Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdvtgfhbt

i niech ktos powie w uSA nie mieszkaja same debile

Polecane posty

Gość bywam zlosliwy
dawaj dawaj

Gość sdvtgfhbt
- Ile mamy stref czasowych? -Trzy. - Jak nazywał się autor książki "Zrób to sam", autor i prowadzący program telewizyjny o tym samym tytule ? - Adam Miodowy - Jak się nazywa zwierzę żyjące na ziemi, które osiąga 30 metrów wielkości? - Żyrafa... - Jak nazywa się używane w Rosji urządzenie do parzenia herbaty? - Imbir! - Jaką nazwę nosi nasławniejszy polski żaglowiec? - Kusznierewicz - W kogo zamienil się Gustaw w "Dziadach"? - yyy... - Dla ułatwienia powiem, że zaczyna się na litere K - W królika? Tadeusz Sznuk : Ile nóg ma salamandra ? Zawodniczka :Trzy T Sz : To chyba kulawa... - Proszę podać wzór na pole prostokąta... - a kwadrat + b kwadrat. - O Boże powiedziałam wzór na obwód :( - Niestety Pani wzór na obwód również jest nieprawidłowy... - Jak się nazywała kraina w filmie "Kingsajz" którą zamieszkiwały krasnoludki? - Legolandia -Z ilu pieśni składa się biblijna Księga Psalmów? -Z Pieśni nad Pieśniami. - Jak nazywa się najmniejszy ssak z rodziny psowatych, który żyje na pustyni i ma duże uszy? - Nietoperz. - Ile oczu ma cyklop? - 11????? - Jaką część ciała odciął sobie Vincent van Gogh? - yyy...yyy... włosy?! Pytanie: - Głowni bohaterowie "Nocy i dni" Odpowiedź: - Jan i Bogumił Sznuk: - To byłoby takie nowoczesne małżeństwo... -Czy diplodok żyje obecnie? -Tak. - Jak nazywa się postać mitologiczna, pół koń, pół człowiek? - ???? ...pegaz? Pytanie: - Jak się nazywa szpital wojskowy? Odpowiedź: - Latryna. (miało być lazaret) Pytanie (kategoria powiedzenia i przysłowia): Proszę dokończyć. - Goły jak święty...? Odpowiedź: - Mikołaj... - Jak nazywa się mężczyzna którego żona wyjechała na wakacje? [odp słomiany wdowiec] Odpowiedź jednego z graczy: - Rogacz - Postać z mitologii i znany klub piłkarski? Dla ułatwienia na literę A? Odpowiedź po zastanowieniu równo z bipem (nota bene policjanta): AC Milan. -Jaki narząd umożliwia rybom oddychanie pod wodą? -Syfon. - Ile par oczu ma mucha? - 100 milionów - Jak się nazywał chłopiec z bajki o królowej śniegu - yyy... będę strzelał... Pinokio - Co jest przeciwieństwem superaty ? - Aprobata. - Jaki pseudonim nosił Bernardo Belotto, nadworny malarz króla Stanisława Augusta - Bertolucci - Jak nazywa się para aktorów odtwarzających rolę Barbary i Bogumiła w serialu "Noce i dnie" ? - Eeee, eeee, yyyy, yyyy (Biiip !!! - koniec czasu). Zapomniałem. Ale teraz już wiem. - To proszę powiedzieć - ... Dalej zapomniałem - Ile w języku polskim rozróżniamy przypadków w liczbie pojedynczej, a ile w liczbie mnogiej ? - Tyle samo "Kwiatek" z Va Banque Kategoria "Pieprz" - Mówimy tak, kiedy ktoś nie orientuje się, nie zna się w danym temacie. - Co to znaczy pieprzyć androny ? Na koniec autentyk z innego teleturnieju (jakiego? może ktoś pamięta). Odgadujący musiał być nieźle "stremowany": - Dokąd jechał słynny pociąg o 15.10?" - Do Garwolina... Prowadzący zgłupiał: - Dlaczego do Garwolina? - A bo ja tam mieszkam.

Gość z tym rogaczem masa
:D

Gość bo ja tam mieszkam
😭 ;)

Gość sdvtgfhbt
juz nie :(

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiihahahhahhaa
kulawa salamandra i nowoczesne malzenstawo... :-D powalilo mnie iahahhahahhhaiiiiiiii:-D

Gość sdvtgfhbt
tez sie usmialem i przynajmnij na jakies 20 minut poprawil mi sie humor :( jesli cos znajde podobnego to wkleje

Mój kolega kiedyś mi powiedział, że przestał oglądać \"Familiadę\" odkąd usłyszał jak na pytanie \"Co sie wozi w bagażniku\", padła odpowiedź: \"Trupa\".

Gość no bo czasaem sie wozi
;)

tez jestem ciekawa jakis jeszcze kawalkow tudziez kwiatkow hihihiii:-D:-D jak cos znajdziesz to wklej plis:-D

Gość sdvtgfhbt
mam jeszcze takie cos . znalazlem to gdzies kilka dni temu . kilka tez jest dobrych kawałkow :) sa to rozmowy PRZEZ SIBI RADIO -czy jak to sie tam pisze ;) "Ooooooo, dzisiaj pogotowie seksualne ma wolne." :-) Bez komentarza, chodzi oczywiście o częstochowską Kobrę. :-) * * * * * - *******, *******, Marek widziales tego ***** w Nexii ? chyba ślepy jest ****** jeden ! - Panowie ... nie rzucajcie tu hip-hopem ... z dzieckiem jadę. * * * * * Dwa tygodnie temu jadąc na Wałbrzych, takie w pewnym momencie mięsiwo leciało że nie wytrzymałem i powiedziałem że "sami nie jedziecie w szoferce buraki ..." Obrazili się, nie zgadniecie na co ... na *szoferkę* że oni nie siedzą w szoferce tylko w kabinie rozbroili mnie ... Więc im uświadomiłem, że z takimi tekstami to siedzą buraki w szoferce, a w kabinie siedzi kierownik. * * * * * - "Jak most Grota? Stoi ... ?" - "A co ma robić pewnie, ze stoi - jak od kilkudziesięciu lat!" * * * * * "Ooo, dzisiaj piąteczek! Czas na adwentowe ciupcianie!" * * * * * - "Pije piwko i zaraz spadam." - "To zostaw mi trochę tez sie napije." - "Dobra zostawię ci pusta puszkę to sobie wyciśniesz ..." * * * * * - "K.... mać! Wiozę cały samochód mięsa i jak tak dalej pójdzie to mi to wszystko zgnije zanim dojadę do Krosna" - "To zjedź na pierwszy lepszy parking i przerobimy na tatara, będzie niezła impreza." W tym momencie włącza się ktoś trzeci: - "To ja się dołączam." Na to koleś który zaproponował imprezkę: - "No ale jak tak, na krzywego ryja?" Gościu odpowiada: - "Spoko, spoko. Jadę prosto z Żywca i z taką ilością browarów, że możemy do Wielkanocy imprezować." * * * * * - "K**** idioto wyłącz te halogeny." - "Co za k**** debil na halogenach jedzie ja pier****." Na to gościu z auta, który miał włączone halogeny: - "K**** zachowujecie się jak banda kretynów." :D * * * * * "Krokodyle się tak wiercą, że zaraz zniosą jajka." * * * * * - "Jak tam dzisiaj betony wyglądają?" Odpowiedź: "Czyściutko." Chodziło oczywiście o naszą A4 do granicy. * * * * * Rozmowa dwóch kierowców: - "Rychu - uważaj bo policja za tobą jedzie." - "Jedzie bo ma paliwo jeszcze." :] (tutaj słychać prześmiewczy śmiech) * * * * * - "Kolego z czerwonego Mana czy mógłbyś włączyć radyjko, bo chciałem o coś zapytać?" * * * * * - "Uwaga mobilki, trasa Krosno-Przemyśl, na wysokości XXX kilometra znów krawaciarz przygarnął kropka ..." (krawaciarz oznacza kierowcę samochodu z kratką, zwykle handlowca, repa czy przedstawiciela handlowego). Oczywiście z załapałem o co chodzi jak zobaczyłem skasowanego seicento. To pod czarnym punktem ... Powiem, że jedno z lepszych określeń tych czarnych kropek na pomarańczowym / zielonym tle. ;-) * * * * * - "Uwaga, miśki stoją w XYZ!" - "A tam można jechać 50 czy 70?" - "Nie wiem, jedz 70, jak cię złapią to mi powiedz." * * * * * Dziewczyna i gość: D - "Michał Michał!" (cisza) D - "Michał Michał!" G - "Może być Darek? Powiem tylko, ze seksy jestem." :-) * * * * * Kolego z Volvo co na halogenach jedziesz, jeszcze sobie k**** światło w kabinie zapal to ci widniej będzie. :-) * * * * * Dzisiaj jakiś kierowca na "gierkówce" śpiewał: "Czy ktoś słyszał? Czy ktoś wie? Gdzie się chowa ITD." :D * * * * * - "Koledzy ... jak tam droga do Buska?" - "Kolego ... Buzek to teraz w Łodzi mieszka, jak tam dojedziesz to sie zapytaj." * * * * * Najpierw przy wylocie z Częstochowy: - "Koledzy daleko ten korek jest?" - "Do świateł kolego." Za chwile inny kierowca: - "W Siewierzu." No i później było tak ślizgo, że wyszło, że miał racje. * * * * * I gdzieś pod Siewierzem: "Kacper! Kacper! Kacper jesteś na radiu?" "Nie nie ma go. Wsiadł na wielbłąda i odjechał." * * * * * "Widziałeś jak ładnie przeciągnąłem ją wodą?" Zwrot z dialogu kierowców przewożących buraki po tym jak wjechał w kałużę i oblał kobietę wodą. :-) * * * * * - "Jak wygląda Łowicz?" I tu ktoś zgodnie z faktem odpowiedział: - "Ciemno jest, nic nie widać!" Oczywiście pytający szybko zripostował, "że bardzo k**** śmieszne." * * * * * Pierwszy kierowca : - "No ciągnij Józek, ciągnij." Józek : - "No ciągnę ..." X z eteru: - "Coś kiepsko ciągniesz jak jeszcze może gadać." Dwóch kierowców ciężarówek, którzy wcześniej umówili się, że będą się wyprzedzać. * * * * * Rozmowa dwóch kierowców: X: "Patrz Heniek, taki mróz a Kobra* stoi." Y: "No, 20 lat temu jak zacząłem jeździć to ona stała i mi też stał, teraz ona nadal stoi a mnie już nie." :-) *Kobra - pseudonim artystyczny kobiety która stoi na parkingu dla TIR-ów w celach zarobkowo - rozrywkowych. * * * * * - "Może ktoś się zatrzyma i powie tym miśkom, że niech sobie pojadą, bo tylko zmokną, a i tak każdy ma radio i wie, że stoją." :-) * * * * * "Ty Józek, puść trochę tych umysłowych, bo się do pracy poopóźniają." * * * * * "Naprowadzacz" do mobila: - "Kolego, nie ma w tym mieście ul. Wandy, jest tylko osiedle Wandy." A drugi głos: - "A to wszystko przez to, że Niemca nie chciała."

"Kolego z Volvo co na halogenach jedziesz, jeszcze sobie k**** światło w kabinie zapal to ci widniej będzie." ---- to najlepsze :-D:-D hihi :-D

- \"Kolego z czerwonego Mana czy mógłbyś włączyć radyjko, bo chciałem o coś zapytać?\" Tak mi sie to skojarzyło z pewnymi policjantami, bodajże z Giżycka, ale pewna nie jestem. jakiś czas temu było o tym głośno. Trafili na banknoty, które prawdopodobnie były fałszywe. Aby to sprawdzić, trzeba było wysłać je do ekspertyzy do Warszawy. Panowie poszli na pocztę i nadali je przekazem.

Kiedyś La Fontaine poszedł w odwiedziny do swojego przyjaciela. - Przecież on umarł dokładnie miesiąc temu - powiedziała gospodyni - a pan wygłosił mowę pogrzebową. - Rzeczywiście, doskonale pamiętam. Mógłbym tę mowę słowo w słowo zapisać. Po śmierci Maklakiewicza, Himilsbach zadzwonił do jego matki i zapytał: \"Czy jest Zdzisiek?\" \"Ależ panie Janku, przecież dobrze pan wie, że Zdzisiu nie żyje\" \"Wiem, wiem, ale k... do dzisiaj nie mogę w to uwierzyć!\"

Gość sdvtgfhbt
z tymi banknotami dobrze pamietasz Alia111 :)

To pierwsze to z tej stronki, którą podała płomykówka. Resztę przeczytałam w książce o H. i M.

Gość sdvtgfhbt
a jeszcze to gdzxies znakazlem tez CB radio 1 - Kolego z tego MAN’a, uważaj .... (miejsce) stoi ITD. 2 - Dzięki, szerokiej drogi. ITD* - Z MAN’a mówicie? 2 - Tutaj oczywiście padły słowa zadowolenia... ITD - Hehe - to już by było świństwo z naszej strony - szerokiej drogi. * ITD - Inspekcja Transportu Drogowego - dop. red.

dzieki Wam niezle sie usmialam, hihihihiiii:-D :-D dzieki :-D