Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malobiusta

maly biust a facet

Polecane posty

Gość malobiusta

Sluchajcie....jak uwazacie? Zacznijmy od tego ze mam biust małe A. Nosze push-upy ktore troche wiadomo powiekszaja jego rozmiar. Nie jest to jakies imponujace, ale czuje sie lepiej i lepiej wygladam w rzeczach ktore mi sie podobaja. Co za tym idzie nadal mam biust maly. Poznalam faceta. Uslyszalam z jego ust (na zarty) sugestie typu..uuu jak zdaje egzamin to pewno wystarczy duzy dekold i juz proferos zalizca.Albo..oo moze powiekszysz dekolcik w bluzeczce i bedzie lepiej. Co ja mam o tym sadzic? Nie spytam go wprost bo to poczatek znajomosci..On sie ze mnie nabija? Drwi z mojego braku biustu?Czy moze ten oszukany biust jest wystarczajaco duzy i mus ie podoba...co w zzwiazku z tym jak sie dowie ze to oszustwo?

Gość spokojnie..
przed 18tką jeszcze urośnie

Gość malobiusta
taaa..mam 24 lata..b zabawne

Gość kitkaaaaa
mi zawsze tydzien przed okresem piersi robia sie o duzooo wieksze piersi wtedy sa naprawde sexi a ogolnie to jest dupa he he

Gość spokojnie..
malobiusta, to może ubierz raz bluzke z takim dekoltem to sie zamknie w końcu :p

Gość romantyk że ze swieca szukac
jak to dla niego problem, to znaczy ze nie jest Ciebie wart

Gość Soneks
Hmmm jest na to sposób, będziesz miała małe ...C albo conajmniej duże B.....jeśli jesteś chętna skontaktuj się na email. No i co najważniejsze skuteczne, bo wypróbowane:)

Gość malobiusta
jakem znam medycyne takem wiem ze metod nieoperacyjnych na powiekszenie biustu nie ma...znaczy czasem powiekszaja hormony..ale wole zdrowe zycie

Gość malobiusta
no fakt..jak mu sie nie podba to znaczy ze mnie jest mnie wart.. ale nie wiem o co mu chodzi, a poki co nie spytam wie ze mam maly biust a takie sugestie? chce mnie upokorzyc czy odruchowo tak mowi czy moze tak mus ei podobam ze nie zauwaza :P?:>

Gość jak na początku
znajomości z takimi tekstami wyjeżdża to jest leszcz. A Ty masz 24 lata i tego nie rozumiesz?:O

Gość Soneks
Co do tego czy metod nie ma to moznaby polemizować, w koncu są metody,które wytwarzają estrogen odpowiedzialny za wzrost biustu, i to całkiem szybkiego. Ja wiem, ze metoda jest wypróbowana, z 75B robi 75C i to spore więc jest o co walczyc, no a reszta to pelna natura, 0 chemii(studiuje chemie, więc coś niecoś wiem o srodkach naturalnych), cala kuracja to max 2 miechy, po 7 dnaich widac efekty, w moim przypadku bylo to wzrost o 6cm :)

Gość Soneks
A co do tego faceta to jest tak....najlepiej jakos dyskretnie, moze tez w zartach zapytac co o tym sądzi, jesli cos napomni, ze masz za maly to masz powod do zmartwienia, ale jesli powie, ze jest oki, choc moglby byc wiekszy to nie jest tak zle....wiesz w towarzystwie czasem mowi sie cos innego niz sie mysli, a tym bardziej dla zartów:/

Gość malobiusta
aaa czyli olac faceta tak? mysle ze to bylo pol zartem pol serio, ale mnie ubodlo bo mam kompleks....nie wiem tylko zcy robil to specjalnie czy celowo pozcatek znajomosci z facetem to zawsze pewnego rodzaju gra aby wybadac teren

Gość malobiusta
Soneks....nie bede powiekszala sobie biustu, wiem ajk dzialaja estrogeny i wiem jakie skutki negatywne przynosi ich nadmiar tabsy, ktore dzialaja podobnie powinny pwoiekszyc rozmiar...na mnie niendzialaja..tam sa male dawki estrogenow jeszcze jest cos takiego jak fitohormony....ale kurcze to by bylo za duze poswiecenie dla faceta faszerowac sie swinstwem....facet ma mnie akceptowac..a tego probuje wybadac..im szybciej tym lepiej dla mnie

Gość jak na początku
sorry, jestem facetem i nigdy do głowy by mi nie przyszło żeby z nowo poznaną kobietą rozmawiać na temat jej dekoltu, biustu itp. Dziewczyno, czy Ty sie trochę szanujesz, czy padasz w ramiona pierwszego lepszego dupka?

Gość Soneks
malobiusta troszke sie uspokoj, jesli facetowi nie podoba sie Twoj biust i przez to nie chce z Toba byc, bo to mu przeszkadza, to olac go na amen. Ale jesli to tylko zarty, to trzeba by jakos mu to uswiadomic, ze masz maly i zeby sie wypowiedzial w tej kwestii, jak Cie na prawde kocha to maly biust nie ma znaczenia, bo nie w wygladzie sie zakochuje tylko w osobie!!!

Gość malobiusta
szanuje sie..wlasnie o to chodzi ze sie szanuje..a to co wyciagnelam, to fragmenty wyrwane z kontekstu..byly powiedziane niby dla zartu ale mnie ubodly

Gość spokojnie..
no dziwny ten koleś jest daj sobie z nim spokój

Gość Soneks
Jesli Cie ubodly i mu o tym powiesz, a on nic na to to zrob to co radzi "Spokojnie..."

Gość malobiusta
w sumie Soneks..co prawda to prawda..jak sie nie podoba to niech spada.....jestem wystarczajaco ladna i fajna ze mozna na pewne wady przymknac oko....jak to mawiam cala drobna mala i szczupla wiec i biust maly ;) chyba tego bede sie trzymac..choc nie powiem, zaniepokoil mnie tego typu tekst i zastanowil czy nie powinnam byc co do niego bardziej czujna

Gość jak na początku
uff, gdybyś sie szanowała to byś nie poruszała tematu tylko go olała. Jasne, jak chcesz to ciągnij tą znajomość - powodzenia:) No i może implanty sobie wstaw - wtedy pewnie nowo poznany kolega będzie zadowolony, później jeszcze parę poprawek i będzie gites:)

Soneks a mnie bardzo interesuje ta metoda mozesz coś zdradzic na ten temat ???

Gość malobiusta
dobra..wiedzialam ze otrzezwienie na mnie przyjdzie na tym forum ;) tego mi po prostu bylo potzreab..paru sob ktore utwierzdza nie w przekonaniu ze jak mu sie nie podoba to niech spada

Gość jak na początku
powinnaś to sama wiedzieć:)

Gość Soneks
Codo biustu to Ci jeszcze cos fajnego powiem, ze nie zawsze duzy jest ladny. Biust musi!!! byc proporcjonalny do figury. Jesli jest za duzy to jest zle i czasem wrecz przeszkadza, Wyobraz sobie jakbys miala 155cm wzrostu bylaszczupla i mialabiustC albo D....wygladaloby trposzke dziwnie, a teraz pomysl sobie jakbys chciala kupic sobie sukienke rozmiaru powiedzmy 34 z biustem D.....hmmm chyba nie byloby to latwe. Więcglowa do gory, najwazniejsze zeby byc sobą i nie zwracac na to uwagi, jesli mu sie ni epodoba to niech spada, zawszetrafi sie ten,ktory bedzie Cie kochal taką jaka jesteś, bez wzgledu na wage, biust, oczy, nos czy cos jeszcze innego. Bo to nie jest akuratr wazne, ja spotkalam mojego Kotka jakies 2 lata temu i tez mialam kompleksy na rozne tematy, nie tylko biustu, ale on sam to zauwazyl i bylam zaskoczona jak pewnwgo razu wypalil z tekstem ze ...wydaje mu sie, ze za bardzo przejmuje sie sobą....powiedzial co zauwazyl, ze mu to nie przeszkadza i kocha mnie nie za to jak wygladam tylko jaka jestem, a co do mojego powiekszenia biiustu to zrobilam to z innych powodów....prawde mowiac to z proporcjonalnosc, bo przy 180 cos mi nie pasowalo,ale tonie dla niego tylko dla swietego spokoju:) choc za to dostalam troszke ochrzan, ze to nie bylo potrzebne, ale wszystko juz ucichlo....wiec jest oki i ja tez mam satysfakcje, ze jest oki.

Gość Soneks
Jesli ktosche info a widze, ze chce to prosze na email, bo reklamowac tu nic nie wolno wiec zglaszac sie pocztą :)

Gość jak na początku
Soneks - to jeszcze mózg sobie powiększ:P

Gość do Soneks
oj bedziesz miala zapchana poczte kobieto...

Gość Soneks
Pozostawie bez komentarza

Gość kofana
a Soneks..powiedz mi czy to jest trwale powiekszenie czy tylko na czas brania tych preparatow a potem wraca do normy? na czy polega ta metoda?