Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita23333

Dziewczyny prośba

Polecane posty

Gość Julita23333

mam kolor włosów ciemny blond,zielone oczy,jasną carę(ale nie taką bardzo jasną).Czy pasuje do mnie złota biżuteria, czy moze srebrna?

Gość to juz zalezy
w jakiej się lepiej czujesz. Ja np złota niecierpię, ale srebro i sztuczna w kolorze srebra uwielbiam:)

Gość Julita23333
no wlasnie podoba mi się złoto(ale nie takie jasne zólte tylko troche ciemniejsze)a nie wiem co bardziej pasuje do mnie. Wyglądam tak troche(kolor wlosow itp) jak nieopalona Giselle Bundchen(czy jak to sie tam pisze).Tylko prosze bez komentarzy bo nie napisalam ze wygladam jak ona tylko ze mam takie wlosy itp

Gość Hmmm no to i złoto i srebro

Gość pasuje złoto

Gość obrączki......
pasuje złoto

Gość mam taki sam kolor włosów ocz

Gość mam taki sam kolor włosów ocz
y i cerę -lepiej mi w srebrze

Gość Olka_fasolka
hmmm jak Giselle to złoto

Gość up...................
up

Gość nunonuno
Twój typ urody to wiosna, wiec myslę, ze zdecydowanie lepiej Ci bedzie w złocie. Z tego co opisujesz (włosy i oczy) to bardzo korzystnie będziesz wyglądać w ciepłych barwach. Srebro jest dobre dla chłodnego typu urody - włosy czarne lub zimno-popielate, oczy stalowe, niebieskie, itd. Pozdrawiam 🌼

Gość karolka.kkk
Czesc.:D Czesc chcesz kupic niepowtarzalną biżuterię?Zajrzyj na stronke http://www.karolcia.blogownik.pl :) Biżuteria w całości wykonane przeze mnie oraz mojego projektu!:> Nie znajdziesz takich drugich!:) Spraw prezent sobie, przyjaciółce czy mamie!::D Jeśli jesteś zainteresowana napisz!(gg:4374016):* Przeslij wiadomosc dalej :*Życzę miłego dnia:)POzdrowionka Karolina:*

Gość oooolalala
w sumie to zależy w czym lepiej się czujesz ;) ja nie lubię złota, więc wybieram srebro, ale to ty masz się czuć dobrze w tym, co nosisz :)

hmmm msle ze delikatne zloto ale skromne delikatne cienkie np bransoletka plus pierscionek lub lancuszek plus pierscionek jedno z nich moze byc ozdobione mala cyrkonia wydaje mi sie ze twoj typ urody to lato :)