Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa1982

Marketing I Zarządzanie

Polecane posty

Gość Justa1982

Witam wszystkich forumowiczów. Mam pytanie odnośnie studiowania na kierunku Zarzadznie i Marketing (chciałabym sie na to wybrać za rok...) Jaki po tych studiach uzyskuje się zawód?? Tzn. jak nazywał będzie się mój zawód po ukończeniu tego kierunku?? Specjalista do spraw marketingu czy jakoś inaczej??

Gość po tym kierunku
na prace czeka już rzesza bezrobotnych. dołączysz?:O

Gość Justa1982
Denerwuje mnie to że ludzie tak wyśmiewają się z tego kierunku.... przecież chyba lepiej studiowaćź to niż jakąś filozofię czy coś podobnego!! Poza tym marzę o pracy przedstawiciela handlowego i może o tym kierunku będzie mi łatwiej. Ale jak będzie nazywał się mój zawód???

Gość taka sobie30
nie jest złym kierunkiem ale aby kims zarzadzac trzeba rzeszy innych fachowców a u nas jest deficyt zawodowców czyli inzynierów...niestety małe sanse na prace ja aktualanie jestem po tym kierunku ale konczyłam go mając juz pracę jako asystentka zarządu...dlatego mnie się przydał. Wszystko tez zalezy od miejsca w jakim tej pracy bedziesz szukac na studiach MiZ robi się specjalizacje akurat w mojej okolicy sporo jest firm ogistycznych dlatego MiZ o specjalnosci logistyka jest u nas rozchwytywany no cóz ale za 5 lat bedzie przesyt logistyków i cięzko o pracę. Pozdrawiam

Gość Justa1982
a np. po specjalności zarządzanie przedsiębiorstwem....jaki będzie zawód?

Gość myśle że ekonomista...

Gość sara08
magister zarządzania i marketingu albo magister zarządzania!! tak będziesz miała na dyplomie

Gość sara08
po zarzadzaniu przedsiebiorstwem - to moze byc rozny zawod, od dyrektora do sekretarki

Gość sara08
ale to juz chcesz wybierac specjalnosc? nie za wczesnie? a to jaks prywatna uczelnia? jak tak to sie nie oplaca

Gość sara08
no nie wiem jak bedzie wygladal twoj zawod, hmm, zalezy jakiej pracy bedziesz szukac. no na dyplomie bedziesz raczej miala magister zarzadzania i marketingu albo magister zarzadzania, a jak chcesz cos zwiazane z przedstawicielem handlowym to wybierz specjalnosc marketing

Gość kasjo3334
A możecie mi polecić jakąś sprawdzoną agencję reklamową działającą w Katowicach ? Własnie otwieram swoją firmę i przyda mi się żeby ktoś popracował nad moją kampanią reklamową. Np taki marketing bezpośredni może sprawić że pozyskam nowych klientów z ze stałymi będę budować trwałe relacje.Znalazłam właśnie http://www.directchannel.pl/ Dajcie proszę szybko znać ponieważ jest to dla mnie bardzo ważne.

Gość RapaGapa
Jak ktoś chce studiować marketing bądź pracować w takim kierunku, to warto żeby znał/a najnowsze metody, jak na przykład marketing zapachowy, proszę na ten temat poczytać http://aromadozator.pl/aromamarketing/