tez ostatnio ktoś do mnie zadzwonił z zastrzeżonego i jak odebrałam była gł€cha cisza,to się orzłączyłam.Potem miałam tylko sygnał.Ktoś się chyba nudził.Najlepszy to łapać i nabijać im impulsy :)

Gość lub kochanka męża
ja bym na twoim miejscu wyłączyła telefon na parę dni, a znajomym i rodzinie dała znać, żeby kontaktowali się tylko na komórkę(o ile ją posiadasz) potem tel.włączyć i kto iwe może po kłopocie.

Gość wlasnie. odbieraj i nabijaj mu
impulsy. jak zaplaci to zmądrzeje ;)

a bajka impulsy, chce slyszec Halo niech se slucha, Ale ja do cholery chce wiedziec co to za gnida, bo jesli to ta o ktorej mysle to bym byla obrzydliwie happy tylko jak sie tego dowiedziec ? :( :(

Gość nie dowiesz się
niestety. Gdyby ten ktoś coś mówił- groził Ci np. to mogłabyś to zgłosić na policję i może oni by sprawdzili, a tak to dupa blada :o