Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duza mi

Sa tu moze jakies leniuchy??

Polecane posty

Gość kanapka z serkiem
ja jestem dziś tak leniwa , że nawet nie chciało mi sie wchodzić na ten topik :)

Gość hakuna gruba jak balon
Ja to jak się rozpędzę, to pochłaniam wszystko jak leci, snickersy, marsy, ciacho, ptysie, rurki z kremem, ptasie mleczko, galon mleka a wszystko to niknie zupełnie w moich czeluściach rozlanych na krześle nie wiem tylko dlaczego wołają za mną PUDZIAN :o

Gość kanapka z serkiem
hakuna , co ten czerwony nick tak sie Ciebie czepia ? Tak mimo lenistwa pytam :)

Gość hakuna obojętna
no co wy, nie zwracajcie uwagi na kretyna

Gość hakuna zdezorientowana
w sumie to nie wiem, co chciałam przez to powiedzieć, bo niby że jak może być skutek uboczny czegoś co ma znaczenie pejoratywne, hmmm czasem mi się tak dziwnie robi w głowie :o

no i kupilam owoce TYLKO owoce, bylo kiepsko sie postawic ciastom i czekoladom, ale juz dzisiaj jedna milka zgrzeszylam, wieeeec;)

Gość hakuna kapuś
chyba jednak poproszę na śmietniku o wykasowanie tego powyższego postu o ubocznych skutkach lenistwa

a myslisz, ze ja takie mam?? kurde chyba sie jeszcze bardziej rozleniwilam, zmeczyl mnie ten wypad do sklepu:D:D:D

Gość hakuna rozmemłana
ja to jestem taka rozleniwiona, że ledwo trzymam się kompa, oczy mi się kleją a między kęsami ochnastego snickersa ziwo mi się i ziwo 😭

Gość leniuch nad leniuchy
ja tu nawet nie będę się za bardzo rozpisywać, bo jestem leniem i mi sie nie chce pisać :p