Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulu

głupie głupsze i najgłupsze rymowanki

Polecane posty

Gość ulu
no to chlup w ten głupi dziub mam katar więc nawet cię nie obmacam :)

Gość Zulus Srulus
Mów mi jeszcze bo mam dreszcze. Mówił dziad do obrazu, a obraz ani razu.

jestem sexy jak Alexis :classic_cool: Polska gola Polska gola taka jest kibicow wola! od Pepsi w glowie sie pieprzy :P

Gość a ja lubię =
od piwa głowa się kiwa, a od wódki rozum krótki

Gość ulu
kur.a kur.ie łba nie urwie

aldona z pękniętego kondona mietek z przeterminowanych tabletek jacenty(wincenty) za późno wyjęty jedziemy na wycieczkę bierzemy misia w teczkę a misio fiku-miku zrobił w teczkę siku ala ma kot, a kot ma aids każda dajka nosi najka (nike) skarżypyta- jezyk lata jak łopata - na łopacie wiszą gacie

Gość hops do góryy

Gość zdzislaw meczywor
choinka spinka masz leb jak sklep xD hokus pokus czary mary twoja stara to twoj stary

Gość rymowanka
- puk puk - kto tam? - sto gram! Kto pije i pali ten nie ma robali! :-D

Gość misplaced
wpadła bomba do piwnicy, napisała na tablicy: SOS, tyś jest głupi pies! jadą, jadą misie, ha ha hahaha, śmieją im sie pysie, ha ha hahaha, przyjechali do lasu, narobili do hałasu! trumf, trumf, misia bela, misia kasia, konfacela, misia a, misia be, misia, kasia, konface

Gość ona kinia D
chłodna jak chłud a gupia jak but ;)

Gość Komiko
W słonecznym cieniu, na miękkim kamieniu stojąc siedziała młoda staruszka. Nic nie mówiąc odezwała się do wysokiego mężczyzny niskiego wzrostu, z długą brodą bez zarostu. Jaki mroźny dzień mamy tego lata, a było to zimą. Stały tam trzy łodzie; jedna cała, drugiej pół, a trzeciej wcale nie było. Wsiadł do tej czwartej i utonął, ale dopłynął do brzegu bezludnej wyspy, gdzie zaatakowali go biali murzyni. Wlazł na gruszkę zerwał pietruszkę, posypała się cebula, aż w końcy przyszedł właściciel tego kasztana i powiedział: ,,Złaź młody z tego banana, bo to nie moja wierzba." A on dalej mieszał wapno.

Gość wOJTEK RuŚ
luzik guzik git malinka to nie żadna wieprzowinka ;P Nawet nie czuje jak słowa dekoruje ;P To tak samo, jak izodynamo ;P Zegna was wujek z Białowieży, co nie lubi grabieży ;P Brałeś nie brałeś ale i tak zrymowałeś :P

Gość antylopa cruz
nie do rymu nie do sensu wsadź se dupe do kredensu :) nie do rymu nie do taktu wsadź se dupe do kontaktu :P nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie :) co?- góówienieczko przez dwa o :P

Gość chufer
siała baba mak, nie wiedziala jak a dziad wiedzial, nie powiedzial \i to bylo tak tasi tasi łapci,\pojedziem do babci, babcia da nam maki na jutro na paczki zakochana para Jacek i Barbara Daj! Daj to byl chinski sprzedawca jaj Pani Zo, Zo, Zo Pani Sia Sia Sia Pani Zosia meza ma a ten maz maz maz pije wciaz wciaz wciaz troche wodki troche wina i od tego jest malutki przepil dom dom dom przepil woz woz woz na patelni zone wiozl

Gość antylopa cruz
Zakochana para Jacek i Barbara poszli do piwnicy pokazali sobie cycy :P halo halo tu londyn, ona czarna on blondyn, ona biegnie on za nią , ona pada on na nią, ona krzyczy nie rob tego, on wyciąga metrowego :P cholera jasna ,spódnica ciasna a pod spódnicą majtki się cwiczą a pod majtkami PIPA z włosami :P ... a Leonsio wielki cham spalił żone żyje sam .Teraz smacznie sobie śpi i Izaura mu sie śni :P te lala bucik ci sie rozpierdala :P

Gość Fabian
Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas... Tymczasem borem lasem Narazie pozdrow kazie jak sie uda robin hooda i z ronda jamesa bonda Hej laska podpaska ci sie klaska Hej blondyna! Kto cie dyma jak mnie ni ma Nie badz taki szybki bo cie sznorowki wyprzedza Jak leci? Jak tam zona? Jak tam dzieci? Dz-wki kwasy ciezkie basy

Gość ulaaaaaaaaaA
lato, lato już po lecie Wojtek jedzie na rowerze na zakręcie dodał gazu i wylądował na cmentarzu na cmentarzu piski wrzaski, nieboszczyki graja w piłkę a nieboszczyk wpadł do beczki i zajadał ogóreczki a w ogórku był pistolet i rozstrzelił mu rozporek a w rozporku same jaja od Św. Mikołaja! :p :p :p

Gość ranny_ptaszek
bo wyjdę z siebie i będzie nas dwóch. Ja i mój brzuch !!!

Gość olny mi
ani w kiszce ani w misce na głowie struj a koło dupy z łopatą stój z tyłu liceum z przodu muzeum kazał pan musiał sam

Gość magrob
wy kurwa jesteś cie wszyscy pojebani i skurwiele jesteście zjebane teksty tu dajecie wcale nie śmieszne pedofile jebane nekrofile . Chętnie zajebali byśmy wam aż byście się nogami nakryli i osrali chmury