Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam mieszkania

Szukam mieszkania do wynajęcia!!

Polecane posty

Gość szukam mieszkania

Szukam taniego mieszkania do wynajęcia w Warszawie. Umeblowanego. dwa lub trzy oddzielne pokoje. Najlepiej wzdłuż linii metra lub blisko cenrtum. Może ktoś z forum posiada mieszkanie i chciałby je wynająć pracującym studentom ????

Gość ja studiuję
tanie i ednocześnie w centrum lub przy metrze :O

Gość szukam mieszkania
znalazłam kiedyś bardzo tanie mieszkanie na ursynowie przy stacji metra stokłosy ( 2 pokoje 860 zł) ale zraziło mnie to że trzeba wszytsko załatwiać przez agencje i zrezygnowałam. teraz żałuję.

jestem już w trakcie wynajmowania trzeciego mieszkania w Wawie. Wszystkie znalazłam sama bez agencji: pierwsze w necie na stronie wyborczej, drugie na stronie interii, tzrecie ze słupa ogłoszeniowego. Powiem tak: agencja agencji nierówna. Absolutnie dziękuj agencjom które chcą z góry określoną kwotę i oferują w zamian oglądanie nieokreślonej liczby mieszakań...takie agencje oszukują, zostałam od razu pzrez innych doświadczonych ludzi ostrzeżona i się nie pakowałam w takie układy. Służę radą jeśli masz pytania ;) Acha, cenowo niestety różnie...centrum najdroższe tradycyjnie...

Gość szukam mieszkania
niestety wiem że centrum najdroższe...niestety najtańcze mieszkania są na pradze i targówku, ale mam uprzedzenia do tych dzielnic...najzyczajniej w świecie się ich boję :)

Gość facet ja
przeprowadziłem sie właśnie z Targowka na Muranów i wcale nie jestem zachwycony... imo smiało możecie szukać mieszkania na Targowku - na Targowku nie na Bródnie.

Gość olekoloksdlf
Te, "szukam mieszkania" okazja przez agencję ? Ja bym nie żałował bo takie okazje to wychodzą 4 razy drożej.

Gość olekoloksdlf
Jasne, Targówek jest spokojny, Praga to również Gocław - również spokojny a mimo że po drugiej stronie wisły jak metro to dojazd mostem siekierkowskim trwa krótko.

Gość olekoloksdlf
Te leśne mruczenie, mogę cięz rańca zabierać z tarchomina bo żonę tam odwozę do pracy...

My mieszkamy obecnie na Żoliborzu mamy 10 minut piechotą do metra.. Mieszkaliśmy też na Mokotowie niedaleko metra Racławicka, a jeszcze wcześniej na Żoliborzu tuż przy Bemowie, więc do metra trzeba było jechać autobusem, albo poprostu z niego zrezygnować. Powiem szczerze, że mizkanie na Zoliborzu jest super, na Mokotowie wraz z nadejściem lata zaczęło śmierdzieć...a i ta akurat okolica jakaś menelska była...

Ja słyszałam od ludzi, że lewa strona Wisły jest bezpieczniejesza niż prawa...Ochota słyszałam, że spoko. W każdej jednak dzielnicy znajdą się nieciekawe rejony, tzreba obejrzeć nie tylko mieszkanie, ale i okolicę ;)

Gość facet ja
Ochota, jak i Żoliborz jest stara i mniej stara. Stara to fajne klimatyczne uliczki i niewielkie domki, nowa to bloki. Ogólnie jest ok.

Gość Poszukujący7
Ja wynajmuję na Bródnie. Już 2 rok. Spoko! sasiedzi cisi. Jak sie samemu nie urzadza za duzo prywatek i jest sie ok, nie ma problemu.

Gość szukam mieszkania
mam pytanie a ile płacicie za mieszkanie. ja do tej pory płaciłam 600 zł za maleńki pokoik (ok 10 m2) teraz szukam czegoś odrobine tańszego i samodzielnego.

to moje mieszkanko jest chyba juz na nowej ochocie;) ale wnioskuje to po tym ze sa tam raczej bloki, niz klimatyczne uliczki:) ogolnie na pierwszy rzut oka okolica zrobila na mnie dobre wrazenie:):)

Gość facet ja
stara ochota to okolice filtrów i te malutkie kamiennice przedwojenne z ładnymi mieszkankami

Gość szukam mieszkania
teraz szukam mieszkania. w zasadzie szukamy...bo jest nas dwoje lub troje...w zależności od wielkości mieszkania.

Gość facet ja
No Rakowca, trochę znam, generalnie podoba mi się

My za mieszkania (i na mokotowie i na żoliborzu) 36m2 płaciliśmy 1000zł mies + liczniki (woda, gaz, prąd ) Na żoli były dwa pokoje. Teraz za 28 m2 płacimy 800zł + liczniki, ale tak jak w przypadku poprzedniego wynajmu na Żoli liczniki nie co miesiąc tylko jak coś się za dużo nabije (wtedy pod koniec wynajmu dopłaciliśmy za wszystko 400zł)