Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia21

Papierosy!!!pomocy!Zobacz

Polecane posty

Gość Gosia21

Prosze o rade,jestem w ciazy i pale papierosy, wiem ze krzywdze siebie i Malenstwo ale to jest silniejsze ode mnie.Odezwijcie sie przyszle mamy z tym samym problemem.blagam...nienawidze siebie za to co robie...

Gość no comments
no comments

niestety nie znam takiego przypadku , wszystkie moje kolezanki , które paliły przestały palić parę miesięcy przed planowana ciążą, ale pamiętam jak moja mama paliła w ciąży z moim bratem, dzieci rodzą się z niska masą urodzeniowa i sa podatniejsze na infekcję, patrz mój brat, blady, chudy i ciągle chory, także apeluję o więcej rozsadku

Gość Rita 24 *
Ale nie damy ci gotowego przepisu na rzucenie fajek, jezeli to ze zatruwasz dziecko to malo to nie wiem, rzuc te papierochy!!

Gość Leila Ali
ja tez palę i nie mam wyrzutów. Nie takiego kopa od życia dostanie dziecko - oj nie takiego.

Gość Rita 24 *
Leila Ali - bez komentarza

Gość Do Leila
W którym jestes tygodniu???

Gość paląca
ja palilam cala ciaze i urodzilam zdrowe duze dziecko(3760)oczywiscie nie zachecam cie do palenia w ciazy!moj maly ma rok i jeszcze ani razu nie chorowal.jak mial 9 miesiecy zaczol chodzic wiec nie piszcie ze dzieci palacych gorzej sie rozwijaja.

Gość paląca
aha, jak karmilam piersia to nie palilam

Gość lsjdlkjxshca
DO PALĄCEJ - a ile paliłaś w ciąży ?

Gość myyyyyyyyyaha
moja mama wychodzi na to tez ze mna palila w ciazy bo jak sie urodzilam mialam niedowage i zapalenie pluc

Gość anetaa
o kurwa aż sie nóz w kieszeni otwiera na was kurwy jebane

Gość myyyyyyyyyaha
takze nie pal w ciazy:)

Gość Gosia21
Ale ja palę tylko mentholowe, przynajmniej bedzie miec swierzy oddech :classic_cool:

Gość ewka25
Ja paliłam przed ciążą, rzuciłam,strasznie mnie ciągnęło, oj strasznie. Ale nie mogłam zrobić tego własnemu dziecku. Skutki palenia przez matkę w czasie ciąży nie zawsze są widoczne zaraz po urodzeniu. Często wychodzą po latach.Ale jeżeli matka twierdzi że nie takiego kopa dziecko dostanie w życiu...wybaczcie...co to za matka która dodaje kopa, ja chciałabym dziecku tego oszczędzić...Ty sama musisz podjąc decyzje i chcieć tego my nic nie poradzimy...nie myśl o sobie tylko o dziecku...a jeżeli ktoś uważa że palenie nie szkodzi to jest w wielkim błędzie i bardzo egoistyczny. Pozdrawiam

Gość mamawmarcu
Też palę i nienawidze się za to.Coprawda ograniczam ale ciągle widzę to dziecko w kłebach dymu.Jestem wstrętną matką juz na początku!

Gość myyyyyyyyyaha
a nadmienie jeszcze ze w wieku 17lat pojawila sie u mnie astma:)

Gość Wyobraz sobie
samą siebie w zamkniętym szczelnie pomieszczeniu ,gdzie nie ma ANI GRAMA dopływu świerzego powietrza. I kilka palących osób,które dymią,dymią i dymią. Jak się czujesz??? Kaszlesz,plujesz i sapiesz!!!!!!!!! Moja kuzynka kopciła w ciąży jak parowóz. Jej córka odchorowywuje to do teraz:miała 2 dziury w serduszku(jest juz po operacji) Jej drugie dziecko,szkoda gadac przynajmniej raz w tygodniu u pediatry. Ja tez palę,ale w ciąży nie będę!!!!!nie otruje dziecko na starcie jego zycia.

Gość tropicielkaimion
no, pierdolnięta debilka dalej wyzywać? aż zmądrzejesz, autorko tematu? żeby świadomie hodować w sobie chorobę u bezbronnego maleństwa rzygać się chce słusznie się nienawidzisz, szkoda że cię na więcej nie stać

Gość tropicielkaimion
Leila Ali, to z powodu kopów w życiu już na starcie dajesz dziecku mniejsze szanse, słabsze zdrowie i różne powikłania? i to ma je wzmocnić? a dalej co, jak to się kiedyś mówiło, "cegła pod głową, granat w pieluszkach"?

te co palą w ciaży to zwykłe wyrachowane suki, albo po prostu tak tępe, ze nie zdaja sobie sprawy co robią! aż sie popłakałam, jak pomyślałam sobie, ze mogłabym robic krzywde i to świadomie, swojemu malutkiemu ludzikowi w brzuszku, który ma tylko mnie, bedzie mnie kochał najbardziej na świecie! tepe suki z was i tyle!

Gość hahaahhaa
do tej powyżej teraz płacz ...... cry me a river hahahhahaha pobucałas już błahahaha pozdro dla palących ciężarnych - ciąża to nie choroba - mamy prawo robić to co chcemy

Gość fochaj
moja kumpela palila cala ciaze i urodzila zdrowe dziecko

Gość Rita 24 *
Chetnie skopalabym dupe palacym w ciazy, jestescie nic nie warte jako matki

Gość ja tez palę
i się tym szcyce i chwalę. Jak ktoś napisał powyżej - ciąża to nie choroba. Dziecku nic się nie stanie. Ja mieszkam na Śląsku - wystarczy ze wyjdzie z mojego brzucha a na całe zycie bedzie miało powietrze jak dym z papierosa więc to chyba nawet wskazane żebym paliła - przynajmniej szoku nie bedzie miało

Gość Rita 24 *
ja tez pale - jestes idiotka, nie nadajesz sie na matke

Gość ja tez palę
nie tobie oceniac czy się nadaję czy nie - a matką pewnie będę 100 razy lepszą niż ty skoro najeżdżasz na mnie.

Gość Rita 24 *
Zal mi twojego dziecka.

Gość Ja tez palę
niech ci będzie zal swojego o ile takie masz lub będziesz mieć jeśli jestes płodna. Hipokryzja, nietolerancja i zawiść to najgorsze cechy jakie mozesz mu wpoić a których jestes wulkanem.