Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiedzaca co chcąca

kupujecie jakieś rzeczy z allegro itp aukcji??

Polecane posty

Gość Nie wiedzaca co chcąca

czasami iwdze fajne oferty...ale zastanawiam się czy są one zgodne z opisem?? Jesteście klientami takich aukcjii...zdażylo się wam być oszukanym??

Gość vdd
ja kupuje,zawsze było ok No raz kupilam książkę i bylo napisane w opisie,ze popisana ołowkiem. Ale to ktos drugą ksiażke tym ołowkiem napisał,az znajomym pokazywałam. Robilam z 3 podejscia ale do teraz nie poscierałam

Gość Niezorientowana kobietka 22
ja kupiłam na allegro 3 ksiażki i zgadzały się z opisem...transakcja była szybka...zawsze na takich aukcjach jest ryzyko...ale gdzie go nie ma?;)

Gość larousse
Ja kupuje zawsze od ludzi mających dużo pozytywnych komentarzy i jeszcze się nie zawiodłam a kupowałam przez internet bardzo dużo;)

Ja kupuję glównie ciuchy, buty, rózne gadżety :classic_cool:. Nacięlam się jeden jedyny raz - na samym początku. Facet mial same komentarze, sprzedal mi niby nowy gorset który okazal się starą spraną szmatą. Może typ myslal że jak jestem nowa, to mu wolno mnie oszukać...nie wiem, co takimi ludźmi kieruje...

Gość a kosmetyki też kupujecie
Bo ja mam jednak co do kosmetyków inne zdanie

pytanie raczej, kto nie kupuje :) co do kosmetykow - nie chce przesadzic, ale chyba 50% to podrobki. przynajmniej takie info mam od ludzi z branzy, ktorzy robia profesjonalne testy, a nie sprawdzaja tylko ile zapach trzyma. w zyciu bym kobiecie na allegro czy ebayu kosmetykow nie kupil - ale sa takie ktore wierza, ze moga miec okazyjnie perfumy po 300 zl w cenie 30, to juz ich sprawa.

Gość Nie wiem jakie dać imię
Kupuje książki najczęściej...są tanie i muszą być ciekawe i wartościowe a nie nowe ;) poza tym w necie można więcej znaleźć niż w sklepie;)

Kosmetyków nie kupuję. Kupuję stara porcelanę i szkło. Na tym się znam . Kupuje też nieraz ciuchy . Nowe- marki nieobecne w Polsce.