Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolewna smieszka

Powoli popadam w frustracje -

Polecane posty

Gość krolewna smieszka

Jestem w zwiazku, ktory trwa 1,5 roku. Jestesmy ze soba szczesliwi i sie kochamy. Coraz czesciej dostrzegam jednak problem-mala czestotliwosc wspolzycia :-( Na poczatku bylo ok-prawie kazde nasze spotkanie konczylo sie pieszczotami. Teraz kochamy sie srednio raz na tydzien i dla mnie jest to frustrujace. Zamiast np popiescic sie troche ogladamy jakies strony na necie albo film, ktory zqawsze ogkadamy do konca. Ja np w glowie juz sobie mysle-ze po filmie zostanie nam na pieszczoty malo czasu(bo trzeba do domu wracac), a on jakby nie i film sie konczy i nawet nie zaczynamy, bo malo czasu :-( Ja jakos boje sie o tym mowic, bo to dla mnie jakies rakie ponizajace? Chce czuc, ze to on nie moze mi sie oprzec, a nie ja musze to inicjowac :-( Jak to jest u was i jak to zmienic? :-(

Gość momomo
pewnie twoj chłopak to gej

Gość juz taka kolej rzeczy
ja jestem w zwiazku 5lat, w tygodniu widzimy sie dwie godziny (mieszkamy razem) z czego trzeba zjesc obiadek,obgadac wazne sprawy, sex w weekendy, sporadycznie w ciagu tygodnia:( ( w nocy jestem sama)

Gość krolewna smieszka
prosze o powazxne odpowiedzi :-/ Napiszcie jak to wyglada u was?

Gość krolewna smieszka
Tylko ze u nas w sumie nie o brak czasu tu chodzi :-( Okazje sa(prxzynajmniej ja je widze) tylko czesto sa przez niego niezauwazone.

ojj ciezka sprawa:P jestecie 1,5 roku razem i poprostu popadliscie w monotonie... on nie musi cie jush zdobywac i go jush nie podniecasz tak jak na samym poczatku zwiazku- nie przejmuj sie to norma. Daj mu do zrozumienia, ze nadal musi sie postarac troche o ciebie. Malutka zazdrosc, jakas zmiana w tobie, np fryzura, makijaz. Daj jakiejs nowosci do zwiazku. Jak zaczniecie ogladac film, zacznij go calowac, powoli, namietnie... ustami wedrujac po nim... hmm... no porstu pokaz mu ze miedzy wami moze byc naprawde gorrrraco:D

Gość juz taka kolej rzeczy
nawet jak sa okazje to tej drugiej stronie sie nie chce...z czasem tak sie dzieje.. niestety:O Nasz zwiazek zaczal sie od sexu,pozniej zostalismy para... A jednak sex nie nalezy juz do dnia codziennego;) Radze sie przyzwyczaic albo ozywic zwiazek;)

Gość krolewna smieszka
A macie jakies pomysly na ozywienie? Rozmowa wprost to chyba nie jest dobry pomysl prawda? Ogolnie nasz seks jest bardzo udany-jesli juz do niego dojdzie :-/ Martwi mnie tylko jako kobiete, ze on nie widzi tylu okazji do seksu co ja i ze o te okaje sie nie stara :(

e tam przyzyczaic! ozywic zwiazek! czy wyobracie sobie ze jestescie z kims dlugo i popadacie w rutnyne z sexem? ja nie... nie mgolabym z taka osoba spedzic reszty zycia :| jesli z sexem robi sie cos nie teges w zwiazku to powoli powoli zaczyna to zle wplywac na wasze relcaje uczucia... oddalacie sie od siebie i.. zrywacie znajdujac nowe obiekty pozadania... :P tak jush jest

Gość krolewna smieszka
A jak czesto Wy sie kochacie, bo moze raz na tydzien to normalne? :-/ I czy rozmowa o tym ma sens czy lepiej "zadzialac" w inny sposob?:-)

Zalezy.. np w moim obecnym zwiazku kocham sie z chlopakiem raz w tygodniu bo tylko raz sie przewaznie widzimy (mieszkamy daleko od siebie) i wykozystujemy kazda okazje kiedy jestesmy razem. A w poprzednim zwiazku to roznie to bywalo na poczatku to prawie codziennie, a potem dla mnie stalo sie to jush nudne.. i przestal mnie pociagac on, mimo ze on mial ciagle ochote na sex ze mna. I gdy przestal mnie pociagc poprsru unikalam bliskich kontaktow z nim.. czulam do niego wstret :p noo i zerwalam z nim :P Wg mnie \"zadzialaj\":D:D:D jakos tak fajnie:D nie tak jak zawsze tylko jakos nowo:) jakis nowy pikatny element wprowadz o ktrym on zawsze lub ty marzylas a jeszcze tego nie wyprobowaliscie:P a jak to nie zadziala to pogadaj z nim:/

Gość krolewna smieszka
Sprobuje cos pomyslec-czym by tu go zaskoczyc :-)

Gość krolewna smieszka
moze jeszcze ktos sie wypowie?

Gość ja_ja_ja
my jesteśmy 4 lata i co??? nie mogę się od niego opędzić :D ogólnie mnie to cieszy i to nawet bardzo ale czasami wolałabym się po prostu przytulić i zasnąć....................

Gość ja_ja_ja
qrcze coś jest z nim nie tak. a może ma jakieś poważne problemy. chociaż to nie powinno miec wplywu. a moze Ty już go nie ruszasz??

Gość krolewna smieszka
nie wiem wlasnie :-( Ryczec mi sie chce :-(

Gość bo wiesz
musisz pzbyc się celulitu odchudzić dupsko myć zęby malować się moze o pomoze :D

Gość krolewna smieszka
up

Gość krolewna smieszka
up

Gość krolewna smieszka
up

Gość chamisko
Jak nie jestes brzydka to pewnie jestes poprostu nudna ... Pomysl sama czy jest mozliwe zebys byla ladna, sexy i jednoczesnie pomyslowa kochanka ktora rozumie potrzeby swojego faceta, a on byc cie nie chcial ? :) Nie chcialaby wlasnego dobra ???? Nie ma innej mozliwosci .. jestes w te klocki kiepska moja droga ...

Gość krolewna smieszka
W te klocki jestem calkiem niezla i do brzydkich nie naleze , ale nie od tego ten topik, zeby sie tu tlumaczyc :-) Ja mam inny problem nie zwiazany ze mna!!!!

Gość krolewna smieszka
up

Gość krolewna smieszka
up

Gość coolezanka1
Królewno ile masz lat jesli mozna wiedzieć mam podobny problem, może to kwestia wieku

Gość krolewna smieszka
mam 25 lat