Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedoinformowana

macie 100 zaufania do tabletek?????????

Polecane posty

Gość niestety ...................
nie

Gość 19tkaaa
no pewnie :) na poczatku oczywiscie bałam sie troszke ale juz biore prawie rok Wiec mam do nich zaufanie.. miałam ostatnio schizy bo brałam antybiotyki i rozne lekarstwa ale w ciazy nie jestem nie musze sie bac czy gumka peknie lub czy globulki beda starczyc.. jedno i 2 nie moge uzywac bo miałam problemy.. a teraz jest super.. moge sie skupic tylko na kochaniu

Gość Anna626
TAK, TAK, Tak. Nie ma sie o co obawiać. Jeśli bierzesz regularnie, nie zarzywasz innych leków, ani nie wymiotujesz - to czego się obawiać.

Gość lalalalalalla
no co zrobic trzeba zaufac ja po gumkach mialam ciagle pieczenie swedzenie no i sucho a teraz to calkiem inna bajka owszem schizuje no ale ponad rok biore i jest ok a zdarzalo sie ze wzielam o 20 a o 22 wymiotywalam no na szczescie nic sie nie stalo ale trzeba uwazac

Gość i w czasie
siedmiodniowej przerwy tez jestescie pewne, ze dzialaja?

Gość 19tkaaa
zawsze sie kocham podczas okresu.. pamietaj ze w okres sie nie zachodzi w ciaze tylko po a po okresie przeciez juz biore kolejne opakowanie wiec sie nie martwie.. w okres mam wieksza ochote..

Gość no a to wy
codziennie sie z nimi kochacie ze sie boicice nawet jak w jeden dzien zwymiotujecie po niej?? A tak wogole to czytalam ze dziewczyna biorac tabletki,zaszla w ciaze no i mamm tez dylemat

Gość 19tkaaa
tak tak .. osobiscie nie znam takiego przypadku.. musiało sie cos stac ze zaszła.. nie wierze w to poprostu.. na bank brała nie regularnie i nie zastosowała sie do ulotki.. tabletka jak sie zwymiotuje to nalezy wziac nastepna albo trzeba sie zabezpieczyc przez kolejne 7 dni.. ja z moim nazeczonym czesto sie kocham i ufam tabletka.. nie raz miałam sytuacje gdzie mogłabym zajsc tak normalnie ale tabletki mnie chronia.. Moj nazeczony jest moim 1 partnerem ja jego tez planujemy slub i fakt faktem tabletki sa niezdrowe ale niektore maja mało hormonow.. po slubie rzucam tabletki.. zrobie przerwe i przezuce sie na plastry?? albo kalendarzyk

Gość lalalalalalla
ja ufam bo czemus trzeba gadam wam w czasien okresu sie kocham bo lubie moj facet tez a ponoc w czasie okresu sie nie zachodzi :) no ale przeciez w jakims celu te tabletki wymuslili nie po co sie trujemy zeby nic z tego nie miec?? zanim zaczelam brac byly tylko gumki 2 razy pekla, ostinor, niepotrzebnie wydana kasa i choolerny stres juz nie chce :-( mam mnostwo kolezanek ktore biora pija pala nie tylko papierosy i nie zachodza