Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idzie zima

Numery bucikow dla dzieci

Polecane posty

Gość Idzie zima

Jaki numer bucika moze miec dziecko 5 -9 miesiecy . Chce kupic dla dziecka siostry butki na zime ale nie wiem zupelnie jaki numer .Czy musza byc numer wieksze ? W grudniu bedzie mialo 6 miesiecy . Pozdrawiam

Gość sąsiadka z dołu
zależy od stopy, niektóre dzieci w tym wieku mają ok 10 cm czyli rozm. 18, niektóre 12 czyli rozm. 19. ALe dziecko i tak jeszcze nie chodzi, to lepiej kupić większe. Pozdrawiam

szczerze mowiac takie buciki dla 6-cio miesiecznego dziecka sa tylko nie wygodne dla matki moze lepiej kup cos innego? dziecko i tak nie bedzie chodzic,nie bedzie jeszcze nawet stac na ziemi,wiec po co mu one? oczywiscie,jesli bardzo chcesz i kupujesz tylko dla tego,ze sa sliczne,to ok:-D wiedz jednak,ze sie nie przydadza. powinnas kupic nr 19-20

Gość Idzie zima
Dziekuje bardzo ..🌻 Chce kupic takie z kozucha bez podeszwy .To sa chyba zakopianskie . Wiec kupie na 12 cm zeby starczylo na cala zime .mam nadzieje ze nie zmarznie . A wy jakie buciki byscie kupily na zime bo przeciez cos musi miec na nogach ?:)

dopoki moja corka nie nauczyla sie stac wystarczaly kombinezony ze stopkami i pod spod grube skarpetki-w mrozy nawet 2-3 pary najlepsze sa kombizezony z dolaczanymi stopkami z tego samego materialu(grubego),dopinane do nogawek np. na zatrzaski