Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam w Turcji kolege

Turcy sie przywiązuja

Polecane posty

Gość miałam w Turcji kolege

Byłam 2 tyg w Turcji tam tam w 1 dzien poznałam Turka i od tej pory bylismy nierozłączni poprostu zaprzyjaznilismy sie chodzilismy do dyskoteki,na spacery,rozmawialismy poprostu miło spedzalismy czas nawet sie nie całowalismy zwykła znajomosc.A jak sie żegnalismy to on zaczął płakac zdziwiło mnie to bo po pierwsze nie łaczyła nas żadna bliskosc fizyczna oprócz dotyku rak a po drugie nasłuchałam sie opinii ze Turcy i inni obywatele z krajów muzłumanskich i arabskich sa chamscy i ogólnie złe opinie.Bardzo go polubiłam i poczułam sie żle z tym ze tak zareagował na mój wyjazd skoro wiedział od poczatku kiedy wyjezdzam

Gość Jajakbyłamto inaczej
Ja jak byłam w Turcji i jak wyjezdzałam pozegnalismy sie bez wikekszych emocji

Bo szkoda mu było, za 2 tygodnie bedzie płakał za następną. Uwierz mi :)

Ale czego mu było szkoda?Zwykłego koleżenstwa?

Facet nie musi płakac bo za tydzien w nastepnym turnusie pozna nowa panienke wiec po co robi taki cyrk

no to naprawde swietnie, tyle ze turcja ma z arabami i islamem tyle wspolnego, co francja z chrzescijanstwem. pragniesz wrazen to jedz do arabii saudyjskiej.

Mężczyźni \"południowi\" tacy już są :D Ja bym sie nie przejmowała jego nagłym wybuchem ;) Tak jak napisała Pariss - za 2 tygodnie będzie płakał za inną ;) Może \"przygoda\" mojej kolezanki da ci do myślenia :) Otóż moja koleżanka A. jakieś 3 lata temu pojechała na wycieczkę do Turcji. Na sam koniec poznała tam Turka H. i się zauroczyła. Nie mogła spędzic z nim czasu, bo wyjeżdżała, ale przez rok ciągnęły sie telefony (omal nie zbankrutowała), sms no i oczywiście gorące wyznania (a widzieli się przez jakis kwadrans!). Namówił ja na przyjazd do Turcji na wakacje (całe szczęście, że pojechała z wycieczka, bo ten pajac chciał, żeby do jego domu przyjechała). Przed wyjazdem szalała - kupowała nowe ciuchy, jakies małe upominki itp. H. na dzień dobry rzucił pytanie \"co mi przywiozłaś\", a że prezent nie spełnił jego oczekiwań, to nie poświęcał jej zbyt wiele uwagi. Spotkali sie parę razy, ale on nie byl już zainteresowany. Po prostu ja olał. laska wróciła do domu :) A on pewnie poznał nowa naiwniaczkę :D

Gość POcotowszytsko
DZiwni sa czasem Ci faceci

Gość POcotowszytsko
Ale na cholere zaczął płakac co chciał przez to osiągnac tym bardziej ze oni byli tylko przyjaciółmi

tez mam funfla w Turcji:) ale zapoznalismy sie w polsce bo studiowal no i wrocil do swojej ojczyzny...

Gość Jooolllka
Ja tez spedziłam super czas z pewnym Turkiem całowalismy sie i było ogólnie bosko 2 tyg ale on nie uronił zadnej łzy jak wyjezdzałam

Gość Jooolllka
Teraz tak dziwnie sie czuje ze ja mu oddałam siebie a on tak spokojnie sie ze mna pozegnał a autorka topiku tylko sie przyjazniła z nim i on płakał to dziwne

Gość Jooolllka
:)

Gość ja 3 lata temu
bylam w Turcji i tez poznalam Turka (to chyba normalka hehe), poznalismy sie juz pierwszego dnia i cale 3 tyg spedzilismy razem...juz na samym poczatku on mial nadzieje na seksik, ale powiedzialam mu ze nie ma mowy i jesli jemu tylko o to chodzi o dziekuje za taka znajomosc wkurzyl sie, ale nastepnego dnia wieczorem przyszedl mnie przeprosic i juz reszte czasu tzn ponad 2 tyg spedzilismy razem...podobno Turcy sa skapi a On wydawal na mnie kupe kasy mie oczekujac nic wzamian calowalismy sie jedynie ostatniego dnia przed moim wyjazdem a tak nawet przytulania nie bylo (tzn tylko takie przyjacielskie na powitania) On byl bardzo przystojny i pociagal mnie, ale wiem ze tacy jak on maja co 2-3 tyg nowa panienke z Polski (to tylko kwestia wymiany turnusow) wiec nie chcialam sie z nim kochac i przywiazywac sie tak....hmm cielesnie (?) Minely 3 lata a my nadal mamy z soba kontakt tel i smsowy. Poprostu zyskalam milego, przystojnego i nieosiagalnego przyjaciela... I nie załuje:):)

Gość Maria Juana
"Turcy sie przywiazuja"...to brzmi troche jak topik o tym czy bardziej przywiaze sie do czlowieka kot czy pies :O Czy kazda POlka zachowuje sie tak samo? Nie...wiec podobnie jest z Turkami,Chinczykami, Koreanczykami, Iranczykami, Palestynczykami..itd.itp. Polki maja w krajach zachodnich i poludniowych opinie latwych...Przyczynily sie do tego nasze malo ambitne koezanki, ktoryvh zyciowych celem bylo znalezienie bogatego meza- koniecznie obcokrajowca. Tonic, ze 70 % z nich nie umialo sie z potencjalnym kandydatem porozumiec ale liczyl sie paszport. Czy chcialybyscie by nas wszystkie traktowano przez pryzmat takich wlasnie jak w powyzszym przykladzie kobietek?

Gość miałamkolegewturcji
ALE MNIE CHODZIŁO O TO ZE ON NIE MIAŁ POWODU DO PŁACZU W KONCU TO BYŁA TYLKO ZWYKŁA ZNAJOMOSC POZA TYM TRWAŁA TYLKO 2 TYG NIKT NIC NIKOMU NIE OBIECYWAŁ A TURNUSÓW JEST NIESKONCZENIE WIELE OGROMNE ILOSCI POLEK I INNYCH DO PODERWANIA DZIEWCZYN.W TYM HOTELU ZOSTAŁA MOJA KOLEZANKA JAKO REZYDENTKA PISAŁA ZE Z NIKIM NIE ROZMAWIA MIMO ZE NAJECHAŁO PEŁNO NOWYCH TURYSTEK

Gość Maria Juana
Moze Cie polubil i moze wrazliwy :O Ja tez w mlodosci na koloniach plakalam za ludzmi, ktorych znalam ledwie dwa tygodnie:O

Gość miałamkolegewturcji
OD MOJEGO WYJAZDU MINEŁY 2 MIESIACE DLA MNIE TO BYŁA ZNAJOMOSC JAKICH WIELE DLATEGO JA NIE POZWALAŁAM MU ABY TYLKO ON PŁACIŁ(POPROSTU NIE CHCIAŁAM BYĆ MU COS WINNA)JA TEZ ZROBIŁAM KIEDYS W POKOJU HOTELOWYM DLA NAS JEDZONKO CO PRAWDA KUPNE ALE STARAŁAM SIE ZEBY NIKT NIE CZUŁ SIE WYKORZYSTYWANY PODOBNIE JAK SIE SPOTYKAM Z PRZYJACIÓŁKAMI ZAWSZE SIE DZIELIMY WYDATKAMI W TYM PRZYPADKU BYŁO TAK SAMO

Gość miałamkolegewturcji
NIE BYŁO TAKIEJ SYTUACJI ZE ON SIE STARA ZDOBYWA MNIE TYLKO OBOJE STARALISMY SIE ZEBY BYŁO MIŁO JA NP KUPIŁAM WINO I WYPILISMY JE NAD BRZEGIEM MORZA PODCZAS ZACHODU

Gość eeeeeeeeeeee
hmm no coz...moze to ci cos rozjasni moj facet spedzil pare lat w turcji, poznal tam paru ludzi, glownie rowiesnikow (ma 23 lata). ci kolesie po prostu sa niezdolni d jakichkolwiek uczuc, ale okazywac je potrafia, paradoks? otoz w dyskotece potrafia podejsc do jakiejs laski (najlepiej blondyny) i jej wyznac milosc ze lzami w oczach, ze spotkali milosc swojego zycia etc, oczywiscie taka idiotka daje sie omamic, tydzien sie pogwalca, ona wroci do swojeo kraju bo jest tam na wakacjach, a on bedzie wylewal lzy na innej naiwniary.

Gość miałamkolegewturcji
on mi nie wyznawał zadnej milosci niczego nie obiecywał i podczas tego pozegnania próbował powstrzymac łzy zakrywał sie

Gość eeeeeeeeeeee
nie ma znaczenia czy wyznawal czy nie, ich lzy nie sa szczere, pewnie liczyl ze go ze soba zabeirzesz :D albo wrocisz...

Gość ja 3 lata temu
Maria Juana...masz racje z tym przekonaniem poludniowcow o tym ze Polki sa latwe... i uwazam ze same sobie na to zapracowalysmy... od 15 roku zycia wyjezdzalam na wakacje do cieplych krajow i widzialam co tam sie dzieje...tzn juz nastolatki wyjezdzaly na takie zagraniczne obozy w celach czysto erotycznych:( ja sama jako 17latka zakochalam sie w Greku, ale na pocalunkach sie skonczylo (nie potrafilabym kochac sie z facetem po 2tygodniowej znajomosci) pozniej tez wyjezdzalam i poznawalam tubylcow, ale juz nigdy nie pozwolilam sie do siebie tak zblizyc (bo wstyd sie przyznac, ale wtedy-po wyjezdzie z Grecji, bardzo tesknilam za tamtym grekiem) A odosnie przywiazania sie Turkow do tak jak mowisz- to tez ludzie i nie mozna uogolniac-nie wszyscy do typowe bezuczuciowe muzulmanskie typy ......... Ostatnia noc przed wyjazdem z Tucji spedzilam z "Moim" Turkiem na plazy, lezac sobie i rozmawiajac, a nad ranem wrocilam do hotelu zeby sie spakowac i poprosilam go zebysmy sie juz pozegnali, bo nie chce zeby przychodzil w momencie odjazdu mojego autobusu zgodzil sie, ale po godzinie przyszedl pod moje okno i krzyczal ze bym wyszla do niego, ja nie chcialam, wiec siedzial pod hotelem az do mojego wyjazdu (jakies 3 godziny), zapakowal moje walizki do bagaznika i ze lzami w oczach pocalowal mnie w czoło na pozegnanie......nic nie mowilismy

Gość miałamkolegewturcji
TO WYGLADAŁO TAK JAKBY CHCIAŁ UKRYC ZE MNIE POLUBIŁ NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM PYTAŁ CZY JESZCZE PRZYJADE DO TURCJI A JA POWIEDZIAŁAM ZE RACZEJ NIE A ON Z WYRZUTEM POWIEDZIAŁ TO SOBIE TAM JEDZ POZNASZ JAKIEGOS POLAKA I BEDZI CI SUPER I WTEDY ZACZAL PLAKAC I ODSZEDL.ROZMAWIAŁAM Z TA KOLEZANKA REZYDENTKA PODOBNO Z NIKIM NIE CHCE ROZMAWAIC UNIKA TEGO TEMATU JAK OGNIA BARDZO DUZO PRACUJE

Gość eeeeeeeeeeee
a ze polki sa latwe wiedza wszyscy :D moja kolezanka ostatnio pojechala na poltora tygodnia do Ankary, tu byla zareczona, w ogole wzor cnot bo znam ja dosc dlugo. pojechala i przegwalcila polowe ankary, doslownie :o odbilo jej na pukncie tych czarnuszkow, nie jestem bron boze rasistka ale nie wiem czy ich narod (narod nie znaczy 100% ludzi, nie wszyscy tacy sa) zasluguje na to by mowic o nich inaczej jak matkoje**cy :D

Gość eeeeeeeeeeee
TO SOBIE TAM JEDZ POZNASZ JAKIEGOS POLAKA I BEDZI CI SUPER I WTEDY ZACZAL PLAKAC I ODSZEDL no to chyba znaczy ze "cie pokochal" :D

Gość CIEEEEEKAWA
A widziałyscie kiedykolwiek zeby jakis południowiec płakał?To chyba niezwykle rzadki okaz

Gość CIEEEEEKAWA
:D

Gość CIEEEEEKAWA
:Q