Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smamamama

samooplacz metody

Polecane posty

Gość smamamama

Mimo tego, iz słońca tego lata było duzo jakoś nie zdążyłam się opalić. Postanowiłam uzyć samoopalacza na swoje nogi. Bo przedstawiam trochę kiepski widok od głowy do pasa lekka opalinizna nogi biłe. Jakie macie na to patenty? Najpierw peeling potem samoopalacz. Mnie do tej pory jakoś się to nie udawało, zawsze miałam smugi. macie jakieś pomysły

Najpierw peeling. Samego samoopalacza nie nakładam, bo robią mi się smugi. Mieszam samoopalacz z balsamem i taką mieszanką się maziam.;) Bardzo dokładnie rozetrzyj. Opalenizna taka nie jest powalająca. To tylko lekkie przyciemnienie skóry. Unika się jednak żółtego odcienia, ciemnych kolan i stóp, i smug.

Gość smamamama
Wolałabym, żeby smugi na nogach mnie nie powaliły. Chodzi mi raczej, zeby lekko je przyciemnić. Lekka jakby naturalna opalenizna jest ok. A jakich używacie samoopalaczy? Waszym zdanie które dobre, które złe?

Gość polecam balsam
brązujący Sopot firmy Eris (chyba). Nie jest to do końca samoopalacz, ale nie robią się smugi, daje ładny kolor, nie śmierdzi jak typowy samoopalacz, świetnie się rozprowadza. Do kupienia np. w aptece za ok. 9 zł. I jest bardzo wydajny.

Gość smamamama
Tak takie balsamy miałam już, też polecam. Tylko zależy mi na tym, żeby troszkę przyśpieszyć"opalanko" i zostaje tylko samoopalacz

zamin sie posmarujesz którymkolwiek z samoopalających specyfików kolana posmaruj zwykłym balsamem i jak wsiąknie dopiero samoopalacz. Porada z tego forum i zdaje egzamin :)

Gość smamamama
dobra rada dzięki

Ja używam regularnie, nawet teraz żeby utrzymać naturalna opaleniznę i tylko Dax w piance. Rozsmarowuje się super, nie wysusza skóry ale niestety :O.....brudzi bieliznę i ubrania - jak dla mnie jedyna wada.