Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikitta

czy łatwiej znaleść PRACĘ mająć już DZIECKO czy jako bezdzietna?

Polecane posty

mnie zapytano tylko, czy synek nie choruje i czy mam kogoś, kto się nim zaopiekuje jeśli zachoruje. Ale dziecko jak najbardziej na plus. Szkoda, że nie wszyscy pracodawcy są wyrozumiali.

ANULCIA..............to podłe naprawde...kurwa mac juz tak powiem.... tak jak pisałam jestes tego przykładem ze mimo iz masz dziecko nie dostałas pracy...ja pierdole...co to kogo obchodzi ...ze mam dziecko to powinien sie cieszyc ze nie planuje 2 go i jak chce pracowac, tzn ze mam z kim je zostawic....

miska27...to twoja nowa praca...i 1 wsza zarazem od narodzin dzieciatka? gratulacje...!!!🌻... jesli mozna wiedziec, gdzie bedziesz pracowała...

immaginatte25 >>>> No nie zupełnie pierwsza...po narodzinach synka wróciłam do pracy, w której pracowałam wcześniej i przez całą ciążę do 9 miesiąca. Potem poszłam na urlop mac.i zaraz po nim wróciłam do pracy (urlop m. był zarówno piękny ze względu na dzieciątko i tragiczny...zmarła moja mama, kiedy synek miał 4 miesiące), po powrocie przepracowałam 3 miesiące i mnie zwolnili (niby redukcja stanowiska ale wiem, ze to dlatego że miałam malutkie dziecko). Teraz będę pracowała w biurze...zawsze pracowałam w charakterze pracownika biurowego.