Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

micha

Nauczyciele i uczniowie--co sadzicie o tym pomysle ministra?

Polecane posty

Brak promocji do nastepnej klasy po dwukrotnym otrzymaniu oceny nagannej z zachowania :-)

Gość obecnie oceny nagannej
nie daje sie za kolczyki w nosie, trzeba sobie na nia porządnie napracować. Niech repetują. co mi tam.

Gość zapijaczona wiewiórka
znaczy "dwukrotne otrzymanie oceny nagannej" to dwa lata z rzędu na koniec roku czy dwa razy w trakcie semestru albo roku szkolnego ? tak czy siak , moim zdaniem są lepsze kary niż zostawianie w klasie za wybryki - uczeń się wtedy nudzi i zachowuje się źle; moim zdaniem powinno się wprowadzić kary fizyczne - mam na myśli prace przyszkolne po lekcjach albo w sobotę - zamiatanie podwórza , kopanie grządek w szkolnym ogródku , szorowanie ławek - oczywiscie pod nadzorem; nic tak dobrze nie robi na głowę jak praca fizyczna

uważam że się należy ... chciaż i tak nauczyciele nie będą wstawiać nagannego zachowania tak samo jak uchylają się od postawienia jedynki na koniec roku, żeby siedłużej z takim wrednym bachorem nie męczyć :O Cokolwiek ministerstwo nie wprowadzi to i tak debile i tłuki będą przeechodzić z klasy do klasy ... po to by szkoła i nauczyciele jak najkrócej mieli z takim delikwentem do czynienia :O

Gość wiem...
Jestem za.

Gość Ja też jestem za