Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominik18

moje marzenie...

Polecane posty

Gość dominik18

czesc wam.. to moja 1 wiadomosc wlasciwie post na tym forum dzis je znalazłem w necie i to całkiem przez przyp. mniejsza o to. moim marzeniem jest uprawiac seks z dziewczyną z pzredziału wiekowego 22-26 latek.. drogie Panie jest to mozliwe...:):) nie mam tu na mysli stosunku z prostytutką.. normalne wspołżycie lecz nie związek... ajjjj.. !!pozdr. dla was dzwudziestki!!

Gość dominik18
przepraszam za 2 błędy ort...

Gość dominik18
kurde nie spodziewałem sie ze az tak szybko ktos odp... napisz proszę mejla do mnie oki??

Gość dominik18
Do tej pory uprawiałem seks z dośc wiekowym przedziałem-trzydziestoletnim wyprodukowanym w Fabryce Wagonów Gniewczyna SA, wkładając nabrzmiałego członka między drzwi i przesuwając zamaszyście, w towarzystwie konduktora wiesława z pociągu relacji Małkinia-Wiesiołoje. :classic_cool:

Gość dominik18
ten post z AKONDUKTOREM nie jest moj... komuś sie nudzi albo ma problem... serio.!! bardzo smieszne no boki zrywac!!

Gość dominik18
Bo to nie był konduktor, tylko kierownik pociągu! I miał na imię Genowefa :classic_cool:

Gość dominik18
ps Pedantka skad jesteś ja z małopolski.. cio?

ja się mieszcze, ale jestem zajęta chociaż sobie pomarze a co z tym zdjęciem? :D

Gość dominik18
dobra skoncz. dzieckiem jesteś?? podszywaczu?? dureń

Gość dominik18
przepraszam was.. nie wszystkie posty są moje....

Gość dominik18
No suczki, dajecie, bo już mi pałeczka stoi

Gość dominik18
no olewam, olewam to co, dupy, jedziemy??? o w morde, spuscilem sie :( To do jutra

Gość mała..JA
Słuchaj!! kolega jest tu 1 raz i chce sie dobrze bawic Głupi jesteś?? tu rozmawiamy a ty sobie zarty stroisz.. człowieku.. pewnie masz 15naście lat i nic w spodenkach.. co za ludzie

Gość on18
to znowu ja.. mejla macie wyzej.. jak sobie zrobie fotke( fajną) to posle ale tez na mejla.OKI?? to ja Dominik. chociaż wy jesteście NORMALNE. a ten koleś to pajac i tyle! słyszysz!?

Gość on18
Każdego poranka tuż przed świtem, gdy jeszcze mgla stoi na polach, zakradam się cichutko do obejścia mojego sąsiada Zenobiusza, by ukraść mu wielką balię w której na codzień moczy swoje zagrzybiale stopy. Gdy uda mi się już ten niecny wystepek pędzę co sil do lasu, staję pod rozlożystym dębem, nakladam balię na glowę i udaję dorodnego rydza strasząc przypadkowych grzybiarzy okrzykiem "radio maryja - katolicki glos w twoim domu"!

Gość on18
hej. to jak co o tym temacie sądzicie.. ?co powiedzcie mi czy wy ( juz piękne kobiety) macie takie mysli i marzonka jak ja?? hm?

Gość dominik18
zbieram karteczki z krola lwa , mama na mnie krzyczy ze jestem dziecinny :classic_cool:

Gość dominik18
Za 600 zl brutto miesiecznie pracuje jako pomocnik wiejskiego weterynarza, z pelnym przekonaniem o slusznym wyborze zawodu i niezwyklej wadze mojej misji odsysajac lukier z bilencji potrzebujacych ogierow Jako narzedzi pracy uzywam wylacznie swoich ust i reki. :classic_cool:

Gość dominik18
rucham malpy w lodzkim zoo na akord....... 0,50 gr od sztuki :classic_cool:

Gość on18
tata w dziecinstwie mnie bił po głowie swoim sztuczym penisem kupionym na straganie u ruskich, przez co mam nieco zdeformowaną głowę. Chyba dlatego nigdy nie mialem dziewczynny, dlatego szukam jakiejs zarosnietej piczki, ktora da mi popatrzec na swoja cipeczke, bo przeciez zanim jej dotkne, wystrzele niczym katyusha dziadka

Gość on18
4 posty wyzej------> pisało dzicko nie autor tematu

Gość on18
zaraz pójdę do zagrody pani Petroneli, by uskubać jej ulubioną kalarepę i ze smakiem spałaszować pozostawione dla kota Leoparda resztki słoniny, wiec pospieszcie sie z tymi fotkami, lalki :)

Gość on18
jestem speleologiem; uwielbiam penetrować niezbadane kakaowe pieczary meneli ze stacji Warszawa Centralna :classic_cool:

Gość on18
Nocami namiętnie szlifuję stalagmit :classic_cool:

Gość on18
widze ze koleś nie przestanie kpić sobie ze mnie. jeśli chcecieto napiszcie coś mój mejl to : ogienxx@poczta.fm jeśli coś zawsze pozostaje nam jeszcze GG. tam porozmawiamy szczerze.. nei wiem kto pisze te głupie posty podszywając sie pode mnie.naprawde. pozdrawiam Uczciwych!! : - ) dominik

Gość spragnionaaaaa
ej, no daj to gg mlodziku

Gość on18
no... wysyłać mi zdjęcia ale szybko!!!