Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anianad

wraca, zostawia, wraca i zostawia

Polecane posty

witam wszystkich. Otóż mam taki problem. BYłam z facetem rok rozstaliśmy się , póżniej zdecydowaliśmy że do siebie wrócimy i właśnie nie dawno rostaliśmy się kolejny raz po 4 mieśiącach. Nie wiem co mam o tym myśleć

Gość Filanka
Facet poprostu chyba nie dojrzał do związku. Sama jestem po podobnych przejsćiach;/

Gość doskonale
Cie rozumiem.mój ma 37-i dalej nie jest dojrzałym mężczyzna...sa faceci, którzy nigdy nie dojrzewaja-smutne, ale prawdziwe.Ż ycie z takim chłopaczkiem to koszmar, bo oczekujez, ze już w końcu nabierze rozumu, łudzisz sie , a tu za kazdym razem to samo....sytuacje ich przerastaja, nie potrafia sami sobie poradzic w traumie, ani pomóc w niej nam.

Gość nie pasuje Ci ta mina
do Pani piętro wyżej......

Gość od razu lepiej
:P........................

do autorki: jeśli lubisz powroty i rozstania, to wybierz sobie faceta marynarza. jego powroty będą mniej bolesne, a i rozstania mniej dokuczliwe bo przynajmniej będziesz wiedziała, do jakiego portu zawinął. :D 🖐️

Gość jupi jupi
ja tez jestem z takim facetem..i tez wycial mi ten numer dwa razy....kiedy probowal cos kombinowac za trzecim razem to ja GO KOPNĘŁAM W D.... powiedzialam,ze ma spieprzac z mojego zycia...i co???przybiegl po chwili i juz nie dokazuje!!!Dziewuchy,krotko ich trzymac,bo nas wykoncza;)