Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalla

dla znajacych prawo, czy policjant moze tak zrobic??

Polecane posty

Gość lalalalalalla

mam pytanko bo szukam w google ale nie umiem znalezc jakie sa prawa kierowcy.... a wiec moj chlopak wlasnie zostal przetrzepany dokladnie przez 2 lata mlodszego policjanta z ktorym w czasach szkoly sredniej nie mial na pienku, ten go perfidnie przeszukal, portfel kazda karteczke kieszenie czy tak mozna??? nie wiem gdzie szukac info na ten temat jaki temat w google wpisac... dziekuje za pomoc

Gość lalalalalalla
nikt mi nie moze pomoc

prawa nie znam, ale mysle, ze nie moze. to jest juz chyba naruszenie godnosci osobistej albo co :O

Gość chyba miał na pieńku jednak
:p ja słyszałam że nie ma prawa się tak policjant zachować

Gość lalalalalalla
no tak mial tylko teraz jest tak wkurzony i chcialby sie odniesc do prawa a niewiemy gdzie tego szukac zeby sprawdzic czy takie zachowanie jest zgodne z prawem ;/

Gość chyba miał na pieńku jednak
tzn na pewno nie ma prawa się tak zachować ale nie wiem co z tym teraz zrobić bo przecież do sądu z tym chyba nie pójdziecie? i tak wiele to nie da a czas zmarnujecie ale Twoja decyzja ja rozumiem zdenerwowanie bo on nie mógł tego zrobić

Gość bez powodu
to doskonale :))!!! teraz wy napiszcie tylko gdzie sie da skargi. prokurator, policja pozwijcie ich ... moze to nie USA ale narobicie mu smrodu. bo bez powodu nie ma najmniejszegto prawa nikogo przeszukac.,

Gość lalalalalalla
no dokladnie wiem ze strata czasu ale to bylo karygodne zachowanie ;/

Gość lalalalalalla
dzieki wielkie probuje jeszcze poszukac tak dla siebie zeby drugi raz sobie nie pozwolic bezpodstawnie

Gość tak ten świat skonstruowano
Sprawy w sądzie nie założycie, ale możecie chociaż sprawić, że chłopak straci pracę. Zgłosicie się do komendanta, albo jego przełożonego, opowiecie jak sprawa wygląda i policjant na pewno zostanie usunięty, straci uprawnienia i wyląduje na bezrobociu.

Gość dokladnie tak
ja bym nie odpuscil tego juz. a wbrew pozorom lekka znajomosc prawa KOLOSALNIE pomaga w tym kraju :P hjak sie przekonalem i rzucenie paragrafani + upierdliwosc pozbawi kretyna pracy na co zasluguje jak widac.

Gość lalalalalalla
a skad mam wziac potrzebne paragrafy??

Gość dokladnie tak
jesli sie chce zeby to bylo zrobione fachowo to najlepiej fachowca zapytac... ja sobie sam szukalem ale to trzeba posiedziec na google troche. moja sprawa to bylo ciagle umarzanie spraw przez prokuratora jak sie okazalo jego widzimisie ale na tamtej dziedzinie bardziej sie znalem wiec wiedzialem jak to opisac. jesli mniej sie znasz to mozesz poprosic o porade prawnika. wtey bedzie najpewniej i on ich docisnie.

Gość lalalalalalla
no nie znamy sie za dobrze a naprawde jestesmy tak wsciekli i chcemy cos w tym zrobic moze naglosnic w prasie lokalnej to male miasteczko wiec szybko sie rozniesie

Gość dokladnie tak
ooooooo media to ZAWSZE jest dobra sprawa . jesli male miasteczko to takie naduzywanie wladzy przez policje mysle ich zainteresuje :)

Gość dokladnie tak
chyba ze ukladziki w rejonie sa to wtedy uderzac trzeba wyzej i nie bac sie. czasem wyslanie skargi do komendanta jak najwyzej duzo daje.

Gość lalalalalalla
pisze maila do lokalnej gazety zobaczymy.... pozdrawiam i dziekuje

Gość dokladnie tak
powodzenia :) trzeba plewy odsiewac z policji;) przypadkowych ludzi ktorzy psuja opinie wszystkim. jesli dzis sie zachowuje tak to jutro zrobi cos gorszego...

Gość Dobrze że nie strzelał w plecy
:o:o:o