Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka czerwona

PANOWIE-PORADZCIE MI,MAM PYTANKO DO WAS!!!!!!PROSZĘ

Polecane posty

Gość różyczka czerwona

Otóż chodzi mi o to,gdyz poznałam super faceta,jestesmy razem ok.miesiąca,zalezy nam bardzo na sobie,poznajemy się nawzajem,ale nie w sferze intymnosci bo cos czuje,że on jeszcze chce z tym poczekac!Na co?Nie rozumiem?A moze ja go nie pociagam,no ale nie wynika to z tego co mi mówi itd!Czy jesli WAM tak bardzo zalezy na swojej dziewczynie to czekacie z wspólnym poznawaniem waszych ciał,dotykiem,pieszczotami?!Napiszcie prosze bo u nas jest tylko przytulanie i raz na jakis czas całowanie1Dodam,ze mamy po 26lat!!!Poradzcie mi prosze bo sie boję,że ja go moze nie pociagam sexualnie albo juz sama nie wiem!DZIEKUJĘ Z GÓRY DOBRZY PANOWIE ZA ODP!!!

moze nie chce byc nachalny albo jest niesmialy sama powinnas wiedziec o co chodzi jezeli sie z toba spotyka to mu pewnie zalezy moze mu obciagnij z polykiem na dobry poczatek :D

Gość jukenśki..
mam juz tak rozwalony odbyt ,ze kupa sama mi leci po nogawach ale co zrobić lubię jak mnie wali mój pies brutus:p

Gość pozdroo
cipa jest i tyle, boi się że uciekniesz jak będzie nachalny. Wyjdź z inicjatywą i obciągnij mu z połykiem. :classic_cool:

Gość lechit
pewnie jest nieśmiały

Gość różyczka czerwona
tO OSTATNIE ZDANIE BYŁO ZUPEŁNIE NIE POTRZEBNE!!!! A skad ja mam wiedziec co mu po głowie chodzi,moze sie go wprost zapytam czy boi sie mnie dotknac czy co?No ale spiac razem trudno jest sie oprzec takim rzeczom jak dotykanie siebie itd!juz sama nie wiem,ja miałam na to ogromna ochote no ale jesli on nie chciał to pomyslałam,ze ja go moze nie pociagam!Wiem,zapytam go chyba wprost,tak bedzie najlepiej!

Gość różyczka czerwona
acha a jesli chodzi o to,ze jest niesmiały to we wszystkim jest ode mnie 1000%smielszy a w tych rzeczach by nie był???dziwne

Gość pozdroo
Jaaasne, spesz go pytaniem i zmuś do sexu to NAPEWNO mu nie stanie. Obciągaj jak mówiłem.

Gość chcę pomóc
nie jestem facetem, ale może jakoś pomogę...słuchaj a może on jest prawiczkiem i sie po prostu wstydzi, albo nie jest pewnien czy będzie potrafił...

Gość jukenśki..
zawsze rano siadam z ręczniczkiem i wazeliną w dłoni oglądam ,,budzika'' i zastanawiam sie jak by mnie zabawił krasnal z zegara jestem tak podniecony ,ze od razu sie spuszczam..martwię mnie tylko to że musze to robić w rękawiczkach-bo te ropne odciski nie dają mi spokoju

moze jak bedziecie lekko wstawieni to wtedy przejdz delikatnie do dzialania i bedzie dobrze

Gość normalna rada
może on jest z tych konserwatywnych, woli poczekać żeby się upewnić, ze to co teraz czuje nie jest jakimś chwilowym zauroczeniem. Wiesz, są osoby, które zanim komuś powiedzą "kocham Cię" zastanowią się 1000 razy, podobnie jest z sexem. Chłopak ma do Ciebie szacunek i nie chce Cię wykorzystać, na wypadek gdyby okazało się, że się pomylił (nie życze oczywiście tego). Myślę, że on nie jest z tych, którzy zaliczają panienki, jak będzie pewny to się będzie z Tobą kochał bez opamiętania. Powodzenia i cierpliwości.

Gość pozdroo
Obciagać, nie dyskutować. Ktoś musi wyjśćz inicjatywą bo umrzecie będac dziewicami.

Gość pozdroo
ps. ale ona na bank dziewicą nie jest :classic_cool:

Gość Izoldunia
To lamus.Nie wiem jak się do tego zabrac.Musisz wyjśc pierwsza z inicjatywą.Wstadź mu raczkę pomiędzy krocze i zacznij robic mu ręcznie.Tylko uważaj, lamus na to nie będzie przygotowany,ptaka więc zapewne nie umyje więc do buzi brac nie radzę bo może śmierdziec.

Gość pozdroo
Ha ha ha :classic_cool: yea, siur :D

Gość jukenśki..
to nie pozdro cymbale

Gość różyczka czerwona
Dziewicą nie jestem,jak i on prawiczkiem!Ale dziekuje WAM wszystkim za pomoc,ale rada od:NORMALNA RADA,chyba najbardziej do niego jednak pasuję,że woli poczekac niż cos zrobic pochopnie i mnie pózniej zranic robiac jakąś nadzieję!Nie jest z tych co zaliczaja panienki na imprazach,bo nie o to w tym wszystkim chodzi!Wiem,że mnie szanuje jak nikt inny,wiec...!Wiec juz jestem troche spokojniejsza i czekam ,mam nadzieje,że sie doczekam!!!Dziekuje WAM raz jeszcze dobrzy ludzie na tym forum!

Gość pozdroo
E TAM, prawiczkiem jest i się pewnie przechwalał....

Gość Bambus
Faktycznie koleś musi być prawiczkiem. Musisz go sprowokować, tylko się, nie upij to może nie pomóc, a nawwet zaszkodzić. Najlepiej w czasie pocałunków zacznij masować jego penisa. poczym rozepnij rozporek i dalej masuj, jego dłonie połóż na swych piersiach i zacznij ssać. PS. Jak nie pomorze to zadzwoń do mnie, odrazu do Ciebie przyjadę...!!!!!

Gość różyczka czerwona
A jesli wkurzy mnie dosc długie czekanie to zobacze jak reaguje na mnie jak jest pod wpływem alkoholu,zrobie pierwszy krok i sie wam pózniej pochwałę!!!!

Gość różyczka czerwona
ok.BAMBUS przyjedz dzisiaj bo własnie jestem sama w domu....hi

Gość Bambus
Miałem podobne sytuacje : ja chciałem one nie - lessby

Gość Bambus
Różyczko czerwona ponętna i rozpalona podaj mi swe namiary- a przybędę

Gość różyczka czerwona
BAMBUSKU MÓJ DZIEKI ALE NIE SKORZYSTAM !POCZEKAM NA TEGO MOJEGO SZYBSZE RUCHY,NIE JESTEM AZ TAK SPRAGNIONA,POCZEKAM

Gość Bambus
pomogło