Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Nauka tańca e.t.c..

Polecane posty

otoz tak se mysle czy nie zapisac sie do szkoly tanca... tu jest nawet ciekawa propozycja http://www.salsa.com.pl/studio/mlodziez_i_dorosli/salsa_hip-hop/index.htm tylko frapuje mnie pare rzeczy... mam slabą kondycje, problemy z koordynacją ruchow... przy obcych ludziach a nawet znajmomych tancze kiepsko i sztywno..do tego jestem niesmiala...i w takich spedach obcych ludzi itd... gdy mam o sobie cos powiedziec przedstawic itd..wychodze na idiotke........:O wiec nie wiem czy z tym tancem to bedzie dobry pomysl:O wie z was ktos moze jak tkie zajecia wygladają...czy instruktorzy są wyrozumiali itd...:O piszta ..

hmm to ja juz wole ten street...nie znosze gdy pod jakies badziewne pioseneczki musze wyuczyc sie ajkiejs durnowatej choreografii itd...:O

Gość plamkaa
Spoko , nic się nie martw. Na początku wszyscy są niezgrabni;) Później dopiero jak zrobi się luźniej i jak widzą, że sąsiedzi tez sobie deptają po palcach to grupa robi się zgrana i już się nikt nie krępuje:) ja bardzo dobrze tańczę i mam poczucie rytmu, a na moich pierwszych lekcjach profesjonalnych kroków czułam się jak sierota bo nic nie umiałam zapamiętać i w ogóle okazało się, że źle chodze w tańcu i się garbię;) Ale ćwiczenie czyni mistrza...;>

Gość zzzzztop
jasne,że się zapisz, a większość twoich problemów zniknie. Przećwicz sobie w domu sposób przedstawienia się. Ja ukończyłam kilka kursów tańca nowoczesnego i teraz uczę innych w szkole. Wyrobisz sobie postawę i poczucie rytmu.

tylko nie wiem jak wyrobie...mam duzo nauki:O do tego bede musiala na kurs angielskiego 2 razy w tygodniu:O a na domiar tegfo zajecia z tanca co chce sa w soboty....a w ten dzien sie relaxuje w kinie,na imprezach czy cos innego.... coz pomysle....przynajmniej se miesnie wyrobie i moze wade postawy zmniejszę,bo chodze ciagle zgarbiona:O

Gość aleksandra06
Odświeżam temat i jako że wymieniacie sie linkami - ja tez dodaje link do świetnej szkoły ,gdzie miedzy innymi mozna nauczyc sie salsy http://www.yuliet.pl/