Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam w Turcji kolege

Turcy sie przywiązuja

Polecane posty

Tak znam angielski i potrafię się dogadać, ich ang nie powala na nogi ale znam takich , szczególnie ze Stambułu których angielski jest bardzo dobry.

Gość Bodrum
Nauczylam sie troche tureckiego .... dlatego rozumiem co oni mowia do siebie jak wykozystuja panienki. Ja juz tu jestem 3 rok. Znam ich znakomicie. Kilka z nich probowalo ze mna ... nie mowie ze nie ma tez pozadnych turkow, ale oni nie rosna na drzewach. Maja zony i trzymaja sie tylko ich.

boe dziewczyny,ale macie problem! nie trzeba jechac do turcji,tu w niemczech masz do wyboru do koloru! turasow nie znosze,oni chca tylko przedupczyc i olac,nigdy nie mialam turasa i nie bede miala! szanujcie sie ,bo dzieku niektorym polskim szmatom,ktore biegaja za muslimami,nie mozna znalezc nikogo na powaznie! dzieki opinii jaka zgotowaly nam te zachwycone turkami i innymi teo typu fagasami!! tschüüüüüssi

Gość ipouihij
Turcy sa do dupy

Gość ahmeed
popieram moigo przedmówce nie dajcie sie oszukac przez Turków oraz Arabów

Gość hjkghjgcygfyhj
:) :)

Gość tatlim canim
a ja chcialam powiedziec ze wprawdzie nie znam osobiscie Turka z ktorym utrzymuje kontakt ale jego angielski jest bardzo dobry. chlopak konczy studia... podwiecamy sobie wirtualnie duzo czasu, widzac sie za posrednictwem kamery i slyszac za pośr. mikrofonu ....fakt faktem rzeczywiscie wielu z nich nie zna english launguage, ale to nie powod by sie z nich wysmiewac.spojrzcie na znajomosc angola wsrod Polakow. tez nie ma sie czym chwalic.