Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MMMMadzia

Jutro pierwszy dzień mojej córci w przedszkolu

Polecane posty

Gość Mama 2 uroczych urwisów
Jutro mój starszy syn idzie pierwszy raz do przedszkola (3 latka).Ciekawa jestem jak to będzie. ścięłam mu włoski na krótko, wygląda tak słodko...Żal mi go, ale nie mam wyjścia, idę do pracy. Żeby tylko mu się spodobało.

Witam. Moja córcia dzisiaj strasznie płakała nie chciała zostać w przedszkolu.Ale Pani ją wzięła na siłę. Nie wiem czy nie zrezygnuję z przedszkola. Nie mogę patrzeć jak moja niunia płacze.

Mój synek też dzisiaj płakał aż mi się serce krajało :(.MAdzia nie zabieraj córki z przedszkola,musimy być silne i przeczekać ten okres(myślę,że ok.2 tygodni).Pózniej będzie tylko dobrze :)

Dzwoniłam właśnie do przedszkola i panie powiedział, że moja niunia nie płacze i się ślicznie bawi. Ale powiedziłam, że odbiorę ją od razu po obiadku, czyli koło 12 .Niech się powoluyku przyzwycaja bo jak na początek to też uważam że 13 czy 14 to późno.Troszkę mi ulżyło!!

Ufff, mały już w przedszkolu... Na szczęście nie płakał. Trochę był onieśmielony, tyle nowych dzieci. Ale zaraz pobiegł do zabawek i zaczął je oglądać. Nawet nie zauważył, kiedy poszłam. Jeszcze tylko 3 godz. Pozdrawiam wszystkie mamy przedszkolaków:) i uczniów:)

Jak Wasze niunie w przedszkolu?? Moja dzisiaj troszkę mniej płakał.Czyli już jest o drobinkę lepiej.Najgorzej jest rano. Teraz sobie smacznie śpi.Strasznie wraca zmęczona z tego przedszkola.

Mały był grzeczny w przedszkolu, ładnie zjadł obiadek i w ogóle nie płakał. Na pytanie, czy pójdzie jutro do przedszkola, odpowiedział że tak. Oby tak dalej.

a moja jako jedyna płakała :( pani pozwoliła mi zostać ,ale myślę ze jutro ją jednak zostawię sama bo im dłuzej bede zostawac tym trudniej jej będzie,mam strasznego doła:(

gumijagoda ---> Nie martw się!!! Moja niunia dzisiaj też strasznie płakała jak ją zostawiałam.Mam nadzieję tylko, że później się uspokoi.I będzie się ślicznie bawiła.Dzisiaj też ją odbieram o 12.

Witam!!!! Co u Was słychać?? Moja Córcia dzisiaj też strasznie płakała w przedszkolu.A już miałam nadzieję, że będzie chociaż troszkę lepiej.No nic trzeba być cierpliwym i czekać na porawę. A czy któraś z Was może zrezygnowała z przedszkola, na jikś rok z powodu płaczu dziecka. Bo ja boję się, że moja córcia nie przestanie płakć.Ona już taka jest.Nawet z babcią nie chce nigdy zostać, więc co dopiero w przedszkolu, gdzie są sami obcy dla niej ludzie.

Moje dziecko płacze w przedszkolu! 2 pierwsze dni był O.K. Nawet nie chciał iść do domu. Potem się zaczęło. Z każdym dniem jest coraz gorzej. Dzisiaj odprowadzała go babcia. Chciał biec za nią, pani go musiała zatrzymać..

Moja niunia też jeszcze troszkę płacze.Dzisiaj dała mi buziaka jak ją zaprowadziłam i poszła z łzami w oczach do sali.Serce mi mało nie pękło.Codziennie wieczorem prosi mnie, żebym już jej jutro nie zaprowadzała.

Witam!!!! Jak tam Wasze niunie w przedszkolu.Pewnie już wszystkie z wielką radością chodzą. Moja niunia też już polubiła przedszkole,nawet bardzo. Całusy