Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zalamana...

to juz koniec...

Polecane posty

Go艣膰 Zalamana...

Wczoraj wieczorem maz mi oswiadczyl po 15 latach malzenstwa ze mnie nie kocha ze z nas juz nic nie bedzie i jest ze mna tylko ze wzgledu na dzieci.Nie chce mi sie zyc...Jestem jeszcze tylko ze wzgledu na te dzieci.Rok temu mial romans twierdzil uparcie od kilku miesiecy ze zerwal z nia ze to koniec ze sie juz nie spotykaja!A wczoraj oswiadcza mi ze dusi sie ze mna ze to ja kocha...Pomocy!!!Ja juz nie wiem co mam robic?Dostalam totalniego porazenia odechciewa mi sie zyc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
to takie t艂umaczenie, ze ze wzgledu na dzieci. A prawda jest taka, ze kobiety s膮 bo s膮 uzale偶nione finasowo, czasem dum膮 - co powiedz膮 inni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem tak
ech.. przykre to strasznie. Bardzo wsp贸艂czuj臋.. kawa艂 drania z tego ch艂opa.. najpierw b臋dziesz mie膰 czas na lizanie ran, wyp艂akanie si臋, smutek, za艂amanie.. ale zaraz potem musisz sie wzi膮艣膰 w gar艣膰. Musisz sie zastanawi膰 co z tym zrobi膰. Czy chcesz z nim 偶y膰 pod jednym dachem wiedz膮c ze CIe nie kocha, czy zdecydowac sie na rozw贸d. Wejd藕 na topic Sposoby zdradzanych 偶on. Tam, jest wiele takich jak Ty, kt贸rych m臋zowie r贸wnie偶 odeszli do innych. Wejd藕 tez na topic 呕ycie po rozwodzie... Sa tam osoby, kt贸rym rozw贸d dobrze zrobi艂.. ale to jeszcze chyba nie jest temat dla Ciebie.. Ile masz lat? Ile dzieci maj膮 lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸l mu odej艣膰
i 偶yj dla dzieci... z czasem staniesz na nogi! Trzymam kciuki i pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

za艂amana to przykre jeste艣 z cz艂owiekiem ile艣 tam lat a on Ci臋 tak potem zostawia ale zastan贸w si臋 co jest lepsze zy膰 z kim艣 kto nie chce z Toba by膰 czy u艂ozyc sobie 偶ycie od nowa czasami taka zmiana jest bardzo dobra dla kobiety bo pozwala jej si臋 odnale艣膰 a ile lat maj膮 dzieci? przyznam si臋, 偶e ich najbardziej mi szkoda :-( sama pochodze z robitej rodziny i znam to z perspektywy dzieka ale teraz po latach to wiem, ze gdyby byli razem moi rodzice w domu mia艂abym piek艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zalamana...
Nie jestem od niego uzalezniona finansowo.Jesli juz to emocjonalnie.Tyle lat bylismy malzenstwem...Mam dobrze prosperujaca firme wiec stac mnie na utrzymanie siebie i dzieci na godziwym poziomie ale nie w tym rzecz.Oswiadczym ze na dzien dzisiejszy nie wyprowadzi sie z domu bo bedzie mu ciezko bez dzieci.Nie mam pojecia jak dalej zyc!Nie chce zyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zalamana...
Syn ma 13 lat corka 3.Ja 34...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 galimatias szo艂
A czy ty go jeszcze kochasz? Zreszt膮 on ci臋 krzywdzi艂 wiele lat, jak mo偶na si臋 tak po艣wi臋ca膰? Dla dobra dzieci...tylko 偶e one czasami pragn膮 tylko spokoju i szcz臋艣cia swojej mamy. Wsp贸艂czuj臋 ci, jako艣 musisz z tego wybrn膮膰...

Udost臋pnij ten post

dla dzieci gorsze jest to jak widz膮, co wyprawiaj膮 woko艂 nich ich rodizce. A nie to, ze s膮 osobno.. wiem co mowie A ona go nie kocha, by艂a niesamodzielna, st膮d to uwi膮zanie, no i duma, ze jednak znajome sie dowiedza, ze taka super a j膮 zostawi艂 i to dla mlodszej- jak sama podkresla - znak ze ja to kole.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 galimatias szo艂
To wyja艣nia wszystko: on jest z tob膮 dla pieni臋dzy. Kawa艂 drania, tak mu wygodniej. Kochanka pewnie nie ma kasy a tak jeszcze j膮 mo偶e sponsorowa膰, bo jak zabraknie to we藕mie od 偶ony. Nie warto go kocha膰, ka偶 mu si臋 wyprowadzi膰. Z dzie膰mi mo偶e si臋 widywa膰, nie musi z nimi mieszka膰. B臋dzie to trudne dla wszystkich, ale skoro namiesza艂... nie mo偶e tak by膰 偶eby wszyscy wok贸艂 cierpieli a on si臋 cieszy艂 偶e tak mu si臋 uda艂o urz膮dzi膰. 呕ona- sponsor, obiadki, ciep艂e kapcie, wok贸艂 dzieci a kochanka na boku i to zalegalizowana, bo 偶ona o niej wie. W g艂owie si臋 nie mie艣ci!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana...
w sumie to niewiele mlodsza.Ma 28lat.Widzialam ja pare miesiecy temu jak jeszcze sie z nia jawnie spotykal.Zadna rewelacja.Twierdzil kilka miesiecy temu ze zerwal z nia ze to koniec ze juz nigdy w zyciu!I co?Wciaz ja kocha i dusi sie przy mnie........Nic prawie nie widze juz na oczy mam tak opuchniete od placzy.Przeryczalam cala noc gnojek byl w pokoju obok i nawet do mnie nie zajrzal...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana...
Predzej ona z nim chce byc dla kasy.Bo forsy mu nie brakuje.Kolezanka mowila mi ze wygodnie mu bylo ze mna bo nie musial inwestowac we mnie.Sama sie utrzymuje sama zawsze place za siebie.Grosza na mnie nie wydal od ponad roku.Ona fakt prominentka nie jest.Pracuje ukogos w solarium,lozka czysci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 galimatias szo艂
Ale cham, ja bym go wyrzuci艂a na zbity... Na nim 偶ycie si臋 nie ko艅czy. Dzieci szkoda, c贸rka na pewno ju偶 wiele rozumie, b臋dzie jej ci臋偶ko, ale teraz pewnie te偶 widzi co si臋 dzieje. M艂odszy syn pewnie 艂atwiej zaakceptuje sytuacj臋, jak ojca w domu nie b臋dzie. Musisz by膰 zdecydowana. Trzymaj si臋, jestem z tob膮!

Udost臋pnij ten post

S艂owo \"gnojek\" u偶yte przez Ciebie, daje nadziej臋, 偶e b臋dzie dobrze. Wyjdziesz z tego z podniesion膮 twarz膮. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 galimatias szo艂
...a teraz musz臋 i艣膰, bo obiad mi si臋 przypala...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana...
Dziekuje wam strasznie za slowa otuchy.Jeszcze z nikim o tym nie rozmawialam i tak naprawde niemam z kim nawet.mama w sanatorium przyjaciolka w Irlandii.Jade juz do miasta musze pare spraw zawodowych pozalatwiac.czuje sie okropnie...Jeszcze raz bardzo dziekuje wam za slowa otuchy.Jesli mozecie piszcie jescze lzej mi sie robi jak poczytam.Zyskuje wtedy moja samoocena bo juz doszukiwalam sie winy w sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana...
A i przypomnialo mi sie jeszcze ze powiedzial ze nie potrafil z nia zerwac bo ona mu nie pozwalala!Ciagle pisala do niego i dzwonila.No kurwa a co on dziecko jest?Facet bez charakteru i bez jaj....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rzuc chu*a w cholere
mowie, ci- badz silna, odetnij kurek z pieniedzmi, bo ten waz tylko z ciebie ssei, a laduje a tamta ... pierdol**j go jakims walkiem i wywal

Udost臋pnij ten post

nie pozw贸l si臋 tak traktowa膰 kobieto !!! jeste艣 jeszcze m艂oda (wiem 偶e dzieci itd.), musisz mu pokaza膰 偶e pope艂ni艂 najwi臋kszy b艂膮d swojego 偶ycia !!! sam jestem facetem, ale Tw贸j m膮偶 (bez obrazy) to jaki艣 DUPEK !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dietowiczka
Czytam to co piszesz i a偶 mn膮 trz臋sie.........dziewczyno, jeste艣 jeszcze m艂oda, taki prostak nie zas艂uguje zeby Ci nogi my艂, jeste艣 niezale偶na, masz dwoje wspania艂ych dzieci, uwierz mi 偶e sobie rewelacyjnie poradzisz bez takiego ...i tu nie wiem jak go nawet okre艣li膰, nie daj si臋 poni偶a膰 ani emocjonalnie szanta偶owa膰, wywal go na zbity pysk niech spier.....ala do tego kurwiszona solarianego, musisz znale藕膰 w sobie si艂臋, ale wiem, 偶e Ci臋 na to sta膰 bo na pewno babka z jajami jeste艣 a nie jaka艣 kabieta bluszcz co si臋 wok贸艂 faceta oplata...... 偶ycz臋 udanych wybor贸w zyciowych i g艂owa do g贸ry, 艣wiat nale偶y do odwa偶nych....a tego kwiatu to p贸艂 艣wiatu jak m贸wi艂a moja babcia, szkoda 偶ycia po kiego groma si臋 m臋czy膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana...
Boze jak ja takich slow wlasnie potrzebowalam!Jestescie CUDOWNI!Myslalam juz ze koniec ze mna ze jestem zeremale podniesliscie mnie na duchu.Wiem ze musze dac sobie rade.Mam dzieci i z domu sie nie wyprowadze.Tu sa takie warunki ze lepszych nigdzie nie beda mialy.A en dom nalezy im sie jak psu buda.Mam z nim rozdzielnosc majatkowa i dom nalezy do niego ale chyba nie ma prawa mnie z niego wyrzucic?Nie wiem jak to jest....

Udost臋pnij ten post

No, mieszkanie razem b臋dzie miec jednak swoje minusy. Ale musisz pouk艂ada膰 to tak, 偶eby wiedzia艂, 偶e masz go w d... Nie pra膰 mu, nie gotowa膰, rozdzielno艣膰 totalna. Tylko dach nad g艂ow膮 na razie ten sam. Ale mo偶e i to si臋 zmieni. Ja tam zaczynam wierzy膰, 偶e 偶ycie MO呕E chowa膰 dla nas tak偶e dobre niespodzianki, nie tylko te z艂e.

Udost臋pnij ten post

Postawi艂 spraw臋 jasno przynajmniej. On ci臋 ju偶 nie kocha. Niech ten komunukat dotrze do Ciebie ze wszystkimi konsekwencjami. Nie chcesz by膰 z kim艣, kto ci臋 nie kocha i chce by膰 z inn膮 kobiet膮. NIE CHCESZ. To ju偶 nie jest ma艂偶e艅stwo, b臋dzie tylko coraz gorzej. Nie 艂ud藕 si臋 i nie oczekuj niczego od niego, nawet tego, 偶e Tw贸j p艂acz b臋dzie go rusza艂. Z艂贸偶 pozew o rozw贸d. To jedyne, co mo偶esz zrobi膰. Swoj膮 drog膮 zawsze mnie dziwi, 偶e druga strona jest a偶 tak zaskoczona takim komunikatem. Przecie偶 od dawna musieli艣cie 偶y膰 osobno, a przynajmniej co艣 by艂o g艂臋boko nie tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dietowiczka
Za艂amana - co do domu to rzeczywi艣cie jak macie rozdzielno艣膰 to jest jego ale ze wzgl臋du na dzieci nie wyprowadzisz si臋 aha on do tego domu tego kurwiszona te偶 nie przyprowadzi ze wzgl臋du na dzieci, bo to jest niemoralne s膮d przyzna racj臋 Tobie, wi臋c jak b臋dzie chcia艂 mieszka膰 z ni膮 to i tak si臋 wyprowadz, aha i zadbaj o dobre alimenty on musi czu膰 ze ma obowi膮zki i odczu膰 ze ma dzieci, z wykszta艂cenia jestem prawnikiem wi臋c wiem jak to jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dietowiczka
Za艂amana chcia艂am nappisa膰 ze on si臋 do niej wyprowadzi....bo chodzi jeszcze z czyjej winy jest rozw贸d...a tu nie ma w膮tpliwo艣ci no s膮 jeszcze dzieci a one zostan膮 z Tob膮

Udost臋pnij ten post

O, i \'\"dietowiczka\" mo偶e Ci chociaz na necie pom贸c i mam nadziej臋, 偶e to zrobi. Przynajmniej na pocz膮tku. Bo ja si臋 na tym nie znam. Dietowiczko, zagl膮daj tu do niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana...
Wielkie dzieki za porady i w ogole pomoc duchowa.Bylam wyplakac sie ciotce.Ona uwaza ze nie powinnam skladac pozwu o rozwod bo on tylko czeka na to.Nie dam mu tej satysfakcji.Zalamal mnie dzisiaj kiedy w wymianie zdan miedzy nami powiedzial ze skoro uwazam ze dzieci to jest jedyne dobro jakie dostalam od niego a zaluje ze to on jest ich ojcem(tak naprawde mu powiedzialam)to jak chce to moge pozbawic go ojcostwa.Nie zalezy mu.Znowu sie pobeczalam....Czuje sie tak cholernie oszukana...Przez niego przez wlasna intuicje bo mnie zawiodla i przez zycie w ogole.Wygladam koszmarnie.chyba nie podniose sie predko z tego wszystkiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana...
Powiedzialam mu w nerwach ze jedyne dobro jakie od niego otrzymalam to sa dzieci ale zaluje ze to on jest ich ojcem i ze nie moge niestety juz tego zmienic to powiedzial ze owszem moge.Jesli mi to nie odpowiada to moge pozbawic go ojcostwa.Czy to nie jest skonczony gnoj?!Jak taka kurwa moze omotac az do tego stopnia faceta???Chyba nie podniose sie juz po tej porazce zyciowej...Jestem skonczona wygladam koszmarnie nic mi sie nie chce tylko placze i placze...Bylam dzisiaj wybeczec sie ciotce i ona mi powiedziala ze w zadnym wypadku nie mam skladac pozwu o rozwod bo on tylko na to czeka!To mu tylko ulatwi start z ta kurwa.No moze ona ma racje...?Zebym dostala alimenty nie musze chyba miec rozwodu z tym durniem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana...
Powiedzialam mu w nerwach ze jedyne dobro jakie od niego otrzymalam to sa dzieci ale zaluje ze to on jest ich ojcem i ze nie moge niestety juz tego zmienic to powiedzial ze owszem moge.Jesli mi to nie odpowiada to moge pozbawic go ojcostwa.Czy to nie jest skonczony gnoj?!Jak taka kurwa moze omotac az do tego stopnia faceta???Chyba nie podniose sie juz po tej porazce zyciowej...Jestem skonczona wygladam koszmarnie nic mi sie nie chce tylko placze i placze...Bylam dzisiaj wybeczec sie ciotce i ona mi powiedziala ze w zadnym wypadku nie mam skladac pozwu o rozwod bo on tylko na to czeka!To mu tylko ulatwi start z ta kurwa.No moze ona ma racje...?Zebym dostala alimenty nie musze chyba miec rozwodu z tym durniem?

Udost臋pnij ten post