Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam w Turcji kolege

Turcy sie przywiązuja

Polecane posty

Gość ENIRO
Ja jestem z Turkiem od 7 lat ... mamy ze soba dziecko. Niestety to byl moj najwiekszy blad jaki kedykolwiek popelnilam. Oni sa zazdrosni, nie szanuja ... a za blondynkami sie slinia ... wiekszosc z nich ma zony. Klamia i oszukuja kobiety. Moj grozi mi ze jak odejde od niego to mi corke zabierze. A sam ma zone i 2 dzieci z nia ... uciekajcie z dala od nich ... o jest inna kultura. A kobiety dla nich to korwy ... niestety najbardziej polki i ruski. Mieszkam za granica ... tutaj jest ich pelno ... a wiaza sie z nami bo wiedza ze jestesmy naiwne i te ich duze brazowe oczy zawracaja nam w glowie ... Nie wszystcy sa tacy sami ... ale 80-85 % z nich jest. Jestesmy dla nich zabawkami.

Gość frustrated
dla nich polki i ruski to jedno i to samo :D -Poland? Mother Russia? :D

Gość Bodrum
Ja tutaj w Turcji pracuje i widze jak dziewczyny sa wykozystywane. Duzo turkow znajduje sobie nowa facetke po wyjezdzie tej poprzedniej. Dla nich to hobby. Dajcie se spokoj. Potem wracaja do domu i swoich kobiet i dzieci ...

Dokładnie tak jest jak pisze Bodrum. Oni przyjeżdżają do miejscowości turystycznych z dalekich wiosek lub biedniejszych miasteczek , zarabiają przez te 6 miesięcy żeby było z czego przeżyć zimę. CZęsto jest tak że szukają naiwnych starszych Niemek żeby wyjechać do Niemiec i zapewnić sobie tam jakiś start. Są takie Niemki sponsorki, które cały rok przysyłają im kasę...a apetyt rośnie w miarę jedzenia. Jak już macie się bawić to błagam nie płaćcie za siebie bo wtedy jeszcze bardziej będą Was kochać (tzn. pieniądze). Lepiej zadawać się z jakimiś jubilerami itp. Ja zawsze poznawałam facetów z klasą (to był oczywiście pozór bo wszyscy i tak dążyli do \"apartment\") Nie narzekam jednak bo za to każdego wieczora bawiłysmy się z kimś innym, jak padało \"apartment\" to byłysy zmęczone i przekładałyśmy to na jutro. Jutro za to nie odbierałyśmy tel i smsów. Fajnie tak jest i jest dużo śmiechu. Nie raz w ostatni dzien nie mamy juz ulic do chodzenia bo wszedzie jestesmy spalone, ale grunt to dobry humor na wakacjach. Pobawic się można, oni też tak robią.

Gość ja jednego chciałam nawet
wziąć do "apartment" ale przy przejsciu do hotelu juz mi go zatrzymali :-) :-)

Gość Bodrum
Oni maja poprostu inna kulture ... sa poprostu swiniami. Tak ich wychowuja ze europejki nie sa nic warte a oni i tak musza byc z kobietami ze swojego kraju. A my to tylko nadajemy sie do seksu ... W Bodrum widze takich typkow codziennie jak nawijaja te same historyjki ... Ben seni cok seviyorum (Kocham ciebie bardzo), juz po jednym dniu znajomosci. Czesto tez czekaja jak zjawi sie jakas panienka co straci dla nich glowe i zabierze do swojego kraju. On po jakims czasie sporowadza swoja zone ... Nie dajcie sie dziewczyny ... a jezeli mam wam polecic jakis fajnych chlopakow to dunczyczy sa strasznie podobni do nas ...

tia, seni ozluyorum, istiyorum itp itd :) :) Bodrum zapytam zupełnie nie na temat : Dlaczego oni mimo zamachów ukrywają co się stało, czy Twoi znajomi stamtąd tez udają że wszystko jest OK? Ja rozmawialam z ludźmi na skype z Ist i Antalyi i co niektórzy dowiedzieli się tego ode mnie (lub kłamali) lub mówili, ze życie toczy sie daleji jest OK. Mimo 4 zamachów bombowych w ciągu niespełna tygodnia. Dziwne. CZego to oni dla turystów nie zrobią. Fajnie masz, ze jestes w Bodrum , ja mam w planach tamten rejon moze w nastepnym roku albo znowu za 2.

Gość Bodrum
Pariss ... masz dokladnie racje ... wszystko robia zeby turysci przyjezdzali. Ten kraj zarabia tyle kasy na turyzmie ze szok. Oni z tego zyja ... . Moji znajomi rozmawiaja na ten temat, ale wiedza ze jeszcze nie raz beda eksplozje i bomby w autokarach lub samochodach. Mysle ze oni sie do tego powoli przyzwyczaili. Bodrum jest super ... polecam zobaczyc ... bylam w Antalyi, Alanyi, Konyi, Ankarze itd., ale Bodrum jest niesamowitym miastem. Mam nadzieje ze zakochasz sie w tym miescie tak jak ja.

Gość do Bodrum
jesteś rezydentką?

Gość kkkkkkkkk
paris daje duoy na kazdym skrzyzowaniu kazdemu turkowi :o

Bodrum, ja tez byłam w tych miejscach 2 lata temu, najbardziej podobał mi się Istanbul i wiem, ze kiedyś tam wrócę chociaż na weekend :) Miałam jechać w tym roku do Marmaris ale jakos tak wyszlo z wylotem i terminami że w końcu wylądowałam 2 raz w Alanii :( Ale co się odwlecze to nie uciecze. Marzę o locie paralotnią nad laguna w Oludeniz i to się musi spełnić :) Co do zamachów to wiem, że w Alanii tez były podłożone ładunki w porice koło dyskoteki Bellman, tylko cicho sza żeby sie turyści nie dowiedzieli, bo i tak ten sezon na Riwierze nie należy do udanych. Sama zauważyłam różnicę w czerwcu. Teraz wszyscy chcą właśnie do Marmaris, Fethiye, Bodrum a Riwiera jest przez to w cieniu. Pozdrawiam :)

No wiesz gdybym miała wybierać wśród ciemniejszych karnacji to na pewno nie wybrałabym żadnego Turka , których wzrost często nie przekracza 174cm. sama mam 175 więc wolałabym większego, a takich tam niestety nie ma. Za to Hiszpanie albo meksykańcy no..no...no... nie mówie nie, a od mojej d.... trzymaj się z daleka i pilnuj lepiej swojej :)

Gość zastanówcie się...
A ja kocham greka, którego poznałam 3 miesiące temu na wakacjach. Jutro znowu tam lecę z przyjaciółką. Jest cudowny. Starszy ode mnie o 10 lat. Rozmawiałam z Nim o tych zakichanych stereotypach, że niby Polki są łatwe i takie tam....Powiedział, że to bzdura....W każdym z narodów są tacy i tacy ludzię. Nie można generalizować. A Grek...jest czuły, opiekuńczy i ....po prostu Go kocham!!! No i teraz mnie zjedźcie...jaka to ze mnie naiwniara i kur...

Gość to prawda
dziwka która zakłada rodzine z czarnuchem albo turasem powinna tracić polskie obywatelstwo!!!!kurwy bez godności wolą byc wycieruchami dla czarnuchów niz znaleśc sobie porzadnego,białego faceta :o

Gość kkkkkkkkk
tjaaa potem mi wstyd ze jestem z polski jak widze za granica jak sie polki obmacuja z arabusami lub turkami

Gość antttalya
Tylko ku...a dlaczego one wybierają czarnych zamiast Polaków czyzby przyciągał ich ten ich testosteron?

Gość to prawda
raczej $$$$,dla hajs typowa polka bedzie się pieprzyć nawet z psem :(

Gość Biały facet ma do zaoferowania
Tyle samo co czarny, turek czy marokańczyk !! Poza tym oni są przystojniejśi:P

Problem w tym drogi ... (tu bym cię jakoś \"ładnie\" nazwała, ale jestem dobrze wychowana), że Turcy raczej kasy nie mają :P Oni leca na babki z kasą :D

Polacy po prostu mimo wysiłków nigdy nie będą tak pięknie mówić \"wierszem\" NIGDY! To też powinno dać Wam do myślenia, życie jest krótkie , trzeba mówić o uczuciach bo może byc za późno. Jak widać południowcy WSZYSCY korzystają z tego i dobrze na tym wychodzą. A Polak zanim zadzwoni, zanim powie, potem długo milczy, zastanawia się itd itp a życie płynie :)

Gość zastanówcie się...
Co niektórzy z was są po prostu chorzy. biali, biali, biali. i co takiego mogą mi dać czego nie da mi grek?? byłam z dwoma. obaj okazali się gnojkami. zejdźcie na ziemię. polscy faceci są jak inni, a może nawet im nie dorównują. myślicie, że jesteście najlepsi...nie wiem w czym

:) Pariss ---> dokładnie:) Chociaż mój facet po miesiącu powiedział, że chce być ze mną już na zawsze :) i do dzisiaj jest:)

Gość zastanówcie się...
marokanczyk, arab, turek kuźwa boga w sercu nie macie tylko seksu idiotki szukaja, nie wszystkie zastrzegam, ale z tego co tu widze niektore by za czarna pale oddaly pol zycia, a te co licza na zwiazek to w ogole inna planeta, dzieci drogie wyscie sie wczoraj urodzily czy jak? gówno wiesz. mama dwie przyjacióki, krtóre mają mężów greków, jedna od 5 lat, a druga od 7. nigdy dotąd nie widziałam tak szczęśliwych kobiet.

Bo to chore myślenie * marokan - bije *turek grek włoch itp.- zdradza * murzyn - czarny Nooo tak Polak ideał ! tzn. mój tak :P Ale - Polak to *alkoholik *bije *zdradza *molestuje itd. więc - czy Polacy są tak cudowni? - czasami obcokrajowiec swoją żonę traktuje jak księżniczkę!

Ale - Polak to *alkoholik *bije *zdradza *molestuje Nie mowię, że wszyscy - ale zdarzają się!

Gość JEJU JAK WY SIĘ DOGADYWAŁYŚCIE
Z TYMI TURKAMI? ZNACIE JĘZYK?

Gość a z kolei
Turcy myślą, że Polacy biją żony, bo kilka takich przypadków było w hotelu