Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duza mi

Sa tu moze jakies leniuchy??

Polecane posty

Mam dzisiaj wielkiego lenia, dzien wolny od pracy, i zamiast sie do czegos produktywnego zabrac, to obijam sie okropnie, i zloszcze sama na siebie:) Jeszcze ktos??:))

Gość nie my wszyscy w pracy
pracujemy ciężko,nie widać?:classic_cool:

Gość moim zdaniemmmmm
ja tez tak mam:DI sobie powtarzam ze zrobie to i tamto...a tu wieczor nadejdzie i sie okaze ze nic nie zrobilam:(

Tyle dobrze, ze nie jestem sama, to juz kolejyn wolny dzien, kiedy jestem na siebie wsciekla, zew nic nie udalo mi sie zrobic. bycze sie na sofie, az do scierpnietego pupska, hie hie:))

Gość nie my wszyscy w pracy
no wiesz, jak możesz, a my zapracowani dokumentnie:D

witam :classic_cool: ja jestem leniem nad leniami...... dzis dopiero o 16 przebralam sie z pizamy w zwykle ciuchy.... wogole jestem az tak leniwa ,ze nie chce mi sie z biurka zdjąć i umyc brudnej szklanki...:O ale co tam:D nie chce mi sie:P ponoc leniwi zyją dluzej :classic_cool:

Furious- szklanke wystarczy przeplukac, i juz gotowa do ponownego uzytku, kto tam o myciu mowi:D

Tak sobie mysle, ze to moje lenistwo i zniechecenie wynika tez z tego ze w ogole nie jestem zdowolona z mojej pracy, zeby nie powiedziec ze jej nienawidze:/ Kiedy pracowalalm z checia i lubilam swoje miejsce pracy jakos to inaczej wszystko wygladalo... nawet \'\'po pracy\'\':/

ja tam nigdy nie bylam fanem goracej czekolady, ale od ostaniej obrzydlwiej zimy jakos przypadlo mi do gustu:)

hehe:D ja właśnie przyapiłam budyń bo mi się wstać nie chciało:O nie wspomne o tym jaki mam bałagan ale nic mi się nie chce:P

Gość hakuna zbawiona
mówiłam już, że oprócz tego że jestem mondra, jestem równiesz niezmiernie uczynna?

ja mam w planie salatke owocowa, ale nie moge tylka podniesc zeby pojsc kupic jakies owoce:D

Gość hakuna niespełniona
ojej, ale mi wyszedł zgrabny frazes. Ja to jestem mondra, boszszsz

Gość vdd
a ja to bym cos zjadla ale nie chce mi sie isc do sklepu,powinnam tez popracowac ,ale nic mi sie nie chce nawet to mi zimno jest ale nie chce mi sie isc po sweterek, caps locka tez mi sie nie chce uzywac

Gość hakuna nienażarta
o jeju, jeju sałatka owocowa, budyń i kakałko, jak ja to lubię, mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

robi sie \'mniamniasto\' na tym topicu:D jeszcze ktoś ma na cos ochote?;) ps. budyń przypalony ale zjadliwy:P

cholera, no ale ile mozna?? jak juz sama mam wyrzuty sumienia?? ale zenada, hie hie:D:D

Gość hakuna erudytka
o tak tak, przeczytałam tak w gazecie, warto warto

Gość hakuna kloszard
albo chodź ze mną na śmietnik, tam jest całkiem przyjemnie :)